0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Тема на бременните № 27
« Отговор #60 -: Юни 27, 2008, 21:16:19 pm »
Ей, браво бе Мими
големи са сладури малките  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #61 -: Юни 27, 2008, 21:33:28 pm »
Момичета, а някой да знае нещо за Stivarip?
Трябваше още миналия понеделник да е родила.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #62 -: Юни 27, 2008, 21:34:28 pm »
тя пише вече в седмичната на майките бе сладур  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #63 -: Юни 27, 2008, 21:39:18 pm »
Само не се е отчела тук :)
« Отговор #64 -: Юни 27, 2008, 21:42:52 pm »
тя пише вече в седмичната на майките бе сладур  :lol:
Ау, каква съм патка изтървала съм. :lol:
Но наистина че тук не се е отчела.
*
« Отговор #65 -: Юни 27, 2008, 22:30:41 pm »
Аз май доста ви чета, но не съм писала :)
Да се представя - от Добрич съм, на 33 години и съм в 11-та г.с. Забременях в АГ-Варна с помощта на Д-р Александров. Следващата седмица ще ходя на преглед и доки каза, че ще мерим гънката на вратлето.
Имам проблем с подуването на краката, но видях че доста момичета са доволни от крема на Чико и ще го пробвам и аз.
Странно ми е, защото доста ми се е подуло коремчето, а нямам още 3 месеца. Лекарката, при която се записах на ЖК каза, че това не може да е от бебчето и най-вероятно е от храната. Верно, че в началото се отпуснах с тестени неща, но сега вече мисля, че съм се позапряла :)
Виждам, че доста от момичетата са в последния триместър, затова пожелавам на всички ви леко раждане и много приятни емоции около бебо.
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #66 -: Юни 27, 2008, 22:41:31 pm »
Добре дошла Дори!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #67 -: Юни 28, 2008, 10:11:05 am »
Добре дошла, Дори!
Лека и безпроблемна бременност до края!
За подуването на коремчето не се тревожи - аз също от самото начоло си имах доста подуто коремче, което определено не беше от бебето, но сега съм в 20-та седмица вече и голяма разлика няма, въпреки че очаквам в най-скоро време да започне да расте с бързи темпове :D
« Отговор #68 -: Юни 28, 2008, 12:34:48 pm »
 :welcome_1:Дори!
Лека бременност до края!
*
« Отговор #69 -: Юни 28, 2008, 15:28:39 pm »
Дори, добре дошла в темичката! Лека и спокойна бременност ти желая! За коремчето не се притеснявай, и на мен започна да ми личи много рано, хапвай каквото ти се иска, само се старай да е разнообразно менюто :D

*
« Отговор #70 -: Юни 28, 2008, 17:28:03 pm »
Ами от къде знаеш какво е при ненормалното раждане, тогава и какво е възстановяването. Хайде задействай се сега за две госпожици и при тях пробвай и другото раждане и после ще ни кажеш.
Целувки на барбарончетата!

Тами, не знам какво е при ненормалното раждане, но знам какво е да се възстановяваш след операция, затова предполагам че е същото. А за двете госпожици, таткото ни трябва да се задейства  :lol:, нали от него зависи какви ще са  :wink:
На теб целувки по тумбачето!
*
« Отговор #71 -: Юни 30, 2008, 01:24:22 am »
Благодаря ви за милото посрещане, мили бремелинки  :bighug:
Ще се постарая по-често да влизам, но не знам как ще се получи.
Системен администратор съм и през деня по цял ден съм пред компютъра, а вечер като се върна, нещо не ми се сяда в последно време пред него, а гледам да полегна и да поспя :) Голяма сънливка се извъдих, но какво да се прави :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #72 -: Юни 30, 2008, 03:54:41 am »
Добре дошла dori ! Нормално е да ти се спи сега както също е нормално и да ти личи корема по-рано и аз бях така. Желая ти лека бременност и най-сладкия финал:)
« Отговор #73 -: Юни 30, 2008, 10:30:43 am »
Дори, добре дошла и от мен!

