0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Бебенце кураж миличка!Силно те прегръщам и много съжелявам за това което си преживяла.Каквото и да ти кажа знам че няма да те утеши защото и аз в момента го преживявам същото-вчета и аз наравих спонтанен аборт,Битката е изгубена-войната продължава!
здравейте момичета....вие бяхте с мен през цялото време докато постигнахме желания резултат и ето че пак се завръщам....и знам че вие сте с мен!!!Вчера загубихме бебето - много неочаквано и много бързо с много болка....Но решихме да не се предаваме и само напред-живота е пред нас и след няколко месеца отново почваме опитите,връщам се тук(дано дотогава ви няма вас в този форум та направо в този на бременните да ме чакате)..... колкото и да боли знам че щом е станало е трябвало да стане така!!!Обичам ви момичета и ви благодаря че ви има....Успех на всички ви
Цитат на: pimi в Юни 22, 2008, 20:33:30 pmБебенце кураж миличка!Силно те прегръщам и много съжелявам за това което си преживяла.Каквото и да ти кажа знам че няма да те утеши защото и аз в момента го преживявам същото-вчета и аз наравих спонтанен аборт,Битката е изгубена-войната продължава!Съжалявам много Пими