0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #200 -: Юни 25, 2008, 08:47:12 am »
Добро утро и от мен.
Момичета,какво сте правили снощи без мен? :BangHead: Я недейте така. Моля ви се. Помните ли ,че миналата седмица и аз исках да се откажа. НО, когато поговорих с моя мъж/за което му благодаря мнооого/,знаете ли той какво ми каза? " Ива/така се казвам/,никога няма да се откажем от мечтата си. Ще преодолеем всички препятствия заедно,ще се борим със зъби и нокти. Ето, и момичетата от форума ти помагат/ разказвам му за вас/. Всички там сте си като сестри. :lol:"
Това много ме надъха и съм решила вече да не обръщам внимание на симптоми,да не се шашкам от гадене,болки и тем подобни. Така,че- горе главите и .......нападаме. :grouphug2:

Абсолютно те подкрепям, миличка!
Ние тук сме си като сестрички и като истинско семейство!
Незнам какво става от понеделник насам, но настроението тук е едно тягостно, само проблеми и понякога повечето от нас се натъжават и за момент се оставят на отчаянието и се предават.
Не бива така, милички!
И аз като Ивка ( Нови- много хубаво именце :D) имах такъв период( не че още не съм що-годе в него), мислех да се откажа от форума, от писането, от всичко, но вие ми помогнахте!
Като четях мълчаливо и виждах колко от вас питат за мен, притесняват се и се сещат, че съм в болница, подкрепят ме и нито за миг не ме забравят - това ми даде сили и надежда толкова много!
Всяка от нас е имала такива моменти, но това не ни дава право да се отказваме - да се откажем от най-ценната кауза в нашия живот, да обърнем дори за миг гръб на мечтата си да прегърнем своето мъничко бебче, част от нас и плод на любовта ни.
Но ние трябва да сме силни, когато паднем да имаме сили да вдигнем глава, да погледнем отново слънцето и да се усмихнем на живота!
Защото той и нашето мъничко и най-желано щастие ни очакват.
Любе, никога да не съм чула повече такива неща от тебе!
Соф, Вили, Биби, Еве, Мишан - никакво отчайване и предаване милички!
Тези неща, на които се ядосваме и проблемите ни в момента са само част от пътя ни към нашата мечта!
Явно трябва да минем с изправена глава пред тях, за да стигнем до бебчо!
Мили мои, много, много ви обичкам! :bighug: :bighug: :bighug:
Моля ви, не се предавайте нито за миг - нека си споделяме и минаваме заедно през трудни и хубави моменти - няма по-хубаво от това!
Много, много ви обичкам и ви прегръщам толкова силно
!
:bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #201 -: Юни 25, 2008, 08:49:46 am »
Добро утро и от мен.....днес съм подута от рев, не съм спала цяла нощ и се чувствам ужасно..скарах се с близък човек, на когото държа... :bighug:.толкова се радвам, че ви има...
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
« Отговор #202 -: Юни 25, 2008, 09:01:29 am »
Добро утро мили момичета.Днес съм почивка така че ще си подумаме.
 :hbirth:на рожденничките на патерица.Да сте живи и здрави и за другото ми пожелание си знаете сами.
Соф,не се страхувай от ЦС-противно на всички писания и очаквания мен изобщо ама изобщо не ме боля.
Краси,от това което пишеш си мисля и аз че ти трябва изолация.Пази се,моля те
За момента друго не се сещам,затова отивам да пия кафе. :trash:

