0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #140 -: Юни 24, 2008, 12:20:17 pm »
Мацки, аз днес съм втора смяна и хууубаво си поспах  :D.

Честит рожден ден на Valyoka и mikivl!!!

Пожелавам ви да сте много щастливи, обичани и скоро да видите заветните чертички!

« Отговор #141 -: Юни 24, 2008, 12:21:39 pm »
Bibi за гаденето ти препоръчвам да си купиш лимони- едно резенче в устата и гаденето ще отмине. Преди 2 години и аз пих противозачатъчни- дойде ми три пъти в месеца- и от повръщане не можех да изляза навън. Купих си лимони- и ми мина- като се усетиш че ти прилошава резни си малко и го изсмучи. :P
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #142 -: Юни 24, 2008, 12:29:02 pm »
Мимче аз да споделя, че както вие и ние с мойто мило сме имали много суша, все от глупави притеснения и караници.
Този месец обаче той така се активира, вчера ме пита днес ден ли ни е или не?
Стана ми много смешно, защото  човека пак има желание и не го правим по задължение и изчисления  :wink:.
« Отговор #143 -: Юни 24, 2008, 12:37:39 pm »

Момичета днес съм рожденничка !!!честит да е и от мен,пожеламвам ти наи-вече здраве че е на първо място за здрави бебенца,любов и щастие
« Отговор #144 -: Юни 24, 2008, 12:39:07 pm »
може ли да помоля за мнение. според графиката ми -ако някои би мотъл да я погледне-при цикъл между 30-35 дни , ако има бременност, кога най-рано тест да правя.днес правих пак е отрицателен.
« Отговор #145 -: Юни 24, 2008, 12:50:29 pm »
може ли да помоля за мнение. според графиката ми -ако някои би мотъл да я погледне-при цикъл между 30-35 дни , ако има бременност, кога най-рано тест да правя.днес правих пак е отрицателен.
Според мен ти е още доста рано за тест! Нямаш все още закъснение, тестове се правят обикновено след поне 1 ден закъснение. Изчакай 36-ия ден и тогава, а тези ранните тестове не е имало нужда да ги правиш, не биха могли да отчетът нещо непосредствено около овулация... Пожелавам ти успех!!! :wink:
« Отговор #146 -: Юни 24, 2008, 12:53:07 pm »
Според мен ти е още доста рано за тест! Нямаш все още закъснение, тестове се правят обикновено след поне 1 ден закъснение. Изчакай 36-ия ден и тогава, а тези ранните тестове не е имало нужда да ги правиш, не биха могли да отчетът нещо непосредствено около овулация... Пожелавам ти успех!!! :wink:
мерси  :bighug:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #147 -: Юни 24, 2008, 12:55:05 pm »
Миличка, така като няма температури и тестове за ову е много трудно....
Аз се ориентирам само по болките в яйчниците при теб, но аз по принцип вярвам повече на тел;мпературата, че нали знаеш- понякога сами си внушаваме, че имаме разни симптоми, защото толкова много ни се иска да е така...
Дори и при мен гледам да не им обръщам много внимание- ето от вчера имам леко гадене и виене на свят, но гледам да го свързвам повече с много високите температури, ниското кръвно и така...
Омръзнало ми е да си внушавам разни симптоми и после да плача толкова много....
Поне по това отношение се харесвам, че по принцип съм си шашка, но чакам търпеливо да ми дойде, да ми закъснее и тогава почвам да се вманиачавам...
Съветвам те да имаш малко повече търпение.
Знам, че е трудно, но щом като казваш, че цикълът ти е около 30-35 дни има още някой и друг ден, незнам...
Ако искаш всеки ден си прави тест, но не се притеснявай толкова - може просто да ти е по-късно ову и да е станало, но по-късничко да ти отчете.
Стискам палци да е така! :crossfingers: :hug2:
Прегръщам те и истински се надявам това да е твоят месец! :bighug: :goodluck: :bighug:
И ще чакаме да ни се похвалиш
!
:crossfingers: :bfp:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #148 -: Юни 24, 2008, 12:59:09 pm »
Момичета днес съм рожденничка !!! Не виждам списъчето !!! Моля да ме включите вече в очакващите, понеже си мисля че вече съм за там а ще съм много щастлива ако ми погледнете графиката и си дадете мнението...  :grouphug2:
честит рожден ден и от мен

