0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #500 -: Юни 20, 2008, 11:52:10 am »
здравейте много ми липсвахте всички ама се местих нямах интернет после работата и все не ми остава време да ви пиша.
NOWILKA хайде с теб съм стискам палци честито на всички с +++.искам да ви се похваля и с моите +++ чертички ходих на доктор и тя потвърди.пожелавам на всички да се сбъдне най-красито желание.радвам се за всички бъдещи мамчета лека бременност и успех на всички които опитват

« Отговор #501 -: Юни 20, 2008, 11:55:23 am »
здравейте много ми липсвахте всички ама се местих нямах интернет после работата и все не ми остава време да ви пиша.
NOWILKA хайде с теб съм стискам палци честито на всички с +++.искам да ви се похваля и с моите +++ чертички ходих на доктор и тя потвърди.пожелавам на всички да се сбъдне най-красито желание.радвам се за всички бъдещи мамчета лека бременност и успех на всички които опитват

Миличка честито. Леки 9 месеца, и да се пазиш.
Благодаря че ме подкрепяш. на ръба на нервна криза съм,честно ти казвам. :( Плаче ми се, в неведение съм още, тече некво бяло прозрачно течение,абе с една фраза- СКАПАНА РАБОТА.
*
« Отговор #502 -: Юни 20, 2008, 12:10:45 pm »
опитай се да се успокоиш. знам какво ти е. минах през същото че и по-зле. след като резултатът ми стана накрая+ в поликлиниката ме направиха на луда. там нищо не се виждаше. когато бях в 8г.с. пък ми отказаха да ме регистират, защото имали много бременни и нямали часове за 2 месеца напред. излязох от поликлиниката с буца в гърлото. ревах докато се прибера в къщи.

Трябва да се успокоиш, купи си нещо което много обичаш да ядеш. хапни го с кеф и хубави мисли и се усмихвая почуствай се щастлива и ще видиш че нещата ще се наместят.
а за Биомед - миля че работехя в събота но не и в неделя.  :bighug: :bighug:

« Отговор #503 -: Юни 20, 2008, 12:14:53 pm »
Здравейте, сладурани / малко се позагубих тия дни, но нещо така ме свиваше корема, че съвсем ми се отщя всичко, а вие как сте :ask:
   Новилка,аз се извинявам за въпроса,може вече да си писала, но тест правили
  Бибка, прегръдки :bighug:
« Отговор #504 -: Юни 20, 2008, 12:16:45 pm »
Здравейте, сладурани / малко се позагубих тия дни, но нещо така ме свиваше корема, че съвсем ми се отщя всичко, а вие как сте :ask:

Правих 4 теста- отрицателни. Утре съм на кръвен. :(
« Отговор #505 -: Юни 20, 2008, 12:30:59 pm »
, мили мои!  Първо искам много да ви благодаря за хубавите пожелания за РД-то на мойто момче. Да ви се връщат на всяка една от вас и скоро Красико всички ни да ни изведе от тази тема с две чертички напред!!!
Честито и на най-новата мама - Сиолина, лека и усмихната бременност! И плюй яко, не ни жали...
Новилче, сигурна съм , че ти ще си следващата, няма начин. А след теб и Меги, а после и всички останали след вас в редичка... може и по двама  :wink:
Соф, радвам се, че си отново при нас - определено се усещаше липсата ти  :hug2: Хайде сега след почивката с нови сили към другата тема!
Светалче, не се впрягай много, мила. Хубаво, че си поставила всеки на мястото му, но не го приемай много вътрешно, да не си вредиш с тия нерви. Усмихни се и се радвай на момчето си и на любовта ви.
Прегръщам, ви всичките  :bighug: Хубав и усмихнат ден!
Don't worry, be hippy
« Отговор #506 -: Юни 20, 2008, 12:33:47 pm »
Ех,Новилка, дано с кръвния имаш успех! Ще стискам палци,кога ще го правиш,днес ли
*
« Отговор #507 -: Юни 20, 2008, 13:09:07 pm »
Сиолина, честито! Леки  :cloud9: и прекрасно  :bori_020: след това!
*
« Отговор #508 -: Юни 20, 2008, 13:13:06 pm »

Честито и безпроблемна бременност!
Краси има страхотна ръка-напълни темичката с положителни тестове, това не беше ставало отдавна!
« Отговор #509 -: Юни 20, 2008, 13:26:20 pm »
Работя и незнам какво по-точно.  :x :x :x Хич ме няма. Не стига че снощи не съм почти спала , ами и утре съм на курсове. Лудост.
Сега си мисля само за кръвния и резултатът да е положителен.
Преди малко пошетах в друг форум и там срещнах една мама, която е с цикъл 31 дни, и първите 4 дни й е отчел отрицателен , а на петия се е появила едва втора бледа черта. Били са й същите като моите симптоми. Дори и тя като мен е ходила с превръзки на...../там де  :oops: :oops:/ защото е имала болки и е била убедена че всеки момент ще й дойде. И температурата й е варирала като моята. Лелеееееееее 8O 8O 8O
*
« Отговор #510 -: Юни 20, 2008, 13:29:18 pm »
NOWILKA успех утре на кръвния-той ще е положителен бъди сигурна!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #511 -: Юни 20, 2008, 13:31:04 pm »
Сиолина - честито и от мен! Леки  :cloud9: и много сладко бебче на финала :)
Новилче, миличка, много ще ти стискам палци утре щом се реши най-после да направиш един кръвен тест. Аз вероятно няма да мога да пиша, за това от сега пак да кажа - че ще съм безумно щастлива ако си бременна - Ти и Мегги - за вас ми е най-насърце  :heartbeat: дори аз да трябва да чакам още няколко месеца, искам вие да сте следващите мами!!! Много силно ви гушкам и ви го пожелавам от цялото си сърце!