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #203 -: Юни 25, 2008, 09:02:19 am »
Добро утро и от мен.....днес съм подута от рев, не съм спала цяла нощ и се чувствам ужасно..скарах се с близък човек, на когото държа... :bighug:.толкова се радвам, че ви има...
Миличка, наистина сме с теб! Прегръщам те и винаги можеш да разчиташ на нас!: :bighug: :bighug: :bighug:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #204 -: Юни 25, 2008, 09:12:44 am »
Добро утро!
Абе момичета - защо така всичките сте се оклюмали??!?!?!
Миналата седмица бяхте толкова свежи и весели...
Софи, Вилили - съжалявам за резултатите от вашите посещения при док. Но все пак опитайте да не се отчайвате, моля ви! Поне имате някаква яснота, вървите по пътя на отстраняването на проблема и скоро всичко ще си дойде на мястото! Сигурна съм! Имайте вяра и вие!
Любе, дано не те е страх от ЦС, не боли толкова колкото смятах. Мен толкова ме беше страх, че името си не помнех в онзи момент преди да започне изследването. А всъщност дискомфорта е след това, около 1-2 дни все едно ти идва, ще стискам палци.  :crossfingers:
Адрианче, и ти ли мила? Не дей така, успокой се, с рев няма да оправиш нещата. Няма ли начин да се сдобрите с този човек?
Нови, мацко, ние с тебе ги изоставяме за няколко часа и гледай какво става тук, една по една почват да говорят за отчайване и отказване.... Ще трябва да даваме дежурства с тебе зада поддържаме духа на групата. Вилили беше и тя от нашата партия, ама ни изостави... Светалчи и тя.
ЕЙ, Я СЕ СТЕГНЕТЕ!!!! ГЛЕДАЙТЕ НАПРЕД С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА И ПОГЛЕД ВПЕРЕН В ПРЕКРАСНОТО БЪДЕЩЕ КОЕТО ВИ ОЧАКВА!!!! В ПРЕКРАСНИТЕ БЕБЧЕТА КОИТО ЩЕ ГУШНЕТЕ СЪВСЕМ СКОРО!!! И ДОРИ ДА НЕ ВИСЕ ВЯРВА - ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ И ВИЕ МНОГО ДОРБЕ ЗНАЕТЕ ТОВА, САМО ЧЕ ПОНЯКОГА ГО ЗАБРАВЯТЕ! МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО!

ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ - ВИЕ СТЕ МИ КАТО СЕСТРИЧКИ, НЕ МОГА ДА ВИ ОСТАВЯ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ НА МЕЧТАТА НИ!
*
« Отговор #205 -: Юни 25, 2008, 09:22:15 am »
Цитат
ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ И ВИЕ МНОГО ДОРБЕ ЗНАЕТЕ ТОВА, САМО ЧЕ ПОНЯКОГА ГО ЗАБРАВЯТЕ!

Оо не миличка ,аз вярвам в чудесата,но в тези чудеса ,на другите хора.. Защо пък не взе да стане едно чудо и с нас тука.. От година вече повечето от нас седят и чакат в тази тема,за да кажат нещо позитивно,ма нейсе.. И съм го е...ла в чудото ,когато си дал хиляди левове и си изревал 110 кубика сълзи и си се разчеквал 100 години всеки месец по 5 пъти пред всякакви лекари и.т.н. То па и тогава като не стане съм му го турила в чудото...
« Отговор #206 -: Юни 25, 2008, 09:26:46 am »
Добро утро!
Абе момичета - защо така всичките сте се оклюмали??!?!?!
Миналата седмица бяхте толкова свежи и весели...
Софи, Вилили - съжалявам за резултатите от вашите посещения при док. Но все пак опитайте да не се отчайвате, моля ви! Поне имате някаква яснота, вървите по пътя на отстраняването на проблема и скоро всичко ще си дойде на мястото! Сигурна съм! Имайте вяра и вие!
Любе, дано не те е страх от ЦС, не боли толкова колкото смятах. Мен толкова ме беше страх, че името си не помнех в онзи момент преди да започне изследването. А всъщност дискомфорта е след това, около 1-2 дни все едно ти идва, ще стискам палци.  :crossfingers:
Адрианче, и ти ли мила? Не дей така, успокой се, с рев няма да оправиш нещата. Няма ли начин да се сдобрите с този човек?
Нови, мацко, ние с тебе ги изоставяме за няколко часа и гледай какво става тук, една по една почват да говорят за отчайване и отказване.... Ще трябва да даваме дежурства с тебе зада поддържаме духа на групата. Вилили беше и тя от нашата партия, ама ни изостави... Светалчи и тя.
ЕЙ, Я СЕ СТЕГНЕТЕ!!!! ГЛЕДАЙТЕ НАПРЕД С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА И ПОГЛЕД ВПЕРЕН В ПРЕКРАСНОТО БЪДЕЩЕ КОЕТО ВИ ОЧАКВА!!!! В ПРЕКРАСНИТЕ БЕБЧЕТА КОИТО ЩЕ ГУШНЕТЕ СЪВСЕМ СКОРО!!! И ДОРИ ДА НЕ ВИСЕ ВЯРВА - ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ И ВИЕ МНОГО ДОРБЕ ЗНАЕТЕ ТОВА, САМО ЧЕ ПОНЯКОГА ГО ЗАБРАВЯТЕ! МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО!

ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ - ВИЕ СТЕ МИ КАТО СЕСТРИЧКИ, НЕ МОГА ДА ВИ ОСТАВЯ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ НА МЕЧТАТА НИ!

