0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Тема на бременните № 27
« Отговор #40 -: Юни 24, 2008, 18:51:50 pm »
ми Тами, той нали има срок на годност бе душо, ако пак толкова време ни костваше да забременея, колкото със Стефи, трябваше да го хвърля сигурно, по-добре някой да го употреби
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #41 -: Юни 25, 2008, 07:23:05 am »
Аз вчера бях на преглед,бебка е наред,станахме  вече 2 кг :D,
но сменяме схемата на лекарства за да устискаме поне до 36-37 гс.
Вчера прекарах един прекрасен ден,благодарение на едни мили прекрасни слънчица,
ден,който няма да забравя.Ден,който изпълни душата ми :D :D Благодаря ви ! :D
*
« Отговор #42 -: Юни 25, 2008, 12:48:20 pm »
Здравейте на всички бъдещи майки! Аз да се похваля - купихме първата покупка за бебето - детска количка Casual Play S4.
Най-сетне се престрашихме и дадохме старт на покупките за нашия младеж  :D Чудесно изживяване! Сега на ред е леглото...
« Отговор #43 -: Юни 25, 2008, 13:10:04 pm »
Момичета, да ви се оплача,вчера ходих на консултация и за болничния 45 дни преди раждане,и ми казаха, че главичката на бебо върви с 4 седмици по-големичка  8O, а само преди 20 дни беше с около 1-2 седмици, след това ходих да чуя и друго мнение, ами потвърди се, само, че втория ми каза, че бебо понеже е седалищно разположен и затова. На някоя от вас случвало ли се е?
Ох направо нямам търпение до другата седмица да чуя и мнението на д-р Владимиров.

Хубав ден на всички ви и се пазете от жегите.
« Отговор #44 -: Юни 25, 2008, 14:41:59 pm »
Здравейте,нова съм във форума. Бременна съм в 12 г.с, днеска си взех резултатите от цитонамазка и ми казаха че имам леко възпаление на маточната шийка, след 10 дена ще може да ги види доктора ми, дали това е сериозен проблем момичета, просто за мое си успокоение реших да ви пиша,благодаря ви предвалително.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #45 -: Юни 25, 2008, 19:21:20 pm »
everton, с напредване на бременността УЗИ измерването става все по неточно
не се шашкай от такива заключения, и Стефания трябваше да се роди 4 кила, ама не би  :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #46 -: Юни 25, 2008, 19:46:06 pm »
everton, с напредване на бременността УЗИ измерването става все по неточно
не се шашкай от такива заключения, и Стефания трябваше да се роди 4 кила, ама не би  :)

Да, това го знам, но пък само за 20 дни да има такава разлика 8O
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #47 -: Юни 25, 2008, 21:47:05 pm »
На Марио след 30 седмица вече не му виждаха пола, зашото дупето му бепе много високо. Ако при вас главичката е ниско или не е застанала с ний-доброто сечение към ехографа може да доведе до грешки. Все пак те не могат през гърба ти да го гледат и да му търсят главата.
А сега виждам, че при вас главата е там, където на Марио беше дупето. Напълно е възможно да нямат опит с главички, които са забити в ребрата. Не бързай да се притесняваш.
Просто бодитата, които му избираш гледай да са с копчета отпред, а не да се намъкват през главата. Обикновено гледат да ги направят така, че да са красиви, а никой не го е еня, че на децата главите не са в същата пропорция с раменете, в която при възрастните!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #48 -: Юни 25, 2008, 23:04:28 pm »
everton и аз споделям мнението на Мини. Като се роди ще се види най-добре  :D. При мен накрая Дара не я ловеше ехографа  :lol:. Предполагаха, че ще е голямо бебе ама тя взе, че ги хвърли в тъча като се роди по-голяма от предполагаемото  :lol: :D. Не се тревожи излишно д-р Владимиров ще внесе яснота. Успех ти желая и едно прекрасно малко човече на края. :)
Ади страшно много се радвам, че наближава и твоята среща с така жадуваната рожба. И на теб желая успех и всичко да върви като по вода. :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #49 -: Юни 26, 2008, 08:37:06 am »
Ааа, Ади, има много време още до срещата.  :D
Ади, съжалявам, че не успяхме да се видим онзи ден.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #50 -: Юни 26, 2008, 12:06:33 pm »
Момичета много ви благодаря :bighug:

Дано д-р Владимиров намали тази разлика.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #51 -: Юни 27, 2008, 07:18:09 am »
naha,благодаря ти мила :D
Касси,и мен ме е яд,но за жалост не можах да остана повече
 евертон ....отклонение на УЗИ в края на бременноста е доста голямо....
всичко ще е наред :D

Колко точно може да бъде ехографското измерване?
Много точно в ранните седмици…и по-неточно с напредването на бременността.

