0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #440 -: Юни 26, 2008, 23:44:38 pm »
Да питам нещо!!!
Тъй като сам болна-настинала - и то доста - пия стодал-сироп за кашлица!!!
Доктор ми каза - предполагам е ОК 8O
Каза капки за нос не мога?!?!
Вече 9ти ден ми закъснява.......а иначе съм като часовник!
Може ли поради настинката и лекарствата да не ми отчитат тестовете?
Или да ми закъснява от смяната на климата - бяхме в Тунис - трагнахме точно преди да трябва да ми дойде и се варнахме вчера.....
Много се надявам :bfp:
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #441 -: Юни 26, 2008, 23:52:41 pm »
Аз съм на вълна температури. Измери температурата утре.
*
« Отговор #442 -: Юни 26, 2008, 23:55:38 pm »
Никога не съм мерила и нищо не зна!!! :(
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #443 -: Юни 26, 2008, 23:56:28 pm »
Нали е настинала, може да не е показателна температурата.
В случай, че си бременна  :crossfingers: , мисля че парацетамол може да се взима, вит "С" ест.,
и ако има хрема тези спрейчета дето съдържат морска вода.

Пп. А този Стодал, не е ли хомеопатичен?Хич не им вярвам аз на тия хомеопатии .
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 23:58:12 pm от _Elfita_ »
*
« Отговор #444 -: Юни 26, 2008, 23:59:23 pm »
Мерси!
Взех си такова!!!
А парацетамола не е ли антибиотик?
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #445 -: Юни 27, 2008, 00:03:12 am »
Мерси!
Взех си такова!!!
А парацетамола не е ли антибиотик?

Парацетамолът (Paracetamol) е нестероидно противовъзпалително средство, температуропонижаващо и обезболяващо. Има много слабо противъзпалително действие.
Дава се и при бременни
*
« Отговор #446 -: Юни 27, 2008, 00:03:57 am »
Стодала е хомеопатичен - точно затова ми казаха да го пия него. Не трябвало да се напъвам да кашлям - затова го пия!!!Иначе без лекарства щях да си карам!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #447 -: Юни 27, 2008, 00:20:31 am »
viki_vat, по-бързо оздравявай, няма ли да си направиш тестче?
« Отговор #448 -: Юни 27, 2008, 07:05:04 am »
Добро утро,момичета!
Дано в днешния горещ и съвсем обикновен ден,
намерите своя оазис на прохлада,екзотика и добро настроение!
А от там да дойдат и много усмивки!

*
« Отговор #449 -: Юни 27, 2008, 07:20:55 am »
Добро утроо :) На всички един страхотен петък пожелавам!
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #450 -: Юни 27, 2008, 07:40:53 am »
Добро утро.
Вили тези тези твои прохладни картиники са невероятни.
Вики Ват, да знаеш имаш много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #451 -: Юни 27, 2008, 07:42:28 am »
добро утро,
ама вие хем късно лягате, хем рано ставате. Мъжете къде са ви, да ги сгънете набързо :)
Аз съм втори ден с лелка и ми е дискомфортно. Утре съм на държавен изпит, но ще преписвам, да стискате палци.
И вече нямам търпение да ходим на почивка, още повече че тогава ще е най-подходящо бебеправенето. Та този път се надявам да стане.
Целувки и прегръдки на всички и лека работа на тези, които са на бачкане

*
« Отговор #452 -: Юни 27, 2008, 07:44:07 am »
Елена,дано стане на почивката.При мен не можа ,така ,че ти си наред:)
« Отговор #453 -: Юни 27, 2008, 07:50:21 am »
Елена,дано стане на почивката.При мен не можа ,така ,че ти си наред:)

а и при тебе ще стане
а вчера си говорих с приятелка и според нея не ставало, защото прекалено мислим за това. Ама как да не го мислиш, като аз от 3 години искам дете и сега с верния човек как да не се надяваш и като му видиш погледа и надеждата. А и като знам колко ще е обичано бебето. Мисля положително, ще стане и то скоро.
Аз ще се заредя с тестове за овулация и ще меря БТ. Та в тази връзка да ми препоръчате тестове.