НА ПОСТ СЪМ ВИКСЪН!!!!!!!!!1111
 mf_bounce8 :balk_163: :balk_199: :balk_121: :balk_119:Ще ви дам аз едно отказване на вас. Нямате да се правите...... като мен. Вие сте по-силни от мен и сега е момента да ми го докажете.
« Отговор #207 -: Юни 25, 2008, 09:32:04 am »
Цитат
ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ И ВИЕ МНОГО ДОРБЕ ЗНАЕТЕ ТОВА, САМО ЧЕ ПОНЯКОГА ГО ЗАБРАВЯТЕ!

Оо не миличка ,аз вярвам в чудесата,но в тези чудеса ,на другите хора.. Защо пък не взе да стане едно чудо и с нас тука.. От година вече повечето от нас седят и чакат в тази тема,за да кажат нещо позитивно,ма нейсе.. И съм го е...ла в чудото ,когато си дал хиляди левове и си изревал 110 кубика сълзи и си се разчеквал 100 години всеки месец по 5 пъти пред всякакви лекари и.т.н. То па и тогава като не стане съм му го турила в чудото...
:lol:ДАЙ НА БАБА ДА ТЪ ЦУНКА!!!!! :lol:
Така ми стана смешно на твоя каруцарски език,ама не такъв искрен весел смях ами съвсем измъчен,душко.Все едно аз съм го казала,чувствам се точно така.
Зъбите ме заболяха от стискане.Не че ще се предам,в никакъв случай,поне не сега,ама ми е гадно едно таковя ми нагарча в устата! :?И искам да си го изкарам на някой или нещо,ама няма на кой.А лошото е ,че вече не мога да плача.Не съм плакала поне от половин година.Всичко ми пресъхна,м..а му.
Момичета,дайте някой линк,къде мога да прочета нещо за тоя ш..н ЛУФ синдром,че нещо не намирм никво инфо и си блъскам главата в празното.

Мога само да ви успокоя,че скоро ще ми мине и пак ще повярвам в успеха,ама не мога да се изправя толкова бързо,нека да полежа малко на земята ,та да събера силички за следващата битка.
« Отговор #208 -: Юни 25, 2008, 09:34:54 am »
А като си представя само колко много момичета има,които са сами в мъката и борбата си и не могат да споделят с никого и да разкажат на никого,та да им олекне.
Ние сме щастливки ,дори само за това,че сме се намерили и се подкрепяме взаимно.
Благодаря ви ,че ви имам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #209 -: Юни 25, 2008, 09:37:40 am »
Момичета,дайте някой линк,къде мога да прочета нещо за тоя ш..н ЛУФ синдром,че нещо не намирм никво инфо и си блъскам главата в празното.
Миличка, аз пак да те питам - онзи лекар, за който си мисля, ли ти каза тези неща?
Или Даскалов - ако е Даскалов - тогава му вярвай, но иначе
...

« Отговор #210 -: Юни 25, 2008, 09:47:03 am »
Мими,за онзи другия е,ама аз имам и снимка от ехографа и те се виждат гигантските фоликули.Пък и той извика един д-р от съседния кабинет и той ги видя и потвърди,така че е сигурно.
Пък иначе всички доктори се плюят едни друг и просто не знам на кого да вярвам.
*

Vickson

• 1201
« Отговор #211 -: Юни 25, 2008, 09:47:40 am »
Любе, миличка, разбирам те, нали и аз съм в същото положение, и хилядите изследвания, и ходенето на доктор по 5 пъти в месеца, и всичко всичко което описваш! Нали и сега съм трети месец с една киста която неще и неще да се махне. Още по-отчайващо ми беше преди кистата, защото тогава нямах никакви установени проблеми, мъжа ми също и въпреки това нищо! Но вярвам че и аз ще изживея това неземно щастие да видя двете чертички и да видя точицата на ехографа и да чуя сърчицето как тупти, и да гушна бебчето си!!!!!!!!! Не мога да се откажа от тази си вяра, само нея имам сега, дори мъжо понякога ме изоставя в борбата... но аз съм инат и няма да се предам да лошите мисли и отчаянието!!!!!!!!!Няма пък!!! Не искам и вие да го правите! Убедена съм че този период ще премине, и вие отново ще вярвате в успеха.
Една приятелка ми разказа за нейната кума, която така години мъки, доктори, изследвания, неуспехи... накрая стигнали до инвитро, записали се за инвитрото и трябвало да чакат следващия месец, когато да им направят процедурата, когато отишли установили че е бременна.  :) Явно като са се успокоили че това е положението и ще правят инвитро като последна възможност - нещата са си дошли на мястото! Понякога си мисля че ние самите си пречим понякакъв начин, от толкова зор, си блокираме нормалните функции на организма!

