0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на power
« Отговор #40 -: Юни 30, 2008, 22:36:19 pm »
Тя в седмичната е писала,че чак утре ще каже какви са новините!
Надавам се да е минала леко!
« Отговор #41 -: Юли 01, 2008, 09:39:56 am »
Хайде мила къде си? Чакам за резултат, какво каза док. за ЦС?

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #42 -: Юли 01, 2008, 19:18:28 pm »
Чакаме, чакаме, ама нещо не ще да казва.  :lol:

« Отговор #43 -: Юли 02, 2008, 10:46:54 am »
Къде си? Защо не ни казваш нищо? Дано това мълчание от твоя страна не е нещо лошо.  :crossfingers:за хубав резултат.
 :bighug:

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #44 -: Юли 02, 2008, 11:39:54 am »
здравейте,момичета!
искам първо да ви благодаря  за това,че се интересувате как са минали нещата при мен  :thankyousign:

значи за ЦС- беше изключително болезнена.Не си спомням скоро да съм изпитвала такава физическа болка.Просто беше ужасно.
Повече болеше,когато док ми каза резултата- лявата тръба напълно запушена, а дясната почти непроходима  :(
Док ми каза,че единствения шанс за мен е инвитро.Аз бях толкова стъписана,че се разревах в кабинета й.Питам я -а няма ли някакъв друг вариант освен инвитрото?, а тя ми каза,че ако направим инсе рискуваме за стане извънматочна.

Ужас направо!След пъвоначалния стес и шок сега съм малко по-добре,въприки че не мога да спра да мисля за това.Сега почнахме да си правим изслезванията за инвтрото-хич не знам колко време отнема едно инвитро,по ЗК чака ли се много?Помогнете ми ,момичета! разяснете ми нещата ,които трявба да правят.

Наистина е много трудно!Никой не очаква,че на него може да му се случи!  :(
07.10.2009
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #45 -: Юли 02, 2008, 11:52:10 am »
Нямам представа какво може да каже човек за успокоение при такава новина :?. Може би, че инвитрото дава шанс за повече от едно бебчета :). Другото е, че все пак си разбрала рано, а не просто да чакаш времето да минава и можете да започнете с процедурите. Много хора успяха, ще стане и при теб
 :bighug: 
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #46 -: Юли 02, 2008, 11:57:12 am »
Незнам как да те успокоя, но важното е че има шанс макар и инвитро, :bighug: :bighug: надеждата умира последан, така че сега момичета ще ти кажат какво те очаква, силно се надявам нещата да са 100 % както трябва.
Не се притеснявай и нехаби нерви. :bighug:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #47 -: Юли 02, 2008, 11:59:15 am »
здравейте,момичета!
искам първо да ви благодаря  за това,че се интересувате как са минали нещата при мен  :thankyousign:

значи за ЦС- беше изключително болезнена.Не си спомням скоро да съм изпитвала такава физическа болка.Просто беше ужасно.
Повече болеше,когато док ми каза резултата- лявата тръба напълно запушена, а дясната почти непроходима  :(
Док ми каза,че единствения шанс за мен е инвитро.Аз бях толкова стъписана,че се разревах в кабинета й.Питам я -а няма ли някакъв друг вариант освен инвитрото?, а тя ми каза,че ако направим инсе рискуваме за стане извънматочна.

Ужас направо!След пъвоначалния стес и шок сега съм малко по-добре,въприки че не мога да спра да мисля за това.Сега почнахме да си правим изслезванията за инвтрото-хич не знам колко време отнема едно инвитро,по ЗК чака ли се много?Помогнете ми ,момичета! разяснете ми нещата ,които трявба да правят.

Наистина е много трудно!Никой не очаква,че на него може да му се случи!  :(
Миличка, незнам какво да кажа... :bighug: :bighug: :bighug:
Просто нямам думи и безмълвно мога да ти предложа моята прегръдка :bighug:
Аз не съм много наясно, но защо единственият шанс за е инвитро? Доколкото знам се прави лапароскопия преди това, за да се опитат да се отпушват тръбите - няма ли такава възможност при теб?
Гушкам те, миличка и незнам - щом те е боляло толкова много може да е станало спазъм и затова да показва такъв лош резултат....
Чела съм, че при спазъм показва, че са запушени, а всъщност при лапароскопия после се оказва, че не са.
Виж - прочети за това и разпитай - не се отчайвай! :bighug:
Много, много те прегръщам и съм с теб! Всички сме с теб!
:grouphug: :grouphug: :grouphug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #48 -: Юли 02, 2008, 12:09:26 pm »
Много съжалявам за това, което си преживяла и за новината, коята са ти казали. :bighug:
Незнам много по въпроса за инвитрото, но пък тук има момичето, които са преживели същото и те биха могли да ти помогнат.
Много, много  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #49 -: Юли 02, 2008, 12:48:28 pm »
Не ти ли препоръчаха най-напред-лапароскопия!
За ин-витро по ЗК-тази година приема на документи започна през февруари-не знам дали все още приемат-трябва да питаш в здравната каса.
Сумата , която се отпуска мисля беше 1650лв-за лекарства.
Процедурата си я заплащаш.
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #50 -: Юли 02, 2008, 12:51:38 pm »
Не ти ли препоръчаха най-напред-лапароскопия!
И аз това питах - нали може да е станало спазъм и затова да показва такъв резултат, че тя както пише, миличката, че са били страшни болки....
Все си мисля, че може да се е получил спазъм и като се направи лапароскопия резултата да не е изобщо такъв...
Ох, така се надявам....

