0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #220 -: Юни 25, 2008, 10:18:59 am »
Давай Иве!!!!  :lol:
Ами.......... кой ще ми каже че съм рогата и....... пак ще яхна метлата и моя,както се върна от нощна,ще го събудя с крясъци къде си е топил "кремвирша"/  :oops:/ снощи.?!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #221 -: Юни 25, 2008, 10:30:19 am »
Душа, твоя мъж ще ни намрази без да ни познава :) заради нас - той го отнася понякога  :lol:
Я кажи сега как върви кексенето, успя ли да го навиеш да си поразмърда малко и той д-ъто  :lol: :lol:
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #222 -: Юни 25, 2008, 10:31:52 am »
Да всички момичета!

НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ НАЙ-ХУБАВОТО-МЕЧТАТА ДА ИМАТЕ ДЕТЕ!

Забравихте ли миналата седмица колко ползотворна беше?!

Имайте вяра! Обичайте половинките си! Радвайте се на живота и грабете от него с пълни шепи! Давайте си понякога почивка, когато ви писне от температури, тестове и изчисления, но не се отказвайте!  :wink:
 :bighug:    :bighug:    :bighug:

« Отговор #223 -: Юни 25, 2008, 10:37:15 am »
Душа, твоя мъж ще ни намрази без да ни познава :) заради нас - той го отнася понякога  :lol:
Я кажи сега как върви кексенето, успя ли да го навиеш да си поразмърда малко и той д-ъто  :lol: :lol:

Фразата е " ООООООООО,жена дърт съм да съм отгоре. Айде,ти се справяш добре,пък и нали искаш да стягаш краката?"  :x Как мислиш ти?
Снощи беше на работа, ама днес почива , ама и мач имааааааааа :( :( Ще го докопам аз по някое време. Мислих си да изключа бушоните и докато се усети какво става, ще го сгъна в тъмното,а после ще пусна и тока. :lol:
*
« Отговор #224 -: Юни 25, 2008, 10:37:51 am »
Ма нали в това е проблема ,че в старанието си да имаме деца ,ние преставаме да обръщаме внимание на живота и не само не гребем от него ,ми го заобикаляме.. На мен лично те това ми е проблема,че като спра да мисля за бебо ,после се обвинявам ,че съм зарязала идеята и не довършвам нещата.А когато се насоча към тази същата идея такива мъки ме налягат ,че нито секса е секс,нито работата ми е работа и нищо.Само за това мисля..Моята борба е да мога да съчетавам нещата.. Най-трудната ми борба и за сега съм загубила сили,затова съм по- склонна да се откажа..
« Отговор #225 -: Юни 25, 2008, 10:42:40 am »
Ма нали в това е проблема ,че в старанието си да имаме деца ,ние преставаме да обръщаме внимание на живота и не само не гребем от него ,ми го заобикаляме.. На мен лично те това ми е проблема,че като спра да мисля за бебо ,после се обвинявам ,че съм зарязала идеята и не довършвам нещата.А когато се насоча към тази същата идея такива мъки ме налягат ,че нито секса е секс,нито работата ми е работа и нищо.Само за това мисля..Моята борба е да мога да съчетавам нещата.. Най-трудната ми борба и за сега съм загубила сили,затова съм по- склонна да се откажа..

Почини си , не се отказвай. Опитай се да не мислиш толкова много за бебо. Знам , че е трудно, но се налага. Аз затова съм се хванала със 100 неща ,за да нямам време да мисля дали ще стане или не. Дори имах период в който когато аз свършех/ :oops:/ карах мъжо и той по-бързо да свършва,за да не изсъхна вътрешно. Голяма глупост беше това от моя страна, но жената прави какво ли не за да стигне до целта си.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #226 -: Юни 25, 2008, 10:57:56 am »

Фразата е " ООООООООО,жена дърт съм да съм отгоре. Айде,ти се справяш добре,пък и нали искаш да стягаш краката?"  :x Как мислиш ти?
Снощи беше на работа, ама днес почива , ама и мач имааааааааа :( :( Ще го докопам аз по някое време. Мислих си да изключа бушоните и докато се усети какво става, ще го сгъна в тъмното,а после ще пусна и тока. :lol:
А така я му спри тока хихихихихи  :lol: и му кажи че ако не се размърда малко ше си намериш някой по-млад !   :wink:

Любе, явно ти идва в повече вече, почини си малко от тоя график, остави нещата просто да се случват, опитай да се заредиш отново с положителни мисли, и когато се почувстваш готова отново се впусни в ловуване :) Ти винаги си била толкова усмихната и ведра, не мога да свикна да си толкова отчаяна  :? надявам се че ще намериш сили в себе си и в мъжа ти - да не се отказваш от мечтата за бебче!
*
« Отговор #227 -: Юни 25, 2008, 10:59:47 am »
Здрасти и от мен.
Любче пчини си, рожбоо, ама чак да се отказваш! Аз също като тебе много се вманиачавам понякога но ми минава и всичко си влиза в релси.Има пикови моменти около Ову и около М , когато не удържам емоциите, но общо взето се радвам на живота през останалото време!Така че, кажи си че спираш за два месеца да мислиш, не после да се обвиняваш че си зарязала иидеята.И се порадвай на другите неща, включително секса не по график...Смятам че ще се кротнеш,а?
Виленце, знаеш колко та обичкам.Ша стискаш зъбки рожбе колкото трябва за съжаление. Оправяте го тоз ЛУФ и пак ша прайте бебе и тоз път ще стане ще видиш.
Нови, Виксънче, не съм ви зарязала милички.Ама това отчаяние дето го виждам напоследък ми идва в повечко.Не знам...кофти ми е че на хубави хора се случват такива л..на.Има такива кранти дето не им дреме ни за дете ни за мъж ни за дяволи и имат деца дето ги гледат с гъза си.А  в тая тема толкоз читав народ м.ка му!
Ама НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ МИЛИ ХОРА!!!!Всички ще бъдете майки-вярвайте в това, колкото и да е изтъркано.Аз вярвам!
*

Assi

• **
  • 119
« Отговор #228 -: Юни 25, 2008, 11:05:08 am »
Нови :good_post:

luba_boiko, аз също се чувстам виновна, когато спра да мисля за бебо. Ние не се пазим от 1г и 4мес, ама все още нищо. Знам как се чувстваш. Аз от май съм се записала на шофьорски курс, който се оказва голяма тръпка и през по-голямата част от дните мисля само за курса, за различните ситуации на пътя и така. Мисля като го завърша, дай боже, до края на лятото да се захвана с нещо друго.
За сега съм се отдала повече на придобиване на други уменията, отколкото на мисълта по бебо.
Иначе борбата продължава!

*
« Отговор #229 -: Юни 25, 2008, 11:06:59 am »
Аксиния , успех със шофьорлъка!
« Отговор #230 -: Юни 25, 2008, 11:17:54 am »
Здравейте, момичета! Пожелавам ви лек и успешен ден! Има ли някои нови бремелинки? Какво стана с ВиЛиЛи?
Прегръщам ви! :bighug:
*

Assi

• **
  • 119
« Отговор #231 -: Юни 25, 2008, 11:21:36 am »
Благодаря, svetal4y!
На половината от курса овладях колата, то голям зор беше с тоя съединител  :lol:. Сега само трябва да внимавам мнооооогоооо за пешеходци, знаци и коли, и се надявам всичко да приключи с успех.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #232 -: Юни 25, 2008, 11:25:54 am »
Здравейте сестрици и от мен!!!
Вискънче благодаряти, днес определено съм много по добре от вчера, явно е от хапчетата, това неразположение, днес съм по добре.
Новилче супер си мила, никакво отказване от форума и от нас на тези което искат, смело горе гравата.
Адрияни мила какво е станало с теб????

Обичам ви всичките и на всички ще стискам аплци и ще се моля на Господ, да дари всяка от нас с мечтаната ни мечта !!!

*
« Отговор #233 -: Юни 25, 2008, 11:30:59 am »
Благодаря, svetal4y!
На половината от курса овладях колата, то голям зор беше с тоя съединител  :lol:. Сега само трябва да внимавам мнооооогоооо за пешеходци, знаци и коли, и се надявам всичко да приключи с успех.

Моя инструктор се бъзикаше че играя в електронна игра където целта е да се гонят пешеходците.. :lol: :lol: :lol:
Носега смятам че нямат оплаквания след година откакто имам книжка.Пускам всички.
*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
« Отговор #234 -: Юни 25, 2008, 11:48:23 am »
Аз на моя изпит бях притеснено но всичко завърши с успех.Инструктора ми викаше мислиси,че си шофьор на такси :D :D :D!Късмет и на теб Аксиния!А колкото до останалите стегнете се момичета и на мен пак ми дойде но го приемам като предизвикателство.Защото когато истински искаш нещо трябва да се стремиш към него.А с усмифка всичко е по-лесно.Аз толкова се уповавах на вас и като започнах да ви чета реших,че колкото и да мие тежко да не си го навивам чак толкова защото се напрягам а това няма да помогне.Бъдете силни оповаваите се на половинки те си .И се борете успех! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :blowingdust2:
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
*
« Отговор #235 -: Юни 25, 2008, 12:16:19 pm »
Мацки, отивам да тършувам за вентилатора, че съм ни жива ни умряла.Няма такава жега! А опсле отивам да си купя един голяяяяям дюнер, защото съм гладна като вълк!Аре умната и до после
« Отговор #236 -: Юни 25, 2008, 12:22:54 pm »
край с надеждите за бременност . дойде ми за съжаление и ми е много гадно
*
« Отговор #237 -: Юни 25, 2008, 12:36:54 pm »

Миличка много те прегръщам :bighug: :bighug: :bighug: И ние - всички тук, ще станем мами, но просто ни е писано да е по бавния начин.

Момичета съвземете се. Знам че е лесно да се говори, а трудно да се преживее. Но и нашия ред ще дойде. Много ви прегръщам. :bighug: :bighug: :bighug:

Аз май минавам в отбора по НЕчакащите. Някой вижда ли списъчето???

*
« Отговор #238 -: Юни 25, 2008, 12:37:56 pm »
:bighug:-съжалявам миличка.Следващият месец дано не ти дойде.

« Отговор #239 -: Юни 25, 2008, 12:40:07 pm »

Миличка много те прегръщам :bighug: :bighug: :bighug: И ние - всички тук, ще станем мами, но просто ни е писано да е по бавния начин.

Момичета съвземете се. Знам че е лесно да се говори, а трудно да се преживее. Но и нашия ред ще дойде. Много ви прегръщам. :bighug: :bighug: :bighug:

Аз май минавам в отбора по НЕчакащите. Някой вижда ли списъчето???
първата ми макар и за кратко бременност стана от рас.така лесно, а сега ....................
може ли да ми се обясни как и кога се измерва базална температура.всичко с подробности
моля виииииииииииииииииииииииииии