Нови (Ивееееее) - само така мацко! Ше ги сложиме в ред ние с тебе!  :lol:
« Отговор #212 -: Юни 25, 2008, 09:52:29 am »
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=16225.0;all
http:// . .com/forum/viewtopic.php?f=7&t=104

Това намерих, не е много,но се надявам да е от полза за ЛУФ синдром.
*
« Отговор #213 -: Юни 25, 2008, 09:53:36 am »
Любе, миличка, разбирам те, нали и аз съм в същото положение, и хилядите изследвания, и ходенето на доктор по 5 пъти в месеца, и всичко всичко което описваш! Нали и сега съм трети месец с една киста която неще и неще да се махне. Още по-отчайващо ми беше преди кистата, защото тогава нямах никакви установени проблеми, мъжа ми също и въпреки това нищо! Но вярвам че и аз ще изживея това неземно щастие да видя двете чертички и да видя точицата на ехографа и да чуя сърчицето как тупти, и да гушна бебчето си!!!!!!!!! Не мога да се откажа от тази си вяра, само нея имам сега, дори мъжо понякога ме изоставя в борбата... но аз съм инат и няма да се предам да лошите мисли и отчаянието!!!!!!!!!Няма пък!!! Не искам и вие да го правите! Убедена съм че този период ще премине, и вие отново ще вярвате в успеха.
Една приятелка ми разказа за нейната кума, която така години мъки, доктори, изследвания, неуспехи... накрая стигнали до инвитро, записали се за инвитрото и трябвало да чакат следващия месец, когато да им направят процедурата, когато отишли установили че е бременна.  :) Явно като са се успокоили че това е положението и ще правят инвитро като последна възможност - нещата са си дошли на мястото! Понякога си мисля че ние самите си пречим понякакъв начин, от толкова зор, си блокираме нормалните функции на организма!

Виксънче свалям ти шапка,че не губиш вярата си.колкото и да е трудно вярвам че ще успеем-всичките.А с кистите нали имам опит ,я я дай насам :fighting: :D

« Отговор #214 -: Юни 25, 2008, 09:55:37 am »
Еееее момичета,не така с този песимизъм :bighug:Знам ,че има такива периоди в които след идването на поредният цикъл ти иде да зарежеш всичко .Но след ден два трябва отново да се изправим и да продължим борбата.Не се отказвайте ,ще бъдете майки и то най-добрите .Прегръщам ви ...
Вили,Луф мисля че е синдром на неспуканият фоликул.Ето ти малко инфо,има още но няма как да ти го пусна всичкото :).Горе в дясно има търсачка,там търси.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=27226.msg395387#msg395387
« Отговор #215 -: Юни 25, 2008, 09:57:41 am »

:good_post: :good_post:
« Отговор #216 -: Юни 25, 2008, 10:00:03 am »
Ей,не ме ядосвайте...... че пак ще го отнесе мъжа ми. :lol: Искате ли да ви разсмея?
*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
« Отговор #217 -: Юни 25, 2008, 10:04:35 am »
Добро утро на всички тази седмица всички сте увесили нос,имайте вяра момичета с вяра,сила и здраве всичко се постига!
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
*

Vickson

• 1201
« Отговор #218 -: Юни 25, 2008, 10:05:41 am »
Давай Иве!!!!  :lol:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #219 -: Юни 25, 2008, 10:12:28 am »
Мими,за онзи другия е,ама аз имам и снимка от ехографа и те се виждат гигантските фоликули.Пък и той извика един д-р от съседния кабинет и той ги видя и потвърди,така че е сигурно.
Пък иначе всички доктори се плюят едни друг и просто не знам на кого да вярвам.
Е, да, но за снимката, синдрома и т.н.
Въобще не му вярвай и не се притеснявай заради тоя.
Просто нямам думи за този т.нар. "лекар" - писах ти на лични моята среща с него. :x
Не се занимавай с него и не си играй със здравето и нервите си.
Моят съвет е да си идеш при Даскалов - ще дадеш повече парички, но поне да си в сигурни ръце!
И да не се притесняваш допълнително за несигурни неща!
Много, много те прегръщам и наистина ти се моля да идеш при друг, за да се успокоиш и да не мислиш за глупости - ЛУФ - непропускливи тръби и прочие...
Прегръщам те и те целувам звучно!
Липсва ми старата, весела и оптимистична Вили!
:hug2: