0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

В такива дни ми иде да потъна
« -: Юни 19, 2008, 11:14:58 am »
И този месец щастието ме отмина :balk_145:
След петдневно закъснение преди няколко минути ми дойде :( Страшно ми е кофти,на работа сам,искам да плача,искам да викам но не мога!Единствено мога да споделя болката си с вас :balk_145:
Винаги съм била силен човек,не се предавам лесно,не се отчайвам лесно,малко са нещата които могат да ме разплачат,но когато преди 3 години започнахме борбата за детенце,нямах представа че ще е толкова трудно...
Дори за момент не съм се питала дали си струва да продължавам да се боря-та разбира се че си струва!Та това е смисъла на нашия живот!Затова се раждаме-за да дарим живот!
В дни като този не спирам да си мисля пред кой и с какво съм съгрешила,колко голяма е била грешката ми че да съм наказана така,кое от малкото което ми е останало да дам за да я изкупя?
Ти,Господи,ако те има,защо това ми се случва?
Колко още мога да изтърпя?
Какво още можеш да ми поднесеш?
С какво не съм достойна в очите ТИ,че ми отказваш най-големия си дар? :balk_145:

Уморих се!Всяка сутрин се събуждам все по-уморена...
Състарих се!Със всеки изминал ден се чувствам все по-стара...
...Ако можех да заспя и ако имах сили да се погледна в огледалото!
Не и следващите няколко дни!Не искам да виждам никого-най-малкото себе си..
На всичкото отгоре около мен само бременни жени минават :( Така ми се свива сърцето!
Понякога казвам на моето съкровище:"Може би Господ е преценил,че е достатъчно щастието за това че сме се намерили и повече не ни се полага!",а той ме поглежда с насълзени очи и отговаря:"Ти и нашите деца сте моето щастие!" :balk_145:
И такива неща около моят първи ден от МЦ :(
Извинявам се предварително за урагана от глупости,но искам поне малко да ми олекне...
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
Re: В такива дни ми иде да потъна
« Отговор #1 -: Юни 19, 2008, 11:18:51 am »
 :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #2 -: Юни 19, 2008, 11:32:43 am »
Хей, я горе главата и не се отчайвай.Ще видиш , че ще стане и то тогава когато най-малко очакваш.Дано още другия месец да е твоя и тогава да ти се плаче от щастие  :bighug:
« Отговор #3 -: Юни 19, 2008, 11:38:22 am »
Ей мацка , аз до вчерах исках да напусна дори форума. Е, сили не ми достигнаха д аго направя, защото ако го напусна ще съм сама и няма да има с кого да споделя, за да ми олекне. Знам как се чувстваш- наистина боли,но затова Господ ни е направил жени-ние не се предаваме лесно и винаги побеждаваме. Горе главата. Както е дошла лелката, така и ще мине и ще забрави да дойде другия месец. Прегръщам те много. :P
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #4 -: Юни 19, 2008, 11:47:20 am »
Разбирам те и ми се иска да имаше нещо което да може да направя в тези случаи... Аз самата понякога се чувствам толкова уморена и обезнадеждена, че няма на къде повече, но минава цикъла и с него и лошото настроение. След това пак почвам да се следя за ову.. като дойде ову-то почваме с мъжа ми да се стараеме... после чакаме... и така всеки месец. Искало ми се е и на мен да зарежа всичко, дори понякога и мъжа ми ми е идвало да го зарежа... защото толкова ме боли, че не знам къде да се дяна... Но слава богу това са моментни състояния. После бързо влизам в ритъм. Сега точно съм в цикъл... познай дали ми е весело, но след няколко дена ще свърши и надеждата заема празното място :)
Дано скоро и при теб надеждата и вярата изместят гадната лелка и да не се отчайваш повече!  :bighug:
« Отговор #5 -: Юни 19, 2008, 11:54:11 am »
Благодаря ви за подкрепата момичета!
Всички сте страхотни!
А че още утре вече ще ми е минало-зная.Въпроса е в това,че вече почти със стах,а не с надежда чакам следващия месец :(