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #51 -: Юли 03, 2008, 10:00:16 am »
добро утро ,момичета!
решила съм утре да отида на консултация с друг док и след това ще видим дали ще правя лапаро.Вече влизам в някви филми и почнах да си мисля, че тази докторка ми е казала, че тръбите са запушени само ,за да си направя при нея инвитро  :ask: дали е възможно само да ме е стресирала пък да няма нищо?
07.10.2009
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #52 -: Юли 03, 2008, 10:09:06 am »
добро утро ,момичета!
решила съм утре да отида на консултация с друг док и след това ще видим дали ще правя лапаро.Вече влизам в някви филми и почнах да си мисля, че тази докторка ми е казала, че тръбите са запушени само ,за да си направя при нея инвитро  :ask: дали е възможно само да ме е стресирала пък да няма нищо?

Миличка, аз си го помислих още тогава...
както ти писах по принцип съм чела много за Цветната Снимка и много момичета казват, че от болката се получавал спазъм на тръбите и показват, че са запушени, а всъщност не са.
И като се направи лапароскопия се оказва, че всичко е наред...
Пък дори и да има някакви сраствания и запушвания се оправят понякога напълно или частично при лапаро- то и затова се прави после.
Ти като пишеш какви болки имаш - напълно възможно е да са се получили спазми и затова да е такъв резултата...
А това, че направо ти иска инвитро е върха - 100 процента е само заради парите - задължително първо трябваше да ти предложи лапаро...
Не се отчайвай, миличка, мисля, че всичко ще е наред - потърси второ мнение и ще видиш, че ще ти предложат лапаро и там всичко ще е наред.
Много, много те гушкам и целувам!
:bighug: :balk_21:

« Отговор #53 -: Юли 03, 2008, 10:10:27 am »
Миличка,съжалявм ,че трябва да го кажа,но не разчитай много на версията за спазъм на тръбите.Случва се изключително рядко,но наистина според мен трябва да помислиш за лапаро.Така хем ще се види картинката по-ясно,хем ако може нещо да се направи то ще бъде направено!!!!
А иначе сякаш някъде бях чела,че още има свободни места за инвитрото по ЗК!Провери и попрочети тук там.
Не знам коя ти е лекарката,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за нещо толкова важно и скъпоструващо се консултирай и с друг доктор.Останала съм с впечатлението ,че напоследък докторите инвитрото го нямат за нищо и без много много да се напъват ни насочват към него,а понякога има и други варианти.
Хубаво проучи нещата,успокой се ,мисли трезво и непременно се консултирай и с друг специалист!!!!!!!И винаги искай много подробни обяснение за всичко от лекарите,за да си наясно как стоят нещата!!!!!!!!
Много те прегръщам,с теб съм,ако има нещо с което да помогна само кажи!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #54 -: Юли 03, 2008, 10:28:12 am »
благодаря ви момичета  :bighug: :bighug: :bighug:

много ви обичам  :blowingdust2:
07.10.2009
*
« Отговор #55 -: Юли 03, 2008, 10:37:14 am »
добро утро ,момичета!

Консултирай се и с още един лекар-нека и той си каже мнението за резултата от цветната снимка!
Нали ти дадоха снимката и разчитането на резултата?
« Отговор #56 -: Юли 03, 2008, 11:37:19 am »
И според мен потърси и второ мнение.Наистина е хубаво да се направи лапаро за да се види как са тръбите.Защото май напоследък чувам за доста запушени тръби ,а след лапаро нещата не изглеждат така.Успех Пауър!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #57 -: Юли 03, 2008, 12:15:12 pm »
добро утро ,момичета!

Консултирай се и с още един лекар-нека и той си каже мнението за резултата от цветната снимка!
Нали ти дадоха снимката и разчитането на резултата?

дадоха ми само снимките.И друго ли трябваше да ми дадат?
07.10.2009
*
« Отговор #58 -: Юли 03, 2008, 12:20:20 pm »
Аз заедно със снимката имам и заключение за резултата където е описано състоянието на тръбите и матката!
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #59 -: Юли 03, 2008, 15:09:56 pm »
И според мен потърси и второ мнение.
Попитай за лапароскопия. Доколкото знам е този метод е много точен и проследява тръбите, матката и яйчниците.
Успех утре при доки.  :wink: И питай за всичко, което те безпокои.

П.П. Писах ти на лични.