Благодаря ви миличкииииииии ... страхотни пожелания.......
DSC00102
*
« Отговор #149 -: Юни 24, 2008, 13:00:50 pm »
Честит Рожден Ден Валиока.
Да сте жви и здрави много да се обичате и скоро да се радвате на близнаци.
Вили, мисля те.
Новилка, кефиш ме, че си в настроение както винаги.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #150 -: Юни 24, 2008, 13:22:06 pm »
Валиока, честит рожден ден и от мен, миличка!
Желая ти най-прекрасния ден, това е твоят ден - изживей го по най-неповторимия начин с много усмивки и хиляди положителни емоции!
Желая ти от сърце пожеланията на момичетата, подплатени и с моите, да се сбъднат!
Понякога и аз мечтая за близнаци - толкова сме чакали нашето дългоочаквано детенце и понякога си представям как ще имам близнаци и това ще бъде най-прекрасната приказка за мен!
Пожелавам ти го от сърце!
Пожелавам ти да бъдеш царицата на твоята истинска и прекрасна приказка и ти изпращам мислено :blowingdust: newsm06 newsm05 newsm04!
Дано това е и Твоя месец и Бог те дари с най-големия подарък!  :crossfingers: :bfp:
Прегръщам те силно :bighug: и те целувам звучно
:balk_21:!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #151 -: Юни 24, 2008, 13:39:59 pm »
Честито на рожденичките!
Пожелавам им много  :bori_007: :bori_004: :bori_008: :bori_020:
« Отговор #152 -: Юни 24, 2008, 13:42:16 pm »
Миличка, така като няма температури и тестове за ову е много трудно....
Аз се ориентирам само по болките в яйчниците при теб, но аз по принцип вярвам повече на тел;мпературата, че нали знаеш- понякога сами си внушаваме, че имаме разни симптоми, защото толкова много ни се иска да е така...
Дори и при мен гледам да не им обръщам много внимание- ето от вчера имам леко гадене и виене на свят, но гледам да го свързвам повече с много високите температури, ниското кръвно и така...
Омръзнало ми е да си внушавам разни симптоми и после да плача толкова много....
Поне по това отношение се харесвам, че по принцип съм си шашка, но чакам търпеливо да ми дойде, да ми закъснее и тогава почвам да се вманиачавам...
Съветвам те да имаш малко повече търпение.
Знам, че е трудно, но щом като казваш, че цикълът ти е около 30-35 дни има още някой и друг ден, незнам...
Ако искаш всеки ден си прави тест, но не се притеснявай толкова - може просто да ти е по-късно ову и да е станало, но по-късничко да ти отчете.
Стискам палци да е така! :crossfingers: :hug2:
Прегръщам те и истински се надявам това да е твоят месец! :bighug: :goodluck: :bighug:
И ще чакаме да ни се похвалиш
!
:crossfingers: :bfp:
много си права но не се сдържам понякога с тези тестове.това с температурата от другия месец ще го правя, за да си засека овулацията-ако този месец не е моя щастлив месец
*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
« Отговор #153 -: Юни 24, 2008, 13:45:03 pm »
Мерси много,че си ме включила в списачето! :youwoman: :blowingdust2:
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #154 -: Юни 24, 2008, 14:00:48 pm »
Ха здравейте!
Валенце, честит ти рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива и много обичана!
Мацки, аз пък да ви се оплача, че днес ми е вече ...мммм 13 ден от МЦ, тестове препишквам от 10-ти ден, а втора черта все още не съм видяла  :? В кръста чувствам напрежение, циците ме болят, а О не се засича! Днес смятам да отида на док да ме види на УЗ, че да разбера поне дали имам фоликул някъв, или кво....

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #155 -: Юни 24, 2008, 14:04:31 pm »
Ха здравейте!
Валенце, честит ти рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива и много обичана!
Мацки, аз пък да ви се оплача, че днес ми е вече ...мммм 13 ден от МЦ, тестове препишквам от 10-ти ден, а втора черта все още не съм видяла  :? В кръста чувствам напрежение, циците ме болят, а О не се засича! Днес смятам да отида на док да ме види на УЗ, че да разбера поне дали имам фоликул някъв, или кво....

упех миличка при док,но може и жегите да се отразяват
мен също гърдите ме болят, имам болки в яйчниците-нямам още гости от червен бряг, но пък и за тест ми е рано(въпреки че си направих такъв,но е отрицателен)
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #156 -: Юни 24, 2008, 14:19:51 pm »
Софи, успех при док, дано ти каже нещо хубаво :) да ни кажеш после резултата!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #157 -: Юни 24, 2008, 14:36:44 pm »
Bibi за гаденето ти препоръчвам да си купиш лимони- едно резенче в устата и гаденето ще отмине. Преди 2 години и аз пих противозачатъчни- дойде ми три пъти в месеца- и от повръщане не можех да изляза навън. Купих си лимони- и ми мина- като се усетиш че ти прилошава резни си малко и го изсмучи. :P

Нови, много много ти благодаря, ще пробвам с лимон, вече си купих,  :lol: благодаря за препоръката!!! :bighug: :bighug: :bighug: Сега ще го измия и действам.

Соф успех миличка при док, дано тези тестове неотчитат правилно, а при док всичко да е наред   :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #158 -: Юни 24, 2008, 14:38:45 pm »
Соф, успех с овуто. Дано тестовете са скапани и всдичко е наред с теб!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #159 -: Юни 24, 2008, 14:52:55 pm »
Вики, Анастасия, Светалчи, Биби, благодаря ви! Дано при доки се види нещо, че ми стана едно такова тегаво ... сега пък да няма О... ама чак в такъв филм няма да влизам!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!