Здравейте, компания
Пак се посмях докато ви чета.
Новилка там имаш един пост от вчера дето много ми харесва, така те искам с настроението, нищо че тази сутрин пак ти е лошо, нали знаеш, дано да е от онова 9-месечното
. Продължавай с доброто настроение въпреки всичко. А горкия ти мъж сигурно се чуди какво и става на тая мойта жена
Светалче, и аз като теб не съм голям фен на морето, но все пак си е хубаво там. Размчетали сте се снощи с Вили и Роси за биричка, плаж, море, еххххх ... Аз може да сменя биричката с ментичка и спрайтче и да се включа в компанията. И аз не знам дали ще видя почивка тази година, че милото има много работа, но сега си мисля да отскочим събота - неделя до Търново, че много го обичам този град.
Ей,
Вили, щях да забравя да честитя рожденния ден на майка ти, тя много млада
. Айде пожелавам й скоро да я направиш баба.
Елена, защо такова кофти настроение, недей така, моля те, няма за какво
Бисерче, мернах те да четеш. Какво става с теб, не си писала отдавна. Дано е така заради хубави неща.
Leila, съжалявам затова, което си преживяла, но се радвам, че гледаш напред и съвсем скоро ще подновите опитите, надявам се, че този път всичко ще е ОК.
Мимче, надявам се, че продължаваш с доброто настроение. Не му мисли за графики и други подобни. Правилно си разбрала
, може да имаш ову и без графиката да показва, особено като има няколко фоликула пък съвсем не е показателна. То и аз уж не й вярвам много, но пък ето този месец нещо уж се държи както трябва, само дето упорито пада тази БТ последните два дни, но няма значение. Аз не пускам нежелани гости.
Краси, вашите чудеса ни карат да вярваме, че и при нас може чудото да стане, когато най-малко очакваш.
Айде успешен ден ви желая и дано днес пак някой се похвали с +++ тесст.
Целувки на всички