Не се притеснявай за коремчето, и аз от самото начало си имам, което много ме учудваше, защото по принцип не съм склонна да пълнея точно на корем. Обаче нещата вървят нормално и до средата на бременността съм качила 5 кг, което мисля е средно наддаване.
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #74 -: Юни 30, 2008, 13:10:33 pm »
Момичета, онази вечер корема ми почти цяла нощ беше надръвчен. И преди ми се е случвало, но само на места, а сега целия отпред. Мин. седмица като питах доки какво са контракциите, той ми вика като получиш ще разбереш. Да ама не, така си мисли той. Та мисълта ми е това контракции ли са? По принцип става така само като легна по гръб, иначе не.
А при мен пък е обратно, то кое ли ми е нормално та и това, чак сега започва да ми изхвърква корема и до тук съм качила също 5 кг. Аз съм си с доста кила по принцип и винаги съм си мислела, че веднага ще ми изхвръкне тумбака, ма то пък не би. Абе шантава работа.
« Отговор #75 -: Юни 30, 2008, 13:18:11 pm »
Дори добре дошла лека бременност и красив финал! :D
*
« Отговор #76 -: Юни 30, 2008, 13:23:53 pm »
Момичета, онази вечер корема ми почти цяла нощ беше надръвчен. И преди ми се е случвало, но само на места, а сега целия отпред. Мин. седмица като питах доки какво са контракциите, той ми вика като получиш ще разбереш. Да ама не, така си мисли той. Та мисълта ми е това контракции ли са? По принцип става така само като легна по гръб, иначе не.
А при мен пък е обратно, то кое ли ми е нормално та и това, чак сега започва да ми изхвърква корема и до тук съм качила също 5 кг. Аз съм си с доста кила по принцип и винаги съм си мислела, че веднага ще ми изхвръкне тумбака, ма то пък не би. Абе шантава работа.
Най-вероятно са контракции!
Вземаш ли някакъв спазмолитик, Магнерот?
*
« Отговор #77 -: Юни 30, 2008, 13:38:34 pm »
момичета, на последната жк акушерката ме насочи към препарати за зърната, които да ги подготвят за кърмене. всичко хубаво, само дето ми каза за 3, пък аз се чудя кое да избера - биоклин на мулти мам, гармастан или лансинох? и трите ми звучат енакво извънземно, ако някоя от вас вече е ползвала някой от продуктите и може да е полезна с инфо би било чудесно.

Дори,  :welcome_1:
*
« Отговор #78 -: Юни 30, 2008, 14:13:47 pm »
Най-вероятно са контракции!
Вземаш ли някакъв спазмолитик, Магнерот?
Пия но-шпа и магнерич.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #79 -: Юни 30, 2008, 15:14:01 pm »
Mary, ако това се случва само като лежиш по гръб... ами не лежи толкова много по гръб :)
Много прилича на контракции. Аз поне ги чувствам така все едно съм си стегнала мускулите на корема - няма болка, не е гадно, но е по-скоро напрегнато. Ако няма болки и сега е минало, няма какво да се притесняваш толкова. Ако обаче започне да се повтаря е по-добре да идеш на доктор.
Иначе като усетиш такива неща, дето се съмняваш че са контракции можеш да вземеш но-шпа. Ако дозата ти е 3*1, можеш да вземеш и още едно. Но-шпа действа много по-бързо от магнерича. Дозите до които можеш да ги вдигаш е 3*2 за но-шпа и 3*2 магнерич. А като се укроти положението си ги намаляш докъдето ти стиска.
Аз лично ги свалих до 2*1 магнерич и като имам някакви такива съмнения и си пия 2 но-шпа. А ти защо като нямаш контракции пак пиеш но-шпа?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.