Здравейте момичета, изчетох почти всичко в супер форумчето ви ...
роситка, изчетох писмото ти и направо ми иде да си поплача едно хубаво, само че съм на работа и ще изглежда странно. Писна ми от това да се съобразявам с хората, какво ще си кажат, защо постоянно ме гледат странно когато съм тъжна. Писна ми от това, че всичките ми приятелки и познати с деца като ме видят все казват ... хайде и вие за кога се ослушвате, писна ми от това да казвам, че има време и когато трябва ще стане, и едва ли не да се чувствам виновна. Дори започнах сама да се обеждавам, че сега наистина не е момента по редица причини ... което по принцип считам за неправилно. Изобщо толкова съм раздвоена и тъжна, просто в такива дни ми иде да потъна. Знам, че не ви казвам нищо, което вече не сте прочели или изпитали, но имах нужда да споделя с някой как се чувствам, поне веднъж да кажа истината, а не да се усмихвам и да казвам ... е има време
Май се получи доста отчайващо ... извинявам се за което. На всички стискам палци скоро да се похвалим с така двете чертички. Нов месец - нов късмет ... нали така.
Аз все още съм в очакване на М. има поне седмица докато ми дойде и все пак знам, че този месец сме го изтървали.
П.С. Извинявам се ако не съм се включила на правилното място.