0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pomognete mi molia
« -: Юни 18, 2008, 18:07:43 pm »
nova sum, :oops:
i az biiax iskala da si pokaja grafikite za da moje da poiskam i az mnenie
Re: pomognete mi molia
« Отговор #1 -: Юни 18, 2008, 19:20:11 pm »
nova sum, :oops:
i az biiax iskala da si pokaja grafikite za da moje da poiskam i az mnenie
[/quote
niakoi 6te mi oburne li vnimanie ili na4inae6tite ne sa za tuk
« Отговор #2 -: Юни 18, 2008, 19:40:50 pm »
душичка , дано не се наложи да следиш графиката си втори месец , но ако стане мери БТ за да има и коментар - така ще събереш по-малко мнения. ако мога да ти помогна с нещо кажи  :ask:

Спрете Земята, искам за сляза
« Отговор #3 -: Юни 18, 2008, 19:53:54 pm »
:welcome3:Виждам че днес си правила тест.Мисля че ти е рано още за такъв.Дано това е последната ти графика и да се похвалиш.Колко дни ти е цикъла по принцип?
« Отговор #4 -: Юни 18, 2008, 20:31:44 pm »
Здравей миличка, добре дошла при нас :)

как определи кога е била О.?
след овулация има около 14дни (най-често) до следващата М., ако тя настъпи или по-добре НЕ ;) нали?
т.е. ако О. е била на 14ден, както ти си отбелязала до 28ден от МЦ няма да има все още закъснениие на цикъла и съответно преди това теста може да не засече евентуална бременност.
Ако искаш със сигурност да определиш кога е О. трябва да си правиш домашни тестове за О. или да отидеш на фоликометрия...
имай предвид че О. може да е по различно време през отделните МЦ, така че не е постоянна величина...
за да можем да сме ти полезни с конкретен коментар по графиката трябва в нея да отразяваш Базалната температура...

Ако имаш въпроси питай :)
Успех и скорошен резултат :)

« Отговор #5 -: Юни 20, 2008, 21:57:16 pm »
по принцип преди аборта цикъла ми беше на 28 дни,но сега явно всичко ми се е объркало.а и така като се вгледах изобщо не ми идва на 28 дни,така 4е и овулацията ми явно не ми е тогава. а пък така ми се иска да я разбера кога е .искам бебе.сега гърдите почнаха да ме болят,но все си мисля че ще е заради цикъла,понеже други признаци нямям,въпреки че и за тях може да е рано,ако Ц  ми е на 35 дни.
« Отговор #6 -: Юни 21, 2008, 00:23:54 am »
:welcome3:Виждам че днес си правила тест.Мисля че ти е рано още за такъв.Дано това е последната ти графика и да се похвалиш.Колко дни ти е цикъла по принцип?
и аз не знам вече.всеки път различно-30-35
*
« Отговор #7 -: Юни 21, 2008, 01:20:10 am »
Миличка момичетата правилно са те посъветвали да мериш базална температура,да правиш домашни тестове за овулация или да ходиш на фоликулометрия!Като отидеш на гинеколог,можеш да го попиташ за фоликулометрията.Така ще знаеш кога точно си в овулация и кога най-усилено да работите за бебче!!
Целувки!!
« Отговор #8 -: Юни 22, 2008, 17:27:47 pm »
по принцип цикъла ми е до 6 дни максимум-отразява ли се това, но не знам на колко време ми идва,всеки път различно.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ВНИМАНИЕТО
« Отговор #9 -: Юни 22, 2008, 17:54:21 pm »
Ами щом ти е 30 дни цикъла значи от утре започва голямото чакане :DСтискам палци да не дойде лелката :crossfingers:
« Отговор #10 -: Юни 22, 2008, 19:08:36 pm »
Ами щом ти е 30 дни цикъла значи от утре започва голямото чакане :DСтискам палци да не дойде лелката :crossfingers:
здрасти пак.днес правих тест за ранно установяване на бременност. отрицателен е..ти как мислиш, дали са надеждни :balk_145: имам чувството че нищо не е станало . само се надявам заради болезността на гърдите,понеже не са ме боляли скоро преди цикъл
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #11 -: Юни 22, 2008, 23:24:18 pm »
anastacia682 , недей да правиш ранни тестове, изчакай закъснението.Така само  излишно се притесняваш.
« Отговор #12 -: Юни 22, 2008, 23:50:41 pm »
anastacia682,лошото е че не знаеш кога ще ти дойде.Отбелязала си че си имала ову на 14 ден .Как го установи овуто?С тестове ли ,на УЗИ ли?И какъв е тоя тест за ранно установяване на бременност?Достоверни са тестовете само ако се правят при закъснение на М.Всичко друго е реклама.
« Отговор #13 -: Юни 23, 2008, 10:43:11 am »
anastacia682,лошото е че не знаеш кога ще ти дойде.Отбелязала си че си имала ову на 14 ден .Как го установи овуто?С тестове ли ,на УЗИ ли?И какъв е тоя тест за ранно установяване на бременност?Достоверни са тестовете само ако се правят при закъснение на М.Всичко друго е реклама.
овулацията неправилно съм я остановила,явно без да влагам много мисъл.несериозно отношение. повече няма да я отбелязвам.за тестовете-престо се казва,знаеш ли нешто за тях.иначе си права да чакам закъснението ако ще имам такова.лошото е че дори не знам този месец кога ще ми дойде .всеки месец различно
целувки
« Отговор #14 -: Юни 23, 2008, 11:11:07 am »
 Мила , не се занимавай с тестове за ранна диагностика. Когато бях бременна Престо ми отчете супер , супер бледа черта на 4 ден от закъснението, представи си като се тестваш толкова рано.
Препоръчвам ти , ако този месец нищо не стане , да мериш БТ и да правиш ову тестове, така ще разбереш кога е ову и кога да очакваш МЦ.
 Успех!