0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #160 -: Юни 24, 2008, 15:28:09 pm »
        Ч.Р.Д.на нашите рожденнички Valyoka и mikivl!
    Момичета желая ви много здраве,щастие и  :bfp:

Соф,миличка,успех на прегледа и дано си имаш хубави фоликулчета,напук на тестовете.
« Отговор #161 -: Юни 24, 2008, 15:59:11 pm »
здравеите момичета вчера бях на док и тои наи сетне видя точицата и то за малко пак да я испусне аз се панирах  в един момент че доста време не видя нищо и да си признач си помислих че с моя къръшки късмет пак нещо не е наред след 5 дни каза да отида за да види какво става
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*
« Отговор #162 -: Юни 24, 2008, 16:02:52 pm »
здравеите момичета вчера бях на док и тои наи сетне видя точицата и то за малко пак да я испусне аз се панирах  в един момент че доста време не видя нищо и да си признач си помислих че с моя къръшки късмет пак нещо не е наред след 5 дни каза да отида за да види какво става

Страхотно е това.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е ок.  :jump12:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #163 -: Юни 24, 2008, 16:08:47 pm »
Поздравления, миличка!
Вече можеш да дишаш спокойно и да не се притесняваш!
Всички много се радваме за теб!
А сега можеш да влачеш краченца и да не си свидиш заразните бременни плюнчици по нас, че нали ще те следваме неотлъчно! :wink:
Прегръщам те силно! :bighug:
Бъди много, много здравичка и изключително спокойна, за да дадеш най-доброто на дългоочакваното си детенце!
Желая ти най-прекрасните 9 месеца и най-сладкото бебче на света :blowingdust: :bori_007: :bori_004:
Прегръдки и целувки от мен!
:hug2: :kiss:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #164 -: Юни 24, 2008, 16:09:56 pm »
Бисерче, как си, миличка?
Само четеш, а не пишеш. :(
Липсваш ни много!
:bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #165 -: Юни 24, 2008, 16:11:08 pm »

Много много се радвам, успех по нататък и много спокойствие  :crossfingers:
Да и Симони и Галичка и Бисерче и Дани, защо се загубиха тези девойки. :ask:

« Отговор #166 -: Юни 24, 2008, 16:14:04 pm »
благодаря ще трябва да внимавам че имам проблеми с теглотота много внимателно трябва да подходя с бебето и мен за да е всичко наред :oops:
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
« Отговор #167 -: Юни 24, 2008, 16:34:11 pm »
Заловихте ме,ах ти Миме, много отдавна не съм писала, ходя много по командировки  и само отвреме-навреме се осведомявам за вас, нямам време за писане хич.
Сега е момента да кажа едно гръмко ЧЕСТИТО на новите бременелки, продължавам да се моля на БОГ за всички нас - скоро да гушнем поне по едно малко сладко бебче!
Честито и на днешните рожденнички - Валиока и Мики - да сте ни живи, здрави, обичани и много щастливи, а догодина - с количките в парка!!!
С пожелания за много много положителни тестове и чудесни летни емоции,
 :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:

*
« Отговор #168 -: Юни 24, 2008, 16:48:32 pm »
На рожденничките честито и мноооого скоро най-голямато щастие им пожелавам :)

Соф,ще имаш ову ,не се притеснявай!

Вили ,дано всичко при теб е наред..
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #169 -: Юни 24, 2008, 16:50:33 pm »
Мацки, аз мисля че за днес вече стига работа, много дадох от себе си, даже повече от необходимото  :wink: и си тръгвам. Сега отивам да се карам с една патка в една проектантска фирма дета уж ще ни прави кухнята...... ей скъса ми нервите тая жена - аз и викам искам тоя шкаф такъв и да се отваря така - тя Не, ей така е по-добре..........  :x :balk_153: :balk_154: :balk_149: накрая ще я набия и ще си решиме проблемите хихихи. Сори за лирическото отклонение, ама тъкмо сега говорих с нея и съм под пара!
Гушкам ви всичките и ви желая приятна и ползотворна вечер!!!!  :balk_600:
« Отговор #170 -: Юни 24, 2008, 16:55:29 pm »
Мацки, аз мисля че за днес вече стига работа, много дадох от себе си, даже повече от необходимото  :wink: и си тръгвам. Сега отивам да се карам с една патка в една проектантска фирма дета уж ще ни прави кухнята...... ей скъса ми нервите тая жена - аз и викам искам тоя шкаф такъв и да се отваря така - тя Не, ей така е по-добре..........  :x :balk_153: :balk_154: :balk_149: накрая ще я набия и ще си решиме проблемите хихихи. Сори за лирическото отклонение, ама тъкмо сега говорих с нея и съм под пара!

