Здравейте докторе, радвам се че сте отново сред нас
Надявам сте в добро здраве, отпочинал с възстановени сили.
Аз имам едни малки притеснения, за които ще ви помоля за коментар.
1.От може би месец, Тони упорито си пипа и бърка в ушите.Върти глава не само преди заспиване, но и по време на разходка и игра. Сънят е много накъсан и неспокоен. При преглед при нов частен педиатър (за мое съжаление) няма възпаление. Възможно ли е, без температурта да има такова все пак? Апетита е на периоди, ту тотален отказ с дни, ту си хапва добре. С изпражненията е същата история, ту нормални, ту диарични. Опитах се да разбера дали е от храна, но така и не съм на 100 % сигурна за точно определена.
2.В същото време преди месец на едната бузка му се появиха ситни пъпчици и при допир е силно грапава, мазах с А Дерма една седмица, без резултат. Мазах и с Фусидин по препоръка на педиатъра, но също без ефект. В момента са така двете бузки, челото между веждите, брадичката и под нея, както и един участък от вратлето до рамото. Явно го сърби, защото забелязвам че се почесва на често. Възможно ли е да е слънчева реакция или по скоро да е хранителна.На снимка почти нищо не личи, какво съветвате вие да предприема?
3.Също имам питане за пениса на Антоан, освен измиване на смегмата, досега не съм предприемала забелване. Новата педиатърка обаче, иска да го направи, а аз определено се страхувам. Също забелязвам нежелание, явно изпитва лека болка при опит за забелване с цел измиване. Какво е вашето мнение.
Благодаря, лек ден Ви желая.