От 5 - 6 г.с. отклонението е +/ - 4 дни.
От 7 - 11 г.с. отклонението е +/ - 5 дни.
От 12 - 16 г.с. отклонението е +/ - 7 дни.
От 17 - 26 г.с. отклонението е +/ - 10 дни.
От 27 - 28 г.с. отклонението е +/ - 2 седмици.
От 29 - 40 г.с. отклонението е +/ - 3 седмици.

момичета искам да ви питам,как понасяте Гинипрал и Исоптин?
« Последна редакция: Юни 27, 2008, 07:37:05 am от adi »
*
« Отговор #52 -: Юни 27, 2008, 08:34:26 am »
Цитат
момичета искам да ви питам,как понасяте Гинипрал и Исоптин?
Аз не съм ги пила, но знам че от гинапрала може да имаш тахикардия, той затова се изписва с  Изоптин.
*
« Отговор #53 -: Юни 27, 2008, 14:25:40 pm »
Момичета, днес си взех кръвните изследвания и от урината. Притеснява ме белтъка Общ белтък 84.40g /58 - 80/
Урина - белтък 15 [+/-]
Докторката ми каза, да отида чак след месец за следващата консултация. Нямам кръвно и оттоци. Много ли са притеснителни тези стойности?

[/url]
*
« Отговор #54 -: Юни 27, 2008, 16:05:13 pm »
Желая на всички ви леки оставащи седмици и леко раждане (почти като моето).  И да гушнете здрави бебенца накрая.
Евертон, не се притеснявай за размерите, както ти казаха възможно е да има отклонение. В началото на осмия моите ги гледахме на два различни УЗИ-та през два дни. Първия път бяха с 2 седмици напред, втория с една. Зависи как са застанали и какъв е апарата. 5 дни преди раждането ги измериха точно, но на трети УЗИ. Наистина си вървяха с 2 седмици напред.
За хемоглобина яжте ягоди, ако намерите по магазините. Доста го вдигат. Аз родих с хем. 127, а 10 дни преди това беше 125. Почти нищо друго освен ягоди, череши и салати не ядях накрая, че вече не можех да дишам. В АГ-то ми казваха, че съм Барбарон  :lol: :lol: :lol:.
И само да ви кажа накрая - не се страхувайте от нормалното раждане. Не е толкова страшно, колкото казват, а и възстановяването след това е много по-бързо.
Успех на всички ви!
*
« Отговор #55 -: Юни 27, 2008, 16:28:14 pm »
Мими, ти нормално ли роди?
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #56 -: Юни 27, 2008, 16:49:02 pm »
Да, Нийче  :)
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #57 -: Юни 27, 2008, 17:02:21 pm »
И само да ви кажа накрая - не се страхувайте от нормалното раждане. Не е толкова страшно, колкото казват, а и възстановяването след това е много по-бързо.
Да, Нийче  :)
Ами от къде знаеш какво е при ненормалното раждане, тогава и какво е възстановяването. Хайде задействай се сега за две госпожици и при тях пробвай и другото раждане и после ще ни кажеш.
Целувки на барбарончетата!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #58 -: Юни 27, 2008, 20:12:36 pm »
Момичета нормално ли е всяка бременна да има някакво количество белтък в урината, и можели това количество да е от гъбична инфекция? Аз съм 15 седмица и досега само веднъж са ми пуснали изследване на урина в началото на 2- ри месец и се оказа че имам белтък.Мисля че нямам отоци или високо кръвно.

*
« Отговор #59 -: Юни 27, 2008, 20:25:18 pm »
Не е нормално да имаш белтък в урината!
Направи си ново изследване!