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #6 -: Юни 19, 2008, 11:54:47 am »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
На всички ни се въртят такива глупости като дойде, но после поглеждаме нагоре и с нови сили започваме наново.
Виж Господ не те е забравил, нито имаш грехове да изкупушав, по скоро ще дойде когато най-малко очакваш и тогава много ще благодариш на Господ че го има. Днес мислиш така, но утре ще е друг ден, хайде затвори се и си поплачи, където и да е така олеква.
А пък и ние сме тук затова - за да те излушаме.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #7 -: Юни 19, 2008, 13:13:04 pm »
Роситке,много си млада за да изпадаш в паника:-)Потрай ще се случи и на теб;-) Късмет
« Отговор #8 -: Юни 19, 2008, 15:52:36 pm »
rositka13 не се предавай, млада си още за да се отчайваш. Господ си знае работата и ще те дари с детенце когато най малко очакваш. Но да не оставяме всичко само в неговите ръце. Както се казва: Помогни си сам и Господ ще ти помогне. Ти и съпруга ти правили ли сте си някакви изследвания и ако да какви са резултатите?
Аз те разбирам напълно и аз съм в това положение: опити надежди и разочарования. Ние опитваме от по малко време и все за по няколко месеца, защото живеем далече един от друг. Аз няма да ти кажа да не потъваш в такива дни, както сама си казала, изживей си болката и тя сама ще мине и на нейно място ще дойде сила и надежда за следващия месец.   :balk_146: :bed: :bfp: :babyflips:
*
« Отговор #9 -: Юни 20, 2008, 07:13:24 am »
Като ти прочетох писмото си поплаках, наравно с тебе .... и аз вече втори ден имах закъснение и преди половин час "лелката" прави опити за пробив ... и този месец няма да е явно. Но, както ти пишат и другите момичета - горе главата, живота е пред теб. Много си млада за да се отчайваш и предаваш.
Ние със съпруга ми опитваме от 2 години. Честно да си кажа всеки месец (превърнало се е като разписание) когато ми идва си се наревавам хубаво да ми олекне и напред към следващото ову  :witch: Не се отчайвайте, а действайте - само така ще си помогнете! Има далече по-тежки случаи на хора, от които можеш да почерпиш сили и да вземеш пример!
Живота е прекалено кратък, за да пилеем време - ДЕЙСТВАЙТЕ! Направете си изследвания - не боли и не е срамно, вижте къде е проблема, направете нужното лечение и се радвайте на живота! И ние сме така. Направихме изследвания, сега съпругът ми прави лечение и действаме усилено по въпроса. Още нищо очевидно, но не се предаваме!
 Мислете позитивно! Желая ви от сърце успех!!!  :crossfingers:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=svetlanagk][/url]
« Отговор #10 -: Юни 20, 2008, 08:37:05 am »
Благодаря ти svet!Днес съм малко по-добре :)
Да ти кажа по принцип съм много позитивен човек,но това направо ми отнема силите :(
По болници се влачим,изследвания правим,конкретна причина засега няма установена :(
Писна ми да ходя по болници-смятам да си дадем няколко месеца почивка,пък виж ти чудото станало от самосебе си :wink:
Аз никога не съм спирала да вярвам че ще си имаме бебче,защото го усещам в себе си-то е в моя глас,в моите мисли,в моето сърце,хората могат да го видят в очите ми,обичам своето незаченато бебче :heartbeat:
Знам,че трябва да съм силна и обикновенно съм,но понякога човек трябва да си поплаче...
Прегръщам всички ви  :bighug: с голяма благодарност за това,че ви открих!

