0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ставането сутрин след бебеправене?!?
« Отговор #20 -: Юни 23, 2008, 08:58:29 am »
Винаги едва се сдържам след секс,ама не за миенито ами за пишкането :)
Винаги така ми се припишква,че направо ми иде да отида да изпразня мехура-ама няма стискам зъби и заспивам :)
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #21 -: Юни 23, 2008, 09:03:57 am »
dimitrova_zornitsa ще ти кажа какво правя аз, винаги след акта, вземам една хавлия и я поставям на една малка възглавничка върху, която си поставям таза, по този начин задържам по-дълго време палавниците, като се понаспа след час, два стана и отида до тоалетна, но задължително оставам така - има ефект повярвай ми.

Моята енергия за живот!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #22 -: Юни 23, 2008, 10:29:12 am »
аз пък винаги лежа, даже не го и вади (поне 10на минути)
и до сега ми се е случвало съвсем малко да изтече
Успех
Това с "ваденето" и мен ме интересува :oops:
Че милото не обича да "излиза", ама не трябва ли веднага да излиза, че да не се пречка на човечетата да си ходят напред :D :oops: :D
Че така като го оставя и като "излезе" веднага всичко "изтича" :oops:
Аз слагам хартийка на бельото си, но през нощта като ставам винаги е напоена и незнам дали изобщо нещо остава "вътре"
:oops:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #23 -: Юни 23, 2008, 13:02:49 pm »
svetal4y  да знам, че има отношение. Аз лежа по корем с възглавница под горната част на бедрата, защото матката ми е обърната.
nin4eto76  И аз слагам хавлия на възглавницата. И превръзки слагам на бельото си, и с цел да не ставам правя някакви невиждани гимнастики да се облека докато лежа по корем, защото никак не обичам да спя гола.
На мен доктора ми каза че ако лежа до сутринта било по- добре.  :D
« Отговор #24 -: Юни 23, 2008, 13:10:56 pm »
и до сега ми се е случвало съвсем малко да изтече
Успех
Това с "ваденето" и мен ме интересува :oops:
Че милото не обича да "излиза", ама не трябва ли веднага да излиза, че да не се пречка на човечетата да си ходят напред :D :oops: :D
Че така като го оставя и като "излезе" веднага всичко "изтича" :oops:
Аз слагам хартийка на бельото си, но през нощта като ставам винаги е напоена и незнам дали изобщо нещо остава "вътре"
:oops:

Аз мисля да пробвам да спя цяла нощ върху мъжо и ..... тва де да е вътре цяла нощ , защото само тогава няма да изтече нищо. И това ще го направя утре или вдругиден. :lol: :lol: :lol: :oops:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #25 -: Юни 23, 2008, 14:27:14 pm »
ще ме уморите от смях.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #26 -: Юни 23, 2008, 16:11:04 pm »
Момичета, тази тема заприлича на кама-сутра  :D :D :D.
Аз лично не ставам след секс, ама ако ми се пишка или се наложи ставам.
То ако става, ще стане и без да лежим по 100 часа с дупето нагоре. :wink:
« Отговор #27 -: Юни 23, 2008, 17:12:29 pm »
аз винаги не ставам след секс,но след това на сутринта се изсипва всичко,измивам се ипосле нямам нищо
*
« Отговор #28 -: Юни 23, 2008, 17:23:09 pm »
Аз мисля да пробвам да спя цяла нощ върху мъжо и ..... тва де да е вътре цяла нощ , защото само тогава няма да изтече нищо. И това ще го направя утре или вдругиден. :lol: :lol: :lol: :oops:
:jump12:  Аз пък мисля всеки ден да си оправям настроението с тази тема. Извинявайте, ама не се въздържах!  :D
*
« Отговор #29 -: Юни 23, 2008, 17:23:45 pm »
Хахаха, извинявам се, ама ще падна от смях! :lol: :lol: :lol:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #30 -: Юни 23, 2008, 17:26:15 pm »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
момичета,едно време вашите баби и дядовци хич нямаха време да се излежават след удоволствието,давай на бързо в сеното зад Плевня,и айде пак на полето да копаем или да доим кравите :lol: :lol: :lol:,и хората са имали по 5-7 деца в семейството

