0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
знам че една жена какво ли не неби направила само да не забременее,така че нее смешно нито срамно да споделяш,нали затова е този форум,нека си помагаме една на друга
А той не спада ли?
Абе Новилче, където се появиш голям смях пада след това. Сигурна съм че ще пробваш лудетино.Зори, не се сърди на момичетата.Тоне може само серизно да се говори.Ако говорим тет-а тет , а не пишем, пак ще избухнат такива смехове.
Снощи го пробвах, ама мъжо ме избута на 5-тата минута. Било му горещо. Казах му, че тази вечер в спалнята монтирам вентилатора на последна степен към него. А да видя с какво ще се оправдае.
Цитат на: NOWILKA в Юни 24, 2008, 08:19:38 amСнощи го пробвах, ама мъжо ме избута на 5-тата минута. Било му горещо. Казах му, че тази вечер в спалнята монтирам вентилатора на последна степен към него. А да видя с какво ще се оправдае. ааа, сакън! и като му простудиш кръста с тоя вентилатор, после какво ще правиш?
Новилка, ще ме умориш от смях.Не му завиждам на мъжа ти.
обичам го, правя си му редовно с...ки
Цитат на: svetal4y в Юни 24, 2008, 13:05:43 pmНовилка, ще ме умориш от смях.Не му завиждам на мъжа ти.Абе,ей , това лошо ли е- обичам го, правя си му редовно с...ки, кексим МНОООГОО, а този месец ще е повече, давам му витамини и магданозец. Нищо му нямааааа. Здрав е като бик.