0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
НОВАТА НИ СЕДМИЧНА ТЕМА !

Светът е пълен с магия , просто трябва да го повярвате... Така че , пожелайте си нещо ! Пожелахте ли си ? Добре . Сега го повярвайте.....с цялото си сърце !

Време е през тези седем дни да се случат много хубави неща!
Време е желанията да започнат да се сбъдват !

НАШЕТО АЛБУМЧЕ  www.snimka.bg
Потребителско име:zachatie2008

Парола: 2008

ОЧАКВАЩИ    :bfp:

hrisig
vladyhka
Nataly*
vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
roksi77
svetal4y
Osianа
Meggy
rossy *
любопитка 
Мимка
Deskata0177 
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
prettily
Sof
radost_I
Luba_boiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl
nerony
_Elfita_
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata 
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
ВеТи
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
biberonka
siska_rs
parsi
ВиЛиЛи
naskomimi
power
mishan
elenakg
viki_vat
kreizi
Raliuna

НАШИТЕ УСПЕЛИ МАМИ  preggo

veni_I_koci
bebence
5ja
dianka
Andreaivano
Mary
Saule_Nova
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
ladybebi
sisilia
summersun
DivaRoza
adi
happymery
mpia
pukanka
Григчо
stellla
sesano
anika 85
krasiko
ruzka1
Tanita13
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 00:13:34 am от krasiko »
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Re: Време е за сбъднати желания ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #1 -: Юни 16, 2008, 00:11:11 am »
Пускам новата темичка с вярата и надеждата , че през новата седмица ще има още +++++ тестчета и сбъднати желания !!!
Пътят , по който трябва да преминем е труден , но финала си заслужава !
Пожелавам на всяка една от вас да достигне този финал !
Обичкам ви !

:bighug:
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #2 -: Юни 16, 2008, 06:46:32 am »
Добро утро!Благодаря ти мела Краси, че отново ти пусна седмичната тема.Надявам се през новата седмица да има още повече  :bfp: и единия от тях да е моят.
Прегръщам Ви всички и ви целувам.
*
« Отговор #3 -: Юни 16, 2008, 07:38:54 am »
Успешна седмица и от мен!
Пожелавам много усмивки и само положителни емоций!
И много  :bfp:    :bighug:
« Отговор #4 -: Юни 16, 2008, 07:53:08 am »
добро утро много успешна седмица на всички :bighug:
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
« Отговор #5 -: Юни 16, 2008, 08:08:46 am »
Добро утро и от мен. Честита нова темичка.
Аз не посмях да направя теста. Така и така утре трябва да ми дойде, ще видим. Иначе всички симптоми ми изчезнаха, останаха само ПМС-то, и коремът ми е издут. По моя преценка ще цъфна.
« Отговор #6 -: Юни 16, 2008, 08:19:12 am »
Рузка- честито мила. Пожелавам ти най-леките и прекрасни 9 месеца. :P Хайде наплюй ни. Аз си мислех,че ще съм след теб с ++++, но май ще се размина. :(
*
« Отговор #7 -: Юни 16, 2008, 08:26:49 am »
Краси БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА , че се зае с новата темичка - дано и тя да е касметлийска!  :bighug:

Благодаря отново за палците на Мегги , Вискън , Рози-ана , абе на всички МНОГООООООООО ви ОБИЧКАМ! :grouphug2:
КАто получа резултата ще ви пиша! Утре съм на док за щит.жлеза , че и там нали имам проблеми (аз затова си мисля че и теста че е "-").:balk_144:
Момичета да ви се опалча че на 18-ти юли имам държавен изпит , а хич не ми се чете. Вчера започнах да уча и съм още на 1-ви въпрос .направо незнам как  ще стане тази работа!  :balk_172: Сега започна и да се стопля и мисля да ходя малко и на плаж , че още не съм ходила! После май и за изпита ще са ми нужни палци  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #8 -: Юни 16, 2008, 08:30:06 am »
добро утро много успешна седмица на всички :bighug:
ааааааааа сега ти погледнах графиката - хайде вече и  едно шумно честито и от мен! ПОжелавам ти лека бременност и незабравяй да ни понаплюеш и нас!
« Отговор #9 -: Юни 16, 2008, 08:33:27 am »
дано ви заразя всички без вас няма да успея вие ще сте моята подкрепа :grouphug2:
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
« Отговор #10 -: Юни 16, 2008, 08:36:15 am »
Добро утро на всички от мен. Нека тази седмица бъде наситена с положителни емоции и донесе много усмивки по лицата Ви.
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #11 -: Юни 16, 2008, 08:37:30 am »
ОЧАКВАЩИ          preggo

simoni                       05.06.
  Biserche                     09.06.
  shu6enceto                   14.06.
  siska_rs                     16.06.
  Nowilka                      17.06.   
  viki_vat                     18.06.
  tancheto                     18.06.
  Meggy                        18-19.06.
  malkoto_dqvolche             19.06.
  nomine                       20.06.
  eveishan                     22.06
  Pipi_M                       24.06
  sunny_flower                16-18.06.

