0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета искам да ви попитам как се справяте със следното: И аз сигурно като вас не ставам след секс. Колкото и да искам да си взема душ оставам в леглото до сутринта, по обясними причини. Но когато се изпрява сутринта ставам мокра до коленете, как се спарявате с това?
Моля споделете и при вас как е! Нова съм в тези неща, чета много по темата с бебеправенето, но тук там изкача и по някой глупав въпрос.
Извинявам се за въпроса но предполагам че ме разбирате!  :oops: :oops: :oops:
« Последна редакция: Юни 20, 2008, 21:42:09 pm от dimitrova_zornitsa »
Re: Ставането сутрин след бебеправене?!?
« Отговор #1 -: Юни 20, 2008, 22:32:48 pm »
 Това , че оставаш в леглото до сутринта е достатъчно , за да дадеш шанс на сперматозоидите за по - лесно придвижване.Сутринта , когато изтича част от материала, единствения вариант е да си вземеш душ , просто няма с какво повече да им помогнеш.
« Отговор #2 -: Юни 20, 2008, 22:48:28 pm »
Да, душа е първото нещо което правя когато стана. Мерси за отговора  :bighug:
*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
« Отговор #3 -: Юни 20, 2008, 23:29:22 pm »
Защо непробваш с превръска тогава няма да изтича по теб!
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Юни 20, 2008, 23:43:15 pm »
едва ли е нужно чак пък да не ставаш от леглото цяла нощ. 15-30 минути са достатъчни.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lawyer

« Отговор #5 -: Юни 21, 2008, 11:16:12 am »
И аз така знам, че около 30 мин. са напълно достатъчни да полежиш с дупенце върху възглавничка...  :D
*
« Отговор #6 -: Юни 21, 2008, 11:31:35 am »
едва ли е нужно чак пък да не ставаш от леглото цяла нощ. 15-30 минути са достатъчни.

:good_post:

« Отговор #7 -: Юни 21, 2008, 15:46:52 pm »
maeto аз така и прява, ползвам ежедневни превръзки, но пак е същото.
Благодаря ви за всички отговори!
*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
« Отговор #8 -: Юни 21, 2008, 18:27:11 pm »
Щом с дневни нестава пробваи и с тежката артилерия.Друг начин незная!
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
*
« Отговор #9 -: Юни 21, 2008, 18:28:53 pm »
При мен пък да ви кажа нищо не изтича сутринта ,ами през целия ден по-много малко :ask:

« Отговор #10 -: Юни 21, 2008, 18:52:39 pm »
parsi и при мен така се случва някои пъти и е доста неприятно. А и непосрещвено след секс колкото и да се старая все изтича на вън и се притеснявам дали се задържа достатъчно количество материал вътре  :oops:
*
« Отговор #11 -: Юни 22, 2008, 12:42:24 pm »
parsi и при мен така се случва някои пъти и е доста неприятно. А и непосрещвено след секс колкото и да се старая все изтича на вън и се притеснявам дали се задържа достатъчно количество материал вътре  :oops:

Бъди спокойна,и аз така мислех но доки каза че понякога самото влагалище не може да поеме всичко и изхвърля някакво количество :)

« Отговор #12 -: Юни 22, 2008, 13:47:29 pm »
Мерси много за информацията, сега ще съм по спокойна поне за това  :bighug:
« Отговор #13 -: Юни 22, 2008, 13:53:12 pm »
         Ами лежала съм и не съм лежала, след такива моменти,е да хубаво е да се поиз4ака малко време, но пък ние твърде често отиваме в банята заедно след това и по време на това... :oops: така, че не знам,какво да кажа... със сигурност един единствен път съм издьржала до сутринта, и нямам спомени имаше ли нещо или не :ask:
« Отговор #14 -: Юни 22, 2008, 15:28:56 pm »
Larina Защо ставаш след секс? Ако правите опити за бебе така доста намаляваш шансовете да стане?
*
« Отговор #15 -: Юни 22, 2008, 15:33:03 pm »
Мерси много за информацията, сега ще съм по спокойна поне за това  :bighug:

:balk_21:

Ларина ,според мен е хубаво малко да се въздържате непосредствено след полов контакт от миене :),знам че е неприятно малко или много ама в името на целта.. :D

*
« Отговор #16 -: Юни 22, 2008, 15:43:28 pm »
На мен не ми е неприятно.. Неприятно ми е когато видя отрицателен тест..Ще лежиш и ще се мажеш,това е най-малкото което можем да направим.. ;) Успех!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #17 -: Юни 22, 2008, 15:46:29 pm »
Аз никога не съм се съобразявала с това. Случвало ми се е да ме мързи да стана и да си заспя. Ама ако ще ходя до тоалетната ще мина и през банята.
Иначе и при мен най-големият "теч" започва няколко часа след това. И тези няколко не са никак малко (6 и >). Според мен това си означава, че освен това, което съм измила си е останало достатъчно и в мен за да не ми спести лепкавите емоции на следващия ден или вечерта...

На мен преди 100 години ми бяха правили един посткоитален тест. Лекарката ми беше казала сутринта да правим секс и веднага след това да тичам за изследването. И на мен ми мина през ума - дали да се мия, дали да пикам... Ама мъжът ми само се изсмя на тези ми притеснения и минапомни, че все едно преди преглед през 15 минути тичам до тоалетната от притеснение. Така че си минах през тоалетната и банята като човек и тогва отидох. Резултатите бяха отлични. Така че след това не съм се тормозила какво и кога да правя.

Може би има значение и каква е спермограмата - ннам.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #18 -: Юни 22, 2008, 22:55:54 pm »
И аз мисля че може би  спермграмата има значение в случая. Не всички които са забремнели са лежали или са си вдигали таза нагоре и т.н.Всичко е доста индивидуално.Аз понякога лежа понякога не!
dimitrova_zornitsa отношение към това дали лиежиш и как ,има и формата на матката ти.Ако е обърната трябва да лежиш по корем.Нали знаеш?
« Отговор #19 -: Юни 23, 2008, 07:50:49 am »
аз пък винаги лежа, даже не го и вади (поне 10на минути)
и до сега ми се е случвало съвсем малко да изтече
Успех