0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

na 24g.sam i imam dva aborta,ve4e me e strah
« -: Юни 19, 2008, 18:45:05 pm »
На 24г.сам имам два спонтанни аборта.страх ме е затова че има опастност матката ми да свикне да ги исхварля.Преди 4г.направих аборт на пет месеца и половина,неможаха да ми дадат обяснение за това,какво го е причинило.След това за тия 4г.правих ме опити,като ми казваха че нямам никакжи проблеми,че мога да забременявам и т.н.От 3г.сам в Испания,тук пак ми казваха че нямам проблеми и ми изписаха противозачатачни"Омифин"като от тях забременях на втория месец,бях на 6седмици и направих пак аборт,отново нямах логично обяснение за това.Пуснаха ми пални иследвания на кравта но трябва да чакам,до края на юли ще бадат готови,да видят може да имам проблеми с кравта и когато сам бремена детето неможе да се храни и затожа умира,но пак ако нямам нищо никои ни може да ми помогне.Сега ми остава да чакам иследванията но много се притеснявам какви ще са и дали някои ден ще си имам и аз деца?!
*
Re: na 24g.sam i imam dva aborta,ve4e me e strah
« Отговор #1 -: Юни 19, 2008, 18:59:35 pm »
Съжалявам за това , което си преживяла.
Направи си изследвания/имунологични, генетични/ и ако излезне проблем ще започнеш нужната терапия и всичко със следващата бременност ще е наред!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #2 -: Юни 19, 2008, 20:21:04 pm »
мила и аз живея от 4 години в испания..от коя част си -аз съм в малага( беналмадена де)..И все пак тук лекарите са много добри специалисти..проблема е че всичко става много ама много бавно..на мен ми казаха че нямам О.но преди няколко дена ми излезе положителен тест..Но засега не казвам че ще стана мама ( трябва да чакам до 27.06 ).Но все пак ти трябва да си спокойна и да не се страхуваш..Мпиа е права ако имаш друг проблем а не както ти казват с кръвта е хубаво да си пуснеш абсолютно всички изследвания.. бъди спокойна-нещата ще се оправят.. :) успех ти пожелавам
« Отговор #3 -: Юни 21, 2008, 13:02:48 pm »
мила и аз живея от 4 години в испания..от коя част
« Отговор #4 -: Юни 21, 2008, 13:19:46 pm »
аз сам от Сеговия(Мадрид)наистина тук в Испания става много бавно с иследванията,вече една година се занимаваме с това и за сега само това.Първо ми взимаха пълни ислед.дали мога да забременявам,защото след първия аборт 3г.неможех,след това ми казаха че мога а сега пък давидим защо става така че ги губя,такаче за сега и аз трябва да чакам до края на юли за разултатите,ако ми няма нищо ще трябва да започна пак със противозачатъчните защото от тях забременях бързо,така ми казаха,а що се отнася до другите ислед.ги минах до ми гледаха тръбичките на голям скенер данеби да са запушени и ми пускаха някаква течност,вече незнам какво да ми иследват,такаче да си родя едно бебче
*

saraapl

• 2009
« Отговор #5 -: Юли 21, 2008, 23:30:52 pm »
но омифин не са противозачатъчни... това са стимуланти за Овулацияата... браво че са ти помогнали -аз сега ще ги започвам...
« Отговор #6 -: Юли 22, 2008, 00:14:36 am »
(menche), направи си тест вече!
*

lawyer

« Отговор #7 -: Юли 22, 2008, 09:41:29 am »
(menche), направи си тест вече!
ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ! :wink:
« Отговор #8 -: Юли 22, 2008, 11:01:32 am »
благодаря ви момичета,наистина незнаех че ОМИФИН са стимуланти,а що се отнася до теста мисля да изчакам още 3-4дена,имам болки в корема и можеби ще ми дойде,пък и сега неги пия тези омифин,защото са ми пуснали пълни иследвания на кръвта да видим какво ще ми покожат
« Отговор #9 -: Юли 22, 2008, 11:39:15 am »
благодаря ви момичета,наистина незнаех че ОМИФИН са стимуланти,а що се отнася до теста мисля да изчакам още 3-4дена,имам болки в корема и можеби ще ми дойде,пък и сега неги пия тези омифин,защото са ми пуснали пълни иследвания на кръвта да видим какво ще ми покожат
Този Омифин цял месец ли го пиеш? Попитай твоя док. разрешен ли е при съмнение за бременност. Ако овуто е била на 10 ден , то вече имаш голямо закъснение,24 дневен е трябвало да е цикъла ти , хубава БТ имаш  и според мен ще има с какво да се похвалиш съвсем скоро!
« Отговор #10 -: Юли 22, 2008, 12:43:28 pm »
вече не го пия,пих го преди 5месеца,но нали загубих бебето и ми направиха кръвни анализи да видим защо ги гувя,но попринцип ги пиех 5дена от МЦ в продължение на 5дена,спирам ги и така следващия месец
*

saraapl

• 2009
« Отговор #11 -: Юли 22, 2008, 22:36:41 pm »
ами по принцип омифин се пие от втория ден на цикъла до 6 ден.. и след това в 90% има овулация но задълвително се пие под лекарско наблюдение..на мен сега ми предстои именно такава стимулация... да видим какво ще стане...иначе успех от мен :)