ЛОВУВАЩИ               :bed:           

tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   parsi
   luba_boiko
   power
   elenakg
   qwertyasd
   ВиЛиЛи
   ivkaa80
   naskomimi
   bibica
*
« Отговор #12 -: Юни 16, 2008, 08:42:57 am »
Айде ДОБРО УТРО и от мен.

Краси, мерси много за темичката пак, че имаме остра нужда от още много +++ резултати. Дано пак да бъде такава.

« Отговор #13 -: Юни 16, 2008, 08:44:22 am »
здравейте и от мен
много целувки и прегръдки на всички и дано пак Красинко да има лека ръка, че да се похвалим повечко с ++++

Ние снощи направихме едно тестче, но беше отрицателно. Не сме се отчаяли или обнадеждили, защото ни е рано още, но от 2 дни съм със страшно гадене, раздразнителна, с болки ниско долу и решихме, че може и да е станало.
Сега остава лелката да не дойде на 26-27 и пак тестче.
Успех на всички

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #14 -: Юни 16, 2008, 08:44:31 am »
Добро утро мили мои!
Дръпнах списъчето за да можем да си водим статистиката  :lol:
Рузка сега вече официално ЧЕСТИТО!!! Леки  :cloud9: и сладко  :bori_008: или :bori_002: на финала  :lol: Не забравяй да ни заплюеш :)
Благодаря ти Краси че ни пусна темичката. Дано си ни отново на късмет!!!  :bighug:
Мегги, миличка, тази седмица ще се моля за теб много!!! Силно ще стискам палци и ти да ни зарадваш с едно + тестче :wink:
Росси на теб мила също, ще очаквам да кажеш какво е станало при док.
Новилче:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано пък да не дойде лелището!
Абе в списъка има няколко имена: Симонка, Бисерче, Шушенце и Сиска - Вие нещо да имате да ни казвате???????  :lol: 8)
Айде лек ден да всички, ще ви наглеждам!  :lol:
*
« Отговор #15 -: Юни 16, 2008, 08:53:49 am »
Абе в списъка има няколко имена: Симонка, Бисерче, Шушенце и Сиска - Вие нещо да имате да ни казвате???????  :lol: 8)

И аз си мислях да питам, но викам айде да ги оставим на мира, но .... Момичета. ако имате добри новини за казване, моля ви похвалете ни се. Ако не са хубави, пак кажете, нали знаете ние сме си с вас.

Виксън, винаги си била с мен, много ти благодаря и се надявам всички, които сме за тази седмица siska_rs, Nowilka, viki_vat, tancheto, аз, malkoto_dqvolche, nomine, eveishan да се отчетем подобаващо.
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 09:11:49 am от Meggy »

*
« Отговор #16 -: Юни 16, 2008, 09:11:00 am »
Мегги видях ти графиката - надявам се наистина съвсем скоро да си най-щастливата бременна сладурана! :bighug:
*
« Отговор #17 -: Юни 16, 2008, 09:13:45 am »
Мегги видях ти графиката - надявам се наистина съвсем скоро да си най-щастливата бременна сладурана! :bighug:

Как и аз се надявам, ако знаеш, но ... има време още. И аз много ти стискам палци за резултата :-)

Мимче, видях те, че четеш. Как си???

*
« Отговор #18 -: Юни 16, 2008, 09:26:52 am »
Здравейте момичета!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: силно на всички, които (не)чакаме тази седмица!
За съжаление няма да мога да ви чета тази седмица, защото заминавам за София на обучение от работа и много ще ми липсвате! Мислено ще съм с вас и ще стискам палци на всички! Силно се надявам като се върна да ви зарадвам, но божа работа...  crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лек и ползотворен ден на всички  :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #19 -: Юни 16, 2008, 09:29:34 am »
Такаааа, айде и от мен едно ДОБРО УТРО!
Рузка, ЧЕСТИТО!!! Пожелавам ти много лека бременност и на финала прекрасно бебче! Започвай да плюеш и да влачиш крачета! Айде, че бая чакаме да се заразим с бременния вирус!
Меггс, давай, миличка, тая седмица трябва да е твоя! Предпразнично предлагам да си направиш един красив подарък! Кажи ми адреса, ще ти изпратя кутийка, пънлежа трябва да го изкараш ти не по-късно от 21.06 рано сутринта! Между другото, най-добрата ми приятелка, с която сме си дружки от детските години, също е като теб на 21.06!
Мацки, сега ще се върна в старата тема да ви изчета, че през почивните дни ме нямаше, а като гледам бая матРиал имам за четене!
Тази седмица аз съм отпускар човек! Споделих на шефа, че ме мързи и искам малка да си отдъхна в къщи и той излезе душа човек и ме пусна! Но! Обещавам да ви хвърлям по едно око, когато мога! Ще отида при мама на гости! Там се почива най-добре!
За сега ви пожелавам слънчева и усмихната седмица! Аз ще поизчистя в къщи, че като  оставя утре мъжо сам кой знае каква кочина ще заваря като се прибера в петък! После пак ще намина!
« Последна редакция: Юни 16, 2008, 09:38:16 am от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!