0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
може ли да помоля за мнение. според графиката ми -ако някои би мотъл да я погледне-при цикъл между 30-35 дни , ако има бременност, кога най-рано тест да правя.днес правих пак е отрицателен.
Цитат на: anastacia682 в Юни 24, 2008, 12:39:07 pmможе ли да помоля за мнение. според графиката ми -ако някои би мотъл да я погледне-при цикъл между 30-35 дни , ако има бременност, кога най-рано тест да правя.днес правих пак е отрицателен.Според мен ти е още доста рано за тест! Нямаш все още закъснение, тестове се правят обикновено след поне 1 ден закъснение. Изчакай 36-ия ден и тогава, а тези ранните тестове не е имало нужда да ги правиш, не биха могли да отчетът нещо непосредствено около овулация... Пожелавам ти успех!!!
Цитат на: Valyoka в Юни 24, 2008, 11:19:05 amМомичета днес съм рожденничка !!! Не виждам списъчето !!! Моля да ме включите вече в очакващите, понеже си мисля че вече съм за там а ще съм много щастлива ако ми погледнете графиката и си дадете мнението... честит рожден ден и от мен
Момичета днес съм рожденничка !!! Не виждам списъчето !!! Моля да ме включите вече в очакващите, понеже си мисля че вече съм за там а ще съм много щастлива ако ми погледнете графиката и си дадете мнението...
Цитат на: anastacia682 в Юни 24, 2008, 12:39:07 pmможе ли да помоля за мнение. според графиката ми -ако някои би мотъл да я погледне-при цикъл между 30-35 дни , ако има бременност, кога най-рано тест да правя.днес правих пак е отрицателен.Миличка, така като няма температури и тестове за ову е много трудно....Аз се ориентирам само по болките в яйчниците при теб, но аз по принцип вярвам повече на тел;мпературата, че нали знаеш- понякога сами си внушаваме, че имаме разни симптоми, защото толкова много ни се иска да е така...Дори и при мен гледам да не им обръщам много внимание- ето от вчера имам леко гадене и виене на свят, но гледам да го свързвам повече с много високите температури, ниското кръвно и така...Омръзнало ми е да си внушавам разни симптоми и после да плача толкова много....Поне по това отношение се харесвам, че по принцип съм си шашка, но чакам търпеливо да ми дойде, да ми закъснее и тогава почвам да се вманиачавам...Съветвам те да имаш малко повече търпение.Знам, че е трудно, но щом като казваш, че цикълът ти е около 30-35 дни има още някой и друг ден, незнам...Ако искаш всеки ден си прави тест, но не се притеснявай толкова - може просто да ти е по-късно ову и да е станало, но по-късничко да ти отчете.Стискам палци да е така! Прегръщам те и истински се надявам това да е твоят месец! И ще чакаме да ни се похвалиш!
Ха здравейте! Валенце, честит ти рожден ден! Да си жива, здрава, щастлива и много обичана! Мацки, аз пък да ви се оплача, че днес ми е вече ...мммм 13 ден от МЦ, тестове препишквам от 10-ти ден, а втора черта все още не съм видяла В кръста чувствам напрежение, циците ме болят, а О не се засича! Днес смятам да отида на док да ме види на УЗ, че да разбера поне дали имам фоликул някъв, или кво....
Bibi за гаденето ти препоръчвам да си купиш лимони- едно резенче в устата и гаденето ще отмине. Преди 2 години и аз пих противозачатъчни- дойде ми три пъти в месеца- и от повръщане не можех да изляза навън. Купих си лимони- и ми мина- като се усетиш че ти прилошава резни си малко и го изсмучи.