Малина, браво! Това е друга работа
Най-важното нещо си заслужава и почивката, не само работата (друг е въпросът, че от трошене на нерви по работата ми се отровиха първите месеци, та от опит го казвам)
Елма, на мен ми казаха от болницата, че ако не ми стигнат болничните, ще трябва да си взема платен отпуск до началото на 45-те дни. Освен това от работата ни бяха казали, че може да прехвърлим само 5 дни платен отпуск в следващата календарна година, та защо да им ги оставям.
Аблой, прочетох твоята история. От сърце ти желая всичко да мине без проблеми и с бебето да се насладите пълноценно на първата си среща. Стискам палци!
А за килцата, аз май не съм качила много, но първо отслабнах с три килограма (беше ми постоянно лошо), а после си ги възстанових, та сметките ми се объркаха. Е, да речем около 5 килограма от най-ниското тегло. Коремът ми вече откровено си личи и няма начин да не се види
Всички дрехи ми стават, но панталони за бременни си купих преди две седмици, защото не мога да закопчавам другите, а и да не притискам бебето. Преди все се заглеждах по бременни, дето отзад като ги погледнеш не им личи, а отпред едно сладко коремче се носи 5 минути в аванс
Извинете за дългия постинг, но нещо ми дойде музата