0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 27
« Отговор #240 -: Юли 11, 2008, 14:18:18 pm »
Хе-хе,и аз съм" За" да си имам в къщи един ехограф,би било чудесно :D

*
« Отговор #241 -: Юли 11, 2008, 16:03:46 pm »
то ако имах домашен ехограф, това означава да съм все на него. :lol: :lol:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #242 -: Юли 11, 2008, 16:17:30 pm »
Делфините направо са за завиждане. Всичко виждат, всичко знаят.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #243 -: Юли 11, 2008, 16:43:50 pm »
Делфините направо са за завиждане. Всичко виждат, всичко знаят.

:D :D :D
*
« Отговор #244 -: Юли 11, 2008, 16:51:30 pm »
Ужким,за да се успокоя,отидох в най-близката клиника,при първата лекарка с ехограф и знаете ли какво ми каза тя"Съжалявам нищо не виждам в матката,само киста на левия ви яйчник.Съжалявам,изобщо не съм обнадеждена за вас!"
  Представете си как се почувствах?!Ядосана,още по-изнервена и естесвено уплашена!Не и вярвам на тая,та тя дори не видя сак?!

*
« Отговор #245 -: Юли 11, 2008, 16:56:01 pm »
Момичета нямам никакви симптоми, до преди два дни поне имах придърпвания и то силни а последните два дни нищо  :oops: има ли място за притеснения според вас???
DSC00102
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #246 -: Юли 11, 2008, 17:00:52 pm »
Тини, спри се, моля те! :)
Имаш още много, многоооо бременни дни - ти ще психясаш, бе жена! :D
Представям се после към 16г.с. като започнеш да усещаш бебето някой ден и после като не го усетиш 3-4 дни поред....
Сигурна съм, че всичко си е наред :D
Ако по цял ден ще си мислиш глупости и ще умираш от страх - връщай се на работа, там поне ще ти ангажират вниманието :wink: :) :) :)
« Отговор #247 -: Юли 11, 2008, 17:06:18 pm »
Ужким,за да се успокоя,отидох в най-близката клиника,при първата лекарка с ехограф и знаете ли какво ми каза тя"Съжалявам нищо не виждам в матката,само киста на левия ви яйчник.Съжалявам,изобщо не съм обнадеждена за вас!"
  Представете си как се почувствах?!Ядосана,още по-изнервена и естесвено уплашена!Не и вярвам на тая,та тя дори не видя сак?!

Мила, намери сили в себе си да се успокоиш и да си почиваш. Такива посещения по-скоро носят стрес, отколкото отпускане .... Зареди се с позитивизъм и изгони лошите мисли!
Всчико ще е наред! Ако имаш нужда по-добре се обаждай на твоя лекар, той ще те успокои най-добре.
« Отговор #248 -: Юли 11, 2008, 17:21:56 pm »
А бе Тини, аз бях с три бебета в 8 г.с., а една такава като тази лекарка ми вика: "...един сак, но бебето не се вижда добре и не е добре развито, аз мисля, че е 6 г.с". От ехограф до ехограф балкан разлика.
Знам, че си в постоянен страх заради миналото, ама нали нямаш болки, а и не е задължително да стане някоя беля.

Валиока, те придърпванията са до време. После ще те посетят и други усещания. Не бързай със стреса.
« Последна редакция: Юли 11, 2008, 17:24:50 pm от Faith_hope »
*
« Отговор #249 -: Юли 11, 2008, 17:31:58 pm »
Лекарката да не беше забравила да си сложи очилата.
Обади се на твоя лекар и иди ако е възможно още сега или утре сутринта, защото сега ще мислиш само за това.
Ще видиш ,че с бебчо всичко е наред.
*
« Отговор #250 -: Юли 11, 2008, 17:33:17 pm »
Момичета нямам никакви симптоми, до преди два дни поне имах придърпвания и то силни а последните два дни нищо  :oops: има ли място за притеснения според вас???
Рано е още за симптоми.
И аз в началото нямах никакви симптоми освен главоболие.
*
« Отговор #251 -: Юли 11, 2008, 17:50:05 pm »
Знам,че най-важно е да се успокоя,но не зная как да прогоня страха.Нямам болки,нито зацапване.Само дето днес ни едно "оплакване"-ни ми се гади,ни ми се спи,а гърдите хич не болят.Сигурна съм,че онази патка дето и сак не видя,е някаква измислена и изобщо не и вярвам!!!

