Добро утро красавици!!!!!!!
Мегги - Първо да ти честитя Рождения ден с малко закъснение - много здраве, щастие и късмет ти жилая, до другия рожден ден да сте вече трима-четирима!! Съжалявм за лелката - но.... знам че следващия месец с нови сили ще продължим борбата. Гушкам те много силно.
Лойер, и на теб мила да ти е живо и здраво мъжлето, скоро да става татко!!! Успех с инсе-то
Новилче, съжалявам за лелката, наистина вярвах че този месец ще си ти! Но виждам че вече си в добро насторение и много се радвам че е така!!
Краси - благодаря ти за темичката, твоята ръчичка донесе много щастие на всички ни през изминалите седмици, дано и тази да е така
На всички които са посрещнали лелката една голяяяяяяяма , идва нов месец
Успех на очакващите!!!
Желая ви много ползотворна седмица
Да, в добро настроение съм. Няма смисъл да се ядосвам,защото лелището е налице.
Само ме е яд и не мога да разбера кога ще започвам тестването на овуто тоя месец. А и ако ще ми идва на 21-во число- това е лошо,защото до септември ако не съм бременна почивката ми в Гърция ще е 6 дни с лелка. Ще ми свърши, когато се прибираме.Ей за тва ме е по-яд.
Меги и от мен честит рожден ден на патерици. Много ме е яд за теб да знаеш. Мислих, че като дойде при мен няма да отиде при теб. Нищо, другия месец пак.
Еййййййййййййй, муцита видях че Любчето си е при нас.
Любекс - ЗДРАВЕЙ МИЛА. Надявам се да си изкарала много хубаво.