Здрасти и от мен.
Любче пчини си, рожбоо, ама чак да се отказваш! Аз също като тебе много се вманиачавам понякога но ми минава и всичко си влиза в релси.Има пикови моменти около Ову и около М , когато не удържам емоциите, но общо взето се радвам на живота през останалото време!Така че, кажи си че спираш за два месеца да мислиш, не после да се обвиняваш че си зарязала иидеята.И се порадвай на другите неща, включително секса не по график...Смятам че ще се кротнеш,а?
Виленце, знаеш колко та обичкам.Ша стискаш зъбки рожбе колкото трябва за съжаление. Оправяте го тоз ЛУФ и пак ша прайте бебе и тоз път ще стане ще видиш.
Нови, Виксънче, не съм ви зарязала милички.Ама това отчаяние дето го виждам напоследък ми идва в повечко.Не знам...кофти ми е че на хубави хора се случват такива л..на.Има такива кранти дето не им дреме ни за дете ни за мъж ни за дяволи и имат деца дето ги гледат с гъза си.А в тая тема толкоз читав народ м.ка му!
Ама НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ МИЛИ ХОРА!!!!Всички ще бъдете майки-вярвайте в това, колкото и да е изтъркано.Аз вярвам!