Нужда от помощ за боя????????? :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: Направо ще я  :croc:
*
« Отговор #171 -: Юни 24, 2008, 17:45:48 pm »

Нужда от помощ за боя????????? :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: :fighting: Направо ще я  :croc:

Развеселихте ме. С глас се смея. Много сте готини  :jump12:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #172 -: Юни 24, 2008, 17:50:08 pm »
Защото вече се отказах от опитите!

От какво се отказа?????

Ами аз хич не съм за тая тема, но както и да е.... :lol:
Преди 20 дни приключи посл. ми ин витро опит.
Решението ми е окончателно!!!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #173 -: Юни 24, 2008, 18:02:31 pm »
Мили дами, заключението на доки е следното - дясно 12 мм, ляво 8 мм. В четвъртък трябва да отида пак да се крачна. Тогава ще ми насрочат и ден и за ЦС. Стресирана съм от манипулацията, но е крайно време да го направя това нещо! При условие, че мъжо излезе расов екземпляр и няма никакви кусури, ще трябва да ми продухат тръбите и на мен! За напрегнатите цици ми каза - завишен естроген, ама нищо повече. Другото явно ще ми го сервират на порции - четвъртък е следващия прием!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #174 -: Юни 24, 2008, 18:15:08 pm »
Мили дами, заключението на доки е следното - дясно 12 мм, ляво 8 мм. В четвъртък трябва да отида пак да се крачна. Тогава ще ми насрочат и ден и за ЦС. Стресирана съм от манипулацията, но е крайно време да го направя това нещо! При условие, че мъжо излезе расов екземпляр и няма никакви кусури, ще трябва да ми продухат тръбите и на мен! За напрегнатите цици ми каза - завишен естроген, ама нищо повече. Другото явно ще ми го сервират на порции - четвъртък е следващия прием!
всичко ще ти се оправи.неприятно ,но е необходимо да се подложиш на тези нещаа
късмет и да ни държиш в течение на нещата
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #175 -: Юни 24, 2008, 18:24:31 pm »
Биби,много съжалявам за кистата. Дали е разумно да ги пиеш тези противозачатъчни преди края на цикъла, все пак бебока може да е станал този месец.
Соф, аз овулацията я усещам 2-3 дни преди да настъпи, защото ми се появява малко цервикална слуз.  За теб още има време, пък и е видял фоликули. :lol:
Честито на рожденничките, хайде по един подарък в края на месеца :lol:
« Последна редакция: Юни 24, 2008, 18:27:06 pm от qwertyasd »
*
« Отговор #176 -: Юни 24, 2008, 18:34:26 pm »

Valyoka и mikivl пожелавам ви много здраве,щастие,късмет и много много любов!Дано скоро най-съкровената ви мечта стане реалност!!
« Отговор #177 -: Юни 24, 2008, 18:54:39 pm »
Здравейте пак,момичета.
Прегледа мина.Аз повече съм го писала в мойта тема и за да не го повтарям и тука,ще ви кажа само,че добра новина няма нито една,а лошите с лопата да ги ринеш.
Имам си чисто нов ЛУФ синдром и 3 огромни фуликула.Нямала съм овулация този месец и сега ще съм на Оргометрил,та да спре тва зацапване.И като ми дойде старт на изследванията да видим кво става,щото работата не е на добре.
А тия 3 8Oфуликула от де са се взели без грам хапче и идея си нямам.Абе,тоя месец е бил момента за близнаци,но явно господ има други планове за  мен.И те така,тва е.
*
« Отговор #178 -: Юни 24, 2008, 19:22:38 pm »
ВиЛиЛи  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #179 -: Юни 24, 2008, 19:48:05 pm »
На Валиока честит рожден ден мила ! ПОжелавам ти много здраве , щастие и 2 чифта близначета! :wink:

Защото вече се отказах от опитите!

От какво се отказа?????

Ами аз хич не съм за тая тема, но както и да е.... :lol:
Преди 20 дни приключи посл. ми ин витро опит.
Решението ми е окончателно!!!

миличка,  почини си и после с нови сили се бори за най-скъпото нещо на света! Не си загубила войната , а само битката нали? Прегръщам те!

Рузка , радвам се за точицата ! Вярвам че всичко ще е  ок!