Аз днес ще си тръгна в 14ч и може би чак в неделя по някое време ще мога да ви видя какво правите, за това ви желая още много ++++ тестове да се явят тук в идните дни. На всички които Нечакат -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На всички които ловуват - а дано тоя месец да го хванете яйцето.
Мила Краси - имаш златна ръчичка!!!!!!!!!!! Аз такова нещо не си спомням от как съм тук сред вас приятелки мои!!! Благодаря ти че ни ощастливяваш така!!!!!
« Отговор #512 -: Юни 20, 2008, 13:36:36 pm »
Сиолина - честито и от мен! Леки  :cloud9: и много сладко бебче на финала :)
Новилче, миличка, много ще ти стискам палци утре щом се реши най-после да направиш един кръвен тест. Аз вероятно няма да мога да пиша, за това от сега пак да кажа - че ще съм безумно щастлива ако си бременна - Ти и Мегги - за вас ми е най-насърце  :heartbeat: дори аз да трябва да чакам още няколко месеца, искам вие да сте следващите мами!!! Много силно ви гушкам и ви го пожелавам от цялото си сърце!

Аз днес ще си тръгна в 14ч и може би чак в неделя по някое време ще мога да ви видя какво правите, за това ви желая още много ++++ тестове да се явят тук в идните дни. На всички които Нечакат -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На всички които ловуват - а дано тоя месец да го хванете яйцето.
Мила Краси - имаш златна ръчичка!!!!!!!!!!! Аз такова нещо не си спомням от как съм тук сред вас приятелки мои!!! Благодаря ти че ни ощастливяваш така!!!!!

Благодаря ти мила. ДАНО Е ПОЛОЖИТЕЛЕН. Като си тръгнер по-рано ако си олягваш- моля те поспи малко и за мен. Аз едва си удържам главата вдигната, а съм като часовник- на 20 минути пикам. Писна ми. Аз преди 2 пъти на ден най-много, а сега........... 8O 8O 8O
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #513 -: Юни 20, 2008, 13:59:01 pm »
За съжаление отивам по мебелни магазини да гледам за кухня, после за ламинат... и такива работи, едва ли по-рано от 22-23ч ще стигна до леглото... :)
Много ми харесват твоите симптоми, дано дано дано, ще се моля за теб миличка!!! Гушкам те силно, Чао
*
« Отговор #514 -: Юни 20, 2008, 14:09:44 pm »
Здравейте милички!
Искам да пожелая много късмет на ловуващите и естествено на всички очакващи!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз днес имам зацапване и това означава,че лелката ще дойде всеки момент  :balk_144: .
Но какво да се прави-нов месец ще дойде с нова надежда!!!
Целувам ви всички и много благодаря за стиснатите палци!!
« Отговор #515 -: Юни 20, 2008, 14:13:59 pm »

Честито Сиолина!!! Пожелавам ти спокойна и лека бременност прекрасно здраво бебче :bori_011: на което да се радвате с много любов!!!

Прекрасно е да има по-честичко такива хубави новини и да носят много усмивки и радости.

Хайде да повлечем краче, ама здраво да повлечем  :lol: и за всички очакващи да ни последват с много +++++  и да си говорим вече за други вълнения за 9месеца и т.н :wink:
~ ~ ~
« Отговор #516 -: Юни 20, 2008, 14:19:46 pm »
Здравейте милички!
Искам да пожелая много късмет на ловуващите и естествено на всички очакващи!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз днес имам зацапване и това означава,че лелката ще дойде всеки момент  :balk_144: .
Но какво да се прави-нов месец ще дойде с нова надежда!!!
Целувам ви всички и много благодаря за стиснатите палци!!

Спокойно. Докато не дойде имаш шансове. А БТ?
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #517 -: Юни 20, 2008, 14:27:18 pm »

Larina  :bighug: и на те!
Нови милата, такива хубави симптомчета имаш , само се успокой мила, ще стискам много за утре и на края ще видиш  :bfp: :bfp: а същото е за Меги, хайде момичета във вас ние надеждата. И аз като Вискън давам моят ред на вас. :bighug:

Ох каква съм патица - Честито Сиолина!!! Много леки 9 месеца и много много спокойствие и щастие, на финала сладко бебче.
« Последна редакция: Юни 20, 2008, 14:40:46 pm от bibica »

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #518 -: Юни 20, 2008, 14:56:20 pm »
ОЧАКВАЩИ    :bfp:             

simoni                        05.06.
  Biserche                     09.06.
  siska_rs                     16.06.
  sunny_flower                 16-18.06.   
  viki_vat                     18.06.
  Meggy                        18-20.06.
  malkoto_dqvolche             19.06.
  eveishan                     22.06
  Pipi_M                       24.06
  Parsi                        26.06
  elenakg                      26-27.06
  Lqlyo                        28-29.06
 qwertyasd                     29.06
 ВиЛиЛИ                        01.07

ЛОВУВАЩИ     :00001754:                             

tina_72
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   parsi
   luba_boiko
   power
   ivkaa80
   naskomimi
   bibica
   _Elfita_
   biby21
   svetal4y
   Valyoka
   sof

Късмет  на всички !
 :bighug:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #519 -: Юни 20, 2008, 15:01:45 pm »
Сиолина , честито и лека бременност !