Такаааа, айде и от мен едно ДОБРО УТРО!
Рузка, ЧЕСТИТО!!! Пожелавам ти много лека бременност и на финала прекрасно бебче! Започвай да плюеш и да влачиш крачета! Айде, че бая чакаме да се заразим с бременния вирус!
Меггс, давай, миличка, тая седмица трябва да е твоя! Предпразнично предлагам да си направиш един красив подарък! Кажи ми адреса, ще ти изпратя кутийка, пънлежа трябва да го изкараш ти не по-късно от 21.06 рано сутринта! Между другото, най-добрата ми приятелка, с която сме си дружки от детските години, също е като теб на 21.06!
Мацки, сега ще се върна в старата тема да ви изчета, че през почивните дни ме нямаше, а като гледам бая матРиал имам за четене!
Тази