0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Странна болка...
« -: Юни 19, 2008, 08:16:24 am »
Здравейте, милички!
Реших да попитам тук в нова тема, за да не разводнявам седмичната и да не развалям еуфоричното настроение от вчера.
Снощи при поредната страстна нощ :oops: :D почувствах болка вдясно, де да знам, около единия яйчник..
След това продължи да ме боли през нощта малко и днес се събудих със същата странна болка..
Незнам на какво се дължи...
Аз съм нова във въпросите с фоликулите..
Този месец като ме гледаха с УЗИ на 9-ти ден се оказа, че имам поликистоза. :(
В десен яйчник - един доминантен фоликул- 11мм, а в ляв - цели 6, като има доминантен 8 мм...
Доки ми пусна пак естрадиола на 11-ти ден, че на 5-ти беше нула 8O и на 11-ти ден вече беше 144.
Лх също ми беше много ниско - 2.45 на 5-ти ден, а на 11-ти вече беше 7 и нещо и доки каза, че съм с условия за много добра овулация..
Но нищо не ми каза за тези фоликули - всъщност не ми обясни много добре...
Каза, че все пак е добре, че има доминантен фоликул.
Ама графиката ми нищо хубаво не показва :( За пръв път имам такава луда графика и сигурно е от тези фоликули..
Чудя се ( дано не ми се смеете много :oops:) да не би снощи при по-дълбок контакт :oops:( че за това имах болки) нещо да е станало, незнам да се е пукнал някой филикул или незнам вече...
Нещо много омотано ми стана....
Нещо не разбирам с тази ПК.
Това, че имам доминантен е добре и означава, че все пак може да порастне, да се пукне....
Ама какво става с по-малките фоликулчета?
Ох, то май много въпроси станаха и нещо много объркано стана...
Все пак ще се радвам, ако някой ми изясни малко ситуацията, че уж исках да съм спокойна, но тази графика и изобщо нещо много взеха да ме притесняват..
Прегръщам ви, милички! :youwoman:
Прегръщам ви и ви желая хубав и усмихнат слънчев ден
!
:bighug: :sunshine: :swing: :sunshine: :dance2:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Re: Странна болка...
« Отговор #1 -: Юни 19, 2008, 08:38:48 am »
Ами този месец и аз имах такава болка, но беше мъничко след овуто и аз също си помислих че от креватния спорт се е получила болката. Ама............. сега ми закъснява от тази болка!!!!! :P :P

Тази вечер сгъни твоя пак.  :P
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #2 -: Юни 19, 2008, 08:44:45 am »
Ох, миличка, много си те обичкам! :bighug:
Ама никога не съм имала по-тъпа графика :( и нещо няма да се надявам този месец :(
Въпреки, че мъничка част от мен се надява, че нали като имаш повече фоликули графиката не е показателна, но все пак може да имаш ову, незнам...
Ще ми се да не се надявам, но...
Нещо нищо не разбрах от тези фоликули...
Дано всичко е наред, че нали исках да съм спокойно, нещо пак напира песимизма и притеснението в мен, а това не ми харесва
.....

« Отговор #3 -: Юни 19, 2008, 08:49:56 am »
странно,
чета по форумите че доста момичета са с такива болки
моята е вече 10 ден, търпима е, но все пак си е болка
една приятелка каза, че и било така преди да разбере, че е бременна
а дано да е заради това
стискам ви палци

*
« Отговор #4 -: Юни 19, 2008, 12:54:23 pm »
Мимче, има цял раздел във форума за проблеми при жената, в частност поликистоза.Там момичетата ще могат да ти обяснят най-добре струва ми се.
Ето прочети тук:http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=6.0
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #5 -: Юни 19, 2008, 13:07:36 pm »
Мимче, има цял раздел във форума за проблеми при жената, в частност поликистоза.Там момичетата ще могат да ти обяснят най-добре струва ми се.
Ето прочети тук:http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=6.0

Благодаря ти, миличка, но съм пуснала тема и там, но никой не ми е отговорил от сутринта. :(
Пък и много съм се ровила там и точно на тези въпроси нищо не съм срещнала...
Особено за фоликулите, пукането и т.н...
Както и да е - благодаря ти все пак!
Да се надявам, че все някой ще успее да ми обясни тези най-важни неща....

*
« Отговор #6 -: Юни 19, 2008, 13:21:43 pm »
ООООО, все някой ще  ти ообясни, ще видиш, само не изпадай в паника. Спокойно, нали?
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #7 -: Юни 19, 2008, 13:28:20 pm »
ООООО, все някой ще  ти ообясни, ще видиш, само не изпадай в паника. Спокойно, нали?
Ами незнам, уж се държа, ама незнам до кога...
Най ме е яд когато видя, че темата ми е преглеждана над 30 пъти, а няма нито едни отговор....
Просто неизвестността ме убива...
Нищо незнам сега с тази ПКЯ и тези фоликули...
Досега никой не ми е казвал, че имам и не съм имала и такава странна графика...
Дори незнам сега за коя дата да си сметна предстоящия цикъл, че с тази графика...
Ох, вече много се обърках
...

