0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: В такива дни ми иде да потъна
« Отговор #20 -: Юни 24, 2008, 20:33:51 pm »
и аз съм на мнение че не трябва дя се отчайваме
а да работим по въпроса,като не забравяме че ако не стане този месец продължавеме другия.
« Отговор #21 -: Юни 25, 2008, 00:08:24 am »
Ей Реми,още нямаш лелка :)Знам че си се отчаяла заради БТ която днес е паднала,но не се знае.....Винаги има надежда :crossfingers:

Благодаря ти мила, но днес ходих на гинеколог и за съжаление няма бременност! Сега ще пия дуфастон 5 дни, за да ми дойде по-бързо и да започваме новите опити!
« Отговор #22 -: Юни 25, 2008, 09:57:49 am »
Съжалявам Реми :bighug:
« Отговор #23 -: Юли 08, 2008, 15:51:19 pm »
Здравейте момичета,
отдавна чета по форумите и все се притеснявам, че няма да мога да имам бебе. Със съпруга ми пробваме от миналия месец и ето че днес ...... явно не сме успели! :( Но преди да ми доиде (подрани с 3 дни, което е рядкост при мен) ме боляха гърдите, ставах до тоалетна посред нощ, корема ме болеше от време на време и имах някак страннното осещане, че нещо не е наред в добрия смисъл и днес просто ми дойде изневиделица и то както никога преди - силно за един ден и край. Другото което забелязах е, че този път изхвърлената яйциклетка е много по-голяма от всеки друг, дали може да е това ..... за което и вие се сещате, но просто не се захванала. На какво се дължи това...???
*
« Отговор #24 -: Юли 08, 2008, 15:53:53 pm »
Здравей.Ще ме прощаваш,но как видя яйцеклетката? 8OА и за 1 месец неуспех е много рано да се говори за неможене да имаш деца.

*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #25 -: Юли 08, 2008, 16:15:49 pm »
marchela81, според мен става дума за съсирек.
Аз понякога по време на менструация имам съсиреци-малки и дори доста големи. Но това са просто съсиреци от олющване лигавицата на матката. Успокой се.

« Отговор #26 -: Юли 08, 2008, 16:27:40 pm »
Но аз всяка менструация имам по един ... съсирек??
« Отговор #27 -: Юли 08, 2008, 16:30:45 pm »
Но аз всяка менструация имам по един ... съсирек??
Абе като казваш че е яйцеклетка,така да е!
Само да те попитам,имаш ли представа какъв е размерът на една яйцеклетка?
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #28 -: Юли 08, 2008, 16:34:17 pm »
да имам!!!!!!!! Ако незнаеш да ти кажа, че неможеш да я видиш с просто око! И не се хващай за думата буквално просто така се изразих. :wink:
« Отговор #29 -: Юли 08, 2008, 16:43:04 pm »
да имам!!!!!!!! Ако незнаеш да ти кажа, че неможеш да я видиш с просто око! И не се хващай за думата буквално просто така се изразих. :wink:
Ами тогава за какво иде реч?
Какво значи "този път изхвърлената яйцеклетка е много по-голяма" в преносен смисъл,за да не се хващам за думата? :wink:

« Отговор #30 -: Юли 08, 2008, 16:53:17 pm »
Добре, съсирека беше по-голям така добре ли е ? и цикала ми беше само за ден. Това нормално ли е?
« Отговор #31 -: Юли 08, 2008, 17:03:56 pm »
В никакъв случай не е нормално.Бягай на лекар!Не е казано че ще има проблем,ама иди така за всеки случай.Кога за последно си ходила на лекар?И аз преди години имах такива проблеми с менструацията и от глупоста ми накрая ме понакълцаха едно хубавичко!Не че те плаша,ама се взимай в ръце.

« Отговор #32 -: Юли 08, 2008, 17:50:46 pm »
На лекар бях преди да започнем с опитите т.е. преди месец и всичко е наред поне така каза доктора. Сега ще отида пак и дано да не е нещо сериозно!javascript:void(0);
Embarassed
« Отговор #33 -: Юли 10, 2008, 08:29:23 am »
И аз така се чувставам всеки път, когато МЦ дойде. Много разочарована. Ходила ли си на лекар? Правила ли си излседвания, защото трябва да се почне от някъде....
Успех и горе главата!
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
*
« Отговор #34 -: Юли 10, 2008, 18:21:16 pm »
На лекар бях преди да започнем с опитите т.е. преди месец и всичко е наред поне така каза доктора. Сега ще отида пак и дано да не е нещо сериозно!javascript:void(0);
Embarassed

Марчела, живей си живота, правете любов и не се вкарвай в някакви филми. :wink: За проблем при зачеването се говори едва след едногодишни опити. Това че опитвате от месец и не е станало, не бива да те отчайва. Единствено преди бременност е хубаво да си пуснеш изследвания, за да си сигурна че си здрава и че нищо не би могло да застраши една бъдеща бременност. Тази статия ще ти е от полза.  http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=756&Itemid=36
Успех!
« Отговор #35 -: Юли 11, 2008, 09:12:18 am »
Това за съсиреците нещо не ми е ясно... от какво се получават и какво точно са това?
Преди имах много големи съсиреци, после след един гинекологичен преглед намаляха, и тоя месец пак имах, когато ми дойде цикъла. Тоя месец имах само за 1 ден обилно кървене и бях много отпаднала и после на другия ден съвсем малко и сега имам само петна. Но менструациата ми върши още във вторник.
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
« Отговор #36 -: Юли 11, 2008, 09:40:45 am »
Благодаря много SIA за статията, аз правих цитонамазка от маточната шийка, серологично изследване за сифилис /Васерман/ и кръвна захар. Надявам се това да е достатъчно, смятам да посетя профилактично и стоматолог в близките дни. За сега всичко е наред надявам се и за напред да е така и скоро да имам новина да Ви  зарадвам, а и Вие също да ме зарадвавте с щастливи новини.
*

lawyer

« Отговор #37 -: Юли 11, 2008, 12:31:16 pm »
Марчелка, нали не забравяш да пиеш фолиева киселина. И не се притеснявай, миличка, един-два неуспешни опита са нещо съвсем безобидно и нормално. В библиотеката на сайта е описано как се следи овулацията, започни с това и целете момента. Успех и ти пожелавам от сърце съвсем скоро да ни се похвалиш с най-хубавата новина!

ВЕВЕ26, то това при цикъла не са точно съсиреци, ами е лигавицата на матката (на отделни частички), която се отделя, когато яйцеклетката не е оплодена, нормално е, понякога, когато лигавицата се изчиства има повече кръв друг път по-малко...абе обикновен цикъл, от който вече ми е втръснало :(
« Отговор #38 -: Юли 11, 2008, 14:06:05 pm »
Ако някой се интересува предлагам Ви план за забременяване!
http://www.biberonbg.com/info/plan_za_zabremeniavane.htm
« Отговор #39 -: Юли 11, 2008, 14:08:23 pm »
А между другото пия фолиева киселина и витамин F близо 60 дни, месец преди да започнем да опитваме. Желая успех на всички!