.......така че ,спокойно си ставате,къпете се......то каквото трябва да се върши,се върши :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Юни 23, 2008, 17:29:47 pm от adi »
« Отговор #31 -: Юни 23, 2008, 17:30:27 pm »
 :lol: :lol: :lol:
Абе какви гащи, какви тапи! :lol: :lol: :lol:
Заспивате си голички и ако решат да си излизат човечетата, да си излизат, може да им хареса да се разхождат навън! :lol:
А току-виж и някое през устата минало за по-направо! Че и уцелило в десятката! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П.Извинявам се, ако съм засегнала някой,  ама наистина и аз ще умра от смях!
« Последна редакция: Юни 23, 2008, 17:33:55 pm от слънчице »
« Отговор #32 -: Юни 23, 2008, 17:33:21 pm »
извинявам се и аз но това вече е прекалено,да му го ползваш като тапа?????.... за да не се изсипе и капка, :00001754:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #33 -: Юни 23, 2008, 17:51:38 pm »

А той не спада ли?
*
« Отговор #34 -: Юни 23, 2008, 17:58:03 pm »
Ох, Жени, ще падна вече  :lol: :lol: :lol:
Мислех аз да питам какво става, когато ТОЙ омекне, ама викам да не ме баннат накрая  :lol: :lol: :lol:
Благодаря ви за темичката, момичета!Така не се бях смяла отдавна! :lol:
« Отговор #35 -: Юни 23, 2008, 18:10:23 pm »
Не знам защо трябва някои от вас да са толкова хапливи. Форума е да си помагаме кой с каквото може, а не да даваме оценки. Всеки намира начин да се спрява с проблемите по свой си начин и това че той не харесва на някой не му дава право да се подиграва. Ако си търсите забавление има достатъчно сайтове с висове пренасочете се на там!
Пишете само ако имате с какво да помогнете!
Благодаря!

Не е срамно да не знаеш, срамно е да не питаш!!!
*
« Отговор #36 -: Юни 23, 2008, 18:15:23 pm »
Не знам защо трябва някои от вас да са толкова хапливи.
Не сме.Просто сме весели хора. Никой не е писал с лошо чувство. :D  Не го приемай толкова лично.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #37 -: Юни 23, 2008, 18:26:25 pm »
А той не спада ли?
Мислех аз да питам какво става, когато ТОЙ омекне, ама...
Брей ненаситници такива. Само завиждате на хората.
Като искате да не пада, вземете си вибратор - продават се свободно. Даже няма да ви тежи или топли в жегите.

Зори, не се сърди мила. Както виждаш на някои момичета лекарите са им казвали такива рецепти. Правете го така, ставайте тогава... или правете секс еди кога си, за да спукате фоликула. Все едно ако го правим тогава, не за да пукаме мехурчета, онова ще за заинати и няма да се спука. Истината е, че ако това те кара да се настроиш позитивно и да си мислиш, че ще стане, значи има ефект. А дали ще спиш на челна стойка или ще жунглираш с факли не е чак толкова съществено.
Пак казвам - не знам как стоят нещата при мъжки фактор.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #38 -: Юни 23, 2008, 18:33:39 pm »
и аз мисля че малко прекалих ме,сега NOWILKA сигурно е прочела всичко това и не смее да се вясне тук,макарче никои не и се подиграва знам че всеки го е взел на шега
« Отговор #39 -: Юни 23, 2008, 19:25:15 pm »
Ех,и на мен ми стана весело,какво лошо има да се посмеем малко,без лоши чувства,и без това проблемите са ни сериозни.На мен доки ми каза че 30 мин.са достатъчни,и че от голямото количество сперма,матката получава контракции и излишното изтича.Това е с което мога да помогна.