*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
« Отговор #11 -: Юни 20, 2008, 23:50:27 pm »
Здравей роситка,ние с моето вече пробваме около година и половина.Аз също много искам бебче но реших след последното разочарование да я карам по спокойно защото така само се напрягаме още повече,а това може само да навреди!Успокойсе,пък знаешли после може да се зарадваш и с успех..Желая ти другият път да се зарадваш пък да зарадваш и нас с  успеха си! :wink:
« Последна редакция: Юни 20, 2008, 23:54:13 pm от maeto »
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
« Отговор #12 -: Юни 22, 2008, 10:51:51 am »
Здрабей Роситка , с моя мъж правим опити да забременея ве4е 4етвърта година , до миналата година само аз си правих изследвания и винаги ми казваха кадето и да отида ,че вси4ко ми е нарад. Накрая и сапругатми отиде оказа се 4е има малък брои живи бавно подвижни сперматозоиди . Тои пи доста хап4ета биха му инжекций но и до сега няма бебе, от тогава минаха вече десет месеца . Но място за очаяние няма , и аз си поплаквам понякога когато доиде лелката но си казвам че на този свеят има и по- лоши неща от това да нямаш твои собствени деца , в домовете за сираци чакат толкова деца да бъдат осиновени . Пък и може да пробвате искуствено осеменяване наи-напрет ,инвитро поне сега медицината е напреднала доста.
Затова ти казвам горе главата и доло гащите и не се очайваи когато му дойде времето ти сама няма да повярваш че си бременна.
« Отговор #13 -: Юни 22, 2008, 10:55:02 am »
Здрабей Роситка , с моя мъж правим опити да забременея ве4е 4етвърта година , до миналата година само аз си правих изследвания и винаги ми казваха кадето и да отида ,че вси4ко ми е нарад. Накрая и сапругатми отиде оказа се 4е има малък брои живи бавно подвижни сперматозоиди . Тои пи доста хап4ета биха му инжекций но и до сега няма бебе, от тогава минаха вече десет месеца . Но място за очаяние няма , и аз си поплаквам понякога когато доиде лелката но си казвам че на този свеят има и по- лоши неща от това да нямаш твои собствени деца , в домовете за сираци чакат толкова деца да бъдат осиновени . Пък и може да пробвате искуствено осеменяване наи-напрет ,инвитро поне сега медицината е напреднала доста.
Затова ти казвам горе главата и доло гащите и не се очайваи когато му дойде времето ти сама няма да повярваш че си бременна.
« Отговор #14 -: Юни 23, 2008, 15:48:22 pm »
Всички много ми помагате :)Благодаря!
Работата е там,че наистина съм доста емоционална и след всяко разочерование върша глупости с които наранявам любимите си хора :(
Абе понякога съм истинско говедо-за миналия уикенд дори не ми се говори,ама какво да се прави :(
А за това гащите долу :) по принцип не нося :balk_602:

« Отговор #15 -: Юни 24, 2008, 19:10:44 pm »
аз също съм много емоционална,когато ми доиде ми се иска да изкращя"ЗАЩО МИ ДОЙДЕ" , "ИСКАМ БЕБЕ"  и т.н.,но след като ми спре започва ме усилена работа,та дано следващия месец да има оплождане
« Отговор #16 -: Юни 24, 2008, 19:12:25 pm »
аз също съм много емоционална,когато ми доиде ми се иска да изкращя"ЗАЩО МИ ДОЙДЕ" , "ИСКАМ БЕБЕ"  и т.н.,но след като ми спре започва ме усилена работа,та дано следващия месец да има оплождане
« Отговор #17 -: Юни 24, 2008, 19:37:31 pm »
И аз днес се разочаровах. След толкова дълго закъснение се оказа, че ще ми дойде и няма бебе! Днес се наплаках и продължаваме напред!
« Отговор #18 -: Юни 24, 2008, 20:06:44 pm »
Ей Реми,още нямаш лелка :)Знам че си се отчаяла заради БТ която днес е паднала,но не се знае.....Винаги има надежда :crossfingers:
*
« Отговор #19 -: Юни 24, 2008, 20:14:41 pm »
Момичета, момичета! Като гледам, средната възраст на всички писали в тази тема е може би около 23 години. Това не прави драмата ви в момента по-малка, в никакъв случай не. И аз уважавам и подкрепям горещото ви желание на всяка цена и точно този месец да забременеете. Обаче от позицията на един женски динозавър, ви нареждам да не се отчайвате, защото сте ужасно млади, а някои са си направо малки все още. Ще имате вашите бебета! Не се съмнявайте в това! Но не пришпорвайте и младостта си, и живота си! Правете каквото е нужно за целта и се радвайте и на другите аспекти от живота. Сигурна съм, че ще бъдете чудесни мами! Имате младостта си, партньорите си изживейте си пълноценно тези прекрасни в наивитета и невинността си години, защото те никога вече няма да се повторят! Няма краен срок или възраст, до която е казано, че трябва да имаш дете! Всяка възраст е подходяща! Вярвайте в това, бъдете постоянни  и се радвайте на живота! Вашите бебета пътуват към вас! Вярвам в това!
Успех на всички!
« Последна редакция: Юни 24, 2008, 20:32:29 pm от DivaRoza »