*
« Отговор #8 -: Юни 19, 2008, 13:36:50 pm »
Помоли Денис да си каже мнението в раздела за графики.Но нищо странно няма в графиката ти , при положение, че имаш поликистоза.Доколкото знам, дано не грещ, при тпликистоза има такава варираща графика.
Но недей да си внушаваш излишни проблеми, и да си мислиш че всичко което се случва е фатално, за да не си го направиш такова.Положително мислене помага повече.
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #9 -: Юни 19, 2008, 16:57:26 pm »
naskomimi , аз ти писах в бг мама.Но пожеланието ми към теб е да си бремена. :bfp:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #10 -: Юни 19, 2008, 17:08:49 pm »
naskomimi , аз ти писах в бг мама.Но пожеланието ми към теб е да си бремена. :bfp:

Благодаря ти!
Малко ме притесни с тези предракови болки :?, но се надявам, че всичко е наред...
То не ме боли толкова силно, беше моментна по време на секс..
И друг път ми се е случвало, но сега просто ме притесни, че след като си легнахме ме понаболяваше мъничко и малко сутринта..
Днес не ме боля като не мисля за това, ама аз съм си такава шашкавела и като взема да си внушавам, че нещо ме боли нямам равна :oops: :oops: :oops:
Дано всичко е наред, че нямам намерение да ходя на лекар или поне така смятах...
Че уж се опитвам да навляза в спокойния ми период и да се откажа от всички лекари, да си почина от всичко, че много ми се насъбра вече
:x

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #11 -: Юни 20, 2008, 19:45:17 pm »
при мен също се е появявала такава болка по време на секс, но не знам от какво е.Не съм и обръщала особено внимание на болката, но сега и на мен ми стана интересно от какво може да е....  :ask: :ask: :ask:
07.10.2009
*
« Отговор #12 -: Юни 20, 2008, 22:53:32 pm »
Еееееееееее, ще ме хване и мен параноята накрая.И на менми се е случвало но е съм обръщала внимание изобщо.....
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #13 -: Юни 21, 2008, 11:13:54 am »
Еееееееееее, ще ме хване и мен параноята накрая.И на менми се е случвало но е съм обръщала внимание изобщо.....

мимито да не вземе да ни психира всичките  :lol:
07.10.2009
*
« Отговор #14 -: Юни 21, 2008, 11:20:52 am »

мимито да не вземе да ни психира всичките  :lol:

Ами на там вървят нещата.Миме , спирай се че ще ни побъркаш
*

lawyer

« Отговор #15 -: Юни 21, 2008, 11:31:34 am »
naskomimi, ако те боли и не спира, звънни на доки, той ти знае състоянието и като му кажеш, че имаш болки ще ти даде правилния съвет и дори ще те успокои, защото знае конкретната ситуация. Тук всички съдим по себе си, а всеки случай е индивидуален, като гадаем не ти помагаме, даже засилваме притеснението...
Аз нямам поликистоза, но окло ову-то усещам болка в яйчника, където е доминантния фоликул, включително и след секс (при секс в матката има контракции от хормони, възбуда и това провокира болчици, когато фоликулът е вече голям и се готви да отдели яйцеклетка) - така че, може и да не е притеснително.
« Последна редакция: Юни 21, 2008, 11:34:08 am от lawyer »
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #16 -: Юни 21, 2008, 11:38:31 am »
naskomimi, ако те боли и не спира, звънни на доки, той ти знае състоянието и като му кажеш, че имаш болки ще ти даде правилния съвет и дори ще те успокои, защото знае конкретната ситуация. Тук всички съдим по себе си, а всеки случай е индивидуален, като гадаем не ти помагаме, даже засилваме притеснението...
Аз нямам поликистоза, но окло ову-то усещам болка в яйчника, където е доминантния фоликул, включително и след секс (при секс в матката има контракции от хормони, възбуда и това провокира болчици, когато фоликулът е вече голям и се готви да отдели яйцеклетка) - така ме може и да не е притеснително.

Благодаря ти, миличка!
Благодаря за загрижеността и съпричастността!
То моето май беше моментно - всмисъл - само онази вечер и после съвсем малко през деня и не ме притесни толкова, защото пак казвам - и друг път ми се е случвало, но само по време на секс, а сега ме притесни, че се задържа малко...
Както и да е - просто се чудех дали не е от спукан фоликул или по-скоро се надявах.....
Сега вече знам, че не е от това, че графиката ми този месец е повече от отчайваща :( :( :(
Меря вече четвърти месец и предните ми графики бяха толкоа хубави, но за жалост тогава ке пазехме :x :x :x
А сега - тъкмо имаме зелена светлина и уж по хормонално проследяване би трябвало да имам хубава ову, но уви...
Много съм тъжна и въобще незнам този месец кога да оцаквам МЦ като не мога да се ориентирам за евентуална ову и 14 дни след това....
Още веднъж ти благодаря!
Прегръщам те и ти желая хубав и усмихнат слънчев ден!
И да не забравя - честит рожден ден на твоето мило момче!
Обичай го, бъди винаги до него, а той да ти се отблагодарява двойно!
И съм сигурна, че на следващия му рожден ден вече ще бъде горд татко с най-сладкото бебче на ръце!
Целувки и хубав ден!
:bighug: :hug2: :bighug:
« Последна редакция: Юни 21, 2008, 11:42:04 am от naskomimi »

« Отговор #17 -: Юни 21, 2008, 13:01:46 pm »
Мими,обяснението на Лауер ми звучи доста логично,а ако искаш да видиш странна графика-погледни моята! :D