*
« Отговор #252 -: Юли 11, 2008, 20:26:17 pm »
Тини, не търси стандартните симптоми мила!
При мен също гърдите бяха,а и сега са си ту напрегнати ту отпуснати.При всеки е различно.Аз нито повръщах,нито главоболие съм имала,а и за спането не наблюдавам промяна.
Най-добре се обади на Алекса и му сподели тревогите си!!! :bighug:
« Последна редакция: Юли 11, 2008, 22:15:09 pm от doroty »

« Отговор #253 -: Юли 11, 2008, 20:45:04 pm »
Хайде  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: утре доктора да си е на мястото и сакчето и то. ... :D и бебето(та)
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #254 -: Юли 11, 2008, 22:56:09 pm »
Нямах абсолютно нито един симптом, освен подут корем и чувствителни гърди - стандартно за всеки МЦ след ову-то. Нито веднъж не повърнах, не ме е боляла глава, не ми се спеше, не ядях нищо по-различно, бях дейна, работех си, дори си правех упражненията от рехабилитацията.......
Valyoka, симтомите може да се появят по-късно при теб, а може изобщо и да не се. :D
Тини, не мисля че тези симптоми определят дали всичко с бебето е наред или не - това е просто отговор на твоя организъм при развитието на бебето. При едни има промяна, при други не, при трети частично и за кратко.
Убедена съм, че всичко е наред! Спри да се безпокоиш, защото предаваш притесненията си на бебето, а ти не искаш да му навредиш, нали?! :D
Не може да прекараш бременността си пред кабинета на лекаря, чакайки поредния ехографски преглед без основателна причина. Нямаш болка, нямаш зацапване - трябва да се отърсиш от тези страхове, чакат те дълги месеци и не виждам как ще ги преживееш във вечен страх...
Стискам ти палци и те чакаме с хубави новини! :bighug:
*
« Отговор #255 -: Юли 12, 2008, 00:01:46 am »
Благодаря за успокителните думи,вече съм по-добре и знам,че сте прави.Ще се постарая да не си тормозя бебето,че нали то е най-важно сега :wink:Другата седмица по някое време ще посетя Моя си док и ще видим какъв ще бъде резултата.

*
« Отговор #256 -: Юли 12, 2008, 09:15:38 am »
Здравейте и от мен.
Върнах ме се от моренцето във вторник вечерта, но нямах време да ви пиша. Ходихме в Каварна на рок фестивала, е аз не ходих по концерти не съм чак такъв фен на рок музиката.  :lol:  Използвах вечерите да се понаспя и да полежа, че така ме бяха натоварили в работата. Времето беше прекрасно, но определено Каварна и околните места не стават за плаж. Ходихме до нос Калиакра и до Ботаническата градина в Балчик. На плаж ходихме 1 ден в Балчик и 1 ден на някаква лагуна между Балчик и Каварна, определено не ми хареса нито водота, нито плажа. Намокрих се само до коленете и 2-та пъти, студена вода, гаден пясък, вятър който посипа кърпите за 30 мин с пясък.......... Но все пак си беше една мини почивчица, следвашата ще е края на август и този път ще е истинска почивка на море.

Иначе с беба сме добре, бях получила контракции преди почивката от нерви и напрежение покрай работата ми, но си казах че повече няма да им се връзвам след като са решили че бременните трябва да се товарят повече от някой други колежки.
По време на почивката нямах контракции, което означава че всичкото е било от напрежение и нерви. И сега ще я карам по леко колкото мога толкова, да си намерят персонал.

Иначе да се похваля че вече усещам беба и знам че е тя със сигурност. Още от 16 седмица усещам леки движения и ритничета, но миналата седмица ме изнененда като усетих няколко ритника и даже видях как корема ми подскочи.  :lol: Сега съм по спокойна и не мисля глупости.
В понеделник съм на ЖК да видим колко сме пораснали, нямам търпение.  :oops:

Някой питаше кога може да се види пола на бебето, при мен се видя края на 16 седмица и 2 дни след това и доц. Томова потвърди че е девойка. Мисля че и по-рано може, но зависи от ехографа, положението на бебето и естествено от Доктора който гледа.

Стана дълго спирам.  :oops:
« Последна редакция: Юли 12, 2008, 09:17:29 am от Малина »

« Отговор #257 -: Юли 12, 2008, 09:55:27 am »
Малина:D радвам се, че работите се уталожиха. Ритайте се на воля, че на мен това ми е най-прекрасния момент - да го усещам и да съм спокойна, че е добре.
 :bighug:
« Отговор #258 -: Юли 12, 2008, 09:56:26 am »
Здравейте момичета!TINI напълно ти разбирам страховете,аз забременях инвитро и всеки ден изпитвам голям страх да не би да се случи нещо на бебето.Един ден гърдите ме болят на другия не.Всеки ден е различно. От време на време имам силно главоболие вие ми се свят,гади ми се но след това всичко минава и сякаш няма нищо.Знам че трябва да съм спокойна но ми е много трудно след всичките мъки и чакане.Всеки ден си казвам: ГОСПОД ДА Е С МЕН И БЕБЕТО МИИ СЪС ВСИЧКИ МОМИЧЕТА В ТОЗИ ФОРУМ!
« Отговор #259 -: Юли 12, 2008, 11:29:58 am »
Виктория виждам , че и ти си към финала :)-леко раждане.
Благодаря ти ! :D Има все още време но сме под "пара" всички и се вълнуваме страшно много !!!
Лек ден на всички! :D