*
« Отговор #454 -: Юни 27, 2008, 07:52:27 am »
Кажи на твоята приятелка ,че такива неща не се говорят.Заради такива фрази е направен този форум.Много мразя някой да ми каже ,че прекалено го мисля ,затова не ставало..
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #455 -: Юни 27, 2008, 07:56:20 am »
Добро утро, милички!
Радвам се, че сте в добро настроение от сутринта - начело с Вили и Любето.
Дано успеете да разведрите малко и моето, че от вчера заради милото така мие напушило :x
Събудих се все толкова ядосана като снощи и все така зверски сърдита. :x
Направо ме побърква на моменти - и то сега за какво - ходи той в един ансамбъл (пловдивчански сигурно знаят хранителния университет - бившото ВХВП) - студентски ансамбъл.
Всяко лято се побърквам от нерви, защото той си взема отпуската, за да иде някъде в чужбина с тях. И не стига, че го няма и ми липсва (че въпреки всичко не мога без него), ами и си прахосва отпуската и двамата не можем да идем никъде :x
Това лято уж ще стане-защото и той напуска сега, и аз и двамата ще се запишем в бърото по труда за два месеца, че той да поработи върху къщата, аз ще му помагам, но пък и ако търся веднага нова никой после няма да ме пусне отпуск.
И се бях примирила, че ще ходи в Гърция с тях, че после така или иначе ще имаме време за почивка като сме свободни и двамата.
Да, но снощи полудях от нерви-взели да събират по 100 лв от танцьори и музинанти.
Направо побеснях :x :x :x От танцьорите винаги са вземали, че те се кефят на почивките, но от музикантите никога.
Че нямали още спонсори- че като нямат - хич да не се хващат с нещо. Не стига, че отсега съм се запритеснила как щекараме двамата лятото и какво море ще караме с тези по 100лв от бюрото, ами и това... На него хонорара му е за цял месец в тия зверски жети репетиции - няма и 100лв-той да ги даде сега - ами че той и ще е в разход с горивото..
На всичкото отгоре ще е за 7-8 дни и то точно когато ще ми трябва :oops: и така и другия месец ще изтървем :x :x :x
Направо полудявам. То поне да беше за някоя по-далечна държава - а то- Гърция.
Яд ме е, че понякога хич не се държи като мъж- аз направо отивам и казвам, че няма да ги дам тези пари и толкова.
Не че са много пари, но като знам, че нищо не получават там от концертите, а ръководителите прибират паричките от уж неплатените участия...
И така..
Снощи така му се развиках, после плаках, после пак виках и днес не му говоря.
Заплаших го, че само ако иде...
Ама и аз не знам с какво го заплаших :oops:
И така, милички, надявам се днес настроението да е много ведро, още по-ведро от снощи, че да ми повдигнете малко духа.
Целувам ви и ви прегръщам
!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #456 -: Юни 27, 2008, 08:06:41 am »
Кажи на твоята приятелка ,че такива неща не се говорят.Заради такива фрази е направен този форум.Много мразя някой да ми каже ,че прекалено го мисля ,затова не ставало..

и аз съм така
защото го планирам. Ходих да се прегледам, напэлно здрава, не пия, не пуша, взимам си ФК, мъжлето спря цигарите и алкохола, гледаме да хапваме добре. А на повечето ми познати децата са станали ей така, или след скъсан презарватив, или след пиянска вечер, или не го извадил на време.
И аз леко се дразня, защото ми се иска да е ок всичко и а родя здраво бебе, но найстина гледам да не го мисля много. Аз така се разочаровах след 1 неуспешен опит и ревах, а на вас незнам какво ви е толкова време вече. Но пък хората са казали, че хубавите работи стават бавно.
Аз на 4 заминавам и на 14 като си дойда да ви няма тука  :wink:

« Отговор #457 -: Юни 27, 2008, 08:29:19 am »
Добро утро. Успях да ви изчета,най накрая. Много сте бъбриви вечер.
Соф- стикам палци мила.  :P
Наскомими- я не се ядосвай. Няма смисъл да си късаш нервите. Ще се ядосваш като родиш,а бебо като стане голям ще видиш как ще ти върти мозъка. Тогава сеядосвай.

Аз да се оплача. Снощи моя пак гледа мача. Уж щяхме да кексим на почивката на футболистите, но......нъц. Сутринта го гледах накриво :x, а той ми вика "Жена, ти снощи спеше и аз не исках да те събуда, но тази вечер ти обещавам." Аз съм спала. Да бе да. Снощи като отидох до хола той така хъркаше, че кучето беше избягало в коридора. Дори и незнае как е завършил мача. Казах му, че тази вечер 3 пъти ще го "жилосвам". :D
« Отговор #458 -: Юни 27, 2008, 08:36:06 am »
Добро утро момичета. Пожелавам на всички лек и хубав ден. Миме не се ядосвай, сигурна съм, че той ще се усазнае колко е важно да е до теб и всичко ще е наред. Прегръщам те  :bighug: :bighug: :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
« Отговор #459 -: Юни 27, 2008, 08:37:47 am »
Лелеее как може толкова да си приличат по номерата тия мъже. Ама нали са си наще и си ги обичаме  :D ще си ги търпим...
DSC00102