Здравейтр докторе, от доста време се каня да се консултирам, но все се успокоявам и отлагам...а сега накуп ще ви питам. Много се надявам само излищно да се притеснявам...
Все още кърмя детето, все се надявах да увеличи яденето и постепенно да се отбие, но май няма да стане така. Кърмата е осн. храна , другото което хапва са каша, макарони, шунка, бисквити и др. тестени, картофи, крем супа, накоя друга печена филийка с яйца и сирене, малко пие вода, чай или сок, ама наистина малко, въпреки че често предлагам в различни съдове, сакън происка. От януари насам теглото варира между 9кг. и 9400, сега пак е отслабнала и е 9 кг. Направо не знам какво да правя... плод или зеленчук рядко и в много малко количество, всеки ден по няколко пъти й предлагам, ям пред нея...но уви, ожаднее или огладнее при мен се катери. Да я отбивам ли насилственно или да давам кифли и др. подобни обичани и неполезни храни да пълни стомаха та да разредиме кърменето...какво да правя?
понеже се обривахме от млечни,бяха изключени, хапваше козе и овче,от 10тина дни виведох млечните, не забелязах обриви, но се обринахме от топлото.
Появяваха по прасцте пъпки, а сега и по корема и гърба, освен по врата и свивките.Прилагам снимки. По принцип много се поти, все е мокра като спи, а е по потник и леко чершавче увита. от потта ли са, с какво да мажа? Мога ли да ползвам кремчета с цинк или не е добре да се мажат толкова големи площи от кожата?
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=258399(на лични ви пращам паролата)
Напоследък пишка рядко и малко, то тя почти и не пие. От сутринта до сега (16.00) 2пъти, като втория път се разплака, но беше по гащички. не знам боли ли я или й е неприятно.... от 2 дни извежднъж се разплаква без особена причина, но пък си бърка в устата, дали кучешките не я притесняват или все пак има проблем с пишкането?...
А другото което отчитам е понякога сладникавия дъх, преди не ми е правило впечатление, нормално ли е или вече съм станала твърде....? нямам думи.....
Иначе е жизнена и игрива, но това неядене и не наддаване направо ме побърква на моменти, ако я отбия дали ще прояде...или все ще е тази мъка?