Добро утро!
Абе момичета - защо така всичките сте се оклюмали??!?!?!
Миналата седмица бяхте толкова свежи и весели...
Софи, Вилили - съжалявам за резултатите от вашите посещения при док. Но все пак опитайте да не се отчайвате, моля ви! Поне имате някаква яснота, вървите по пътя на отстраняването на проблема и скоро всичко ще си дойде на мястото! Сигурна съм! Имайте вяра и вие!
Любе, дано не те е страх от ЦС, не боли толкова колкото смятах. Мен толкова ме беше страх, че името си не помнех в онзи момент преди да започне изследването. А всъщност дискомфорта е след това, около 1-2 дни все едно ти идва, ще стискам палци.
Адрианче, и ти ли мила? Не дей така, успокой се, с рев няма да оправиш нещата. Няма ли начин да се сдобрите с този човек?
Нови, мацко, ние с тебе ги изоставяме за няколко часа и гледай какво става тук, една по една почват да говорят за отчайване и отказване.... Ще трябва да даваме дежурства с тебе зада поддържаме духа на групата. Вилили беше и тя от нашата партия, ама ни изостави... Светалчи и тя.
ЕЙ, Я СЕ СТЕГНЕТЕ!!!! ГЛЕДАЙТЕ НАПРЕД С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА И ПОГЛЕД ВПЕРЕН В ПРЕКРАСНОТО БЪДЕЩЕ КОЕТО ВИ ОЧАКВА!!!! В ПРЕКРАСНИТЕ БЕБЧЕТА КОИТО ЩЕ ГУШНЕТЕ СЪВСЕМ СКОРО!!! И ДОРИ ДА НЕ ВИСЕ ВЯРВА - ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ И ВИЕ МНОГО ДОРБЕ ЗНАЕТЕ ТОВА, САМО ЧЕ ПОНЯКОГА ГО ЗАБРАВЯТЕ! МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО! ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ - ВИЕ СТЕ МИ КАТО СЕСТРИЧКИ, НЕ МОГА ДА ВИ ОСТАВЯ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ НА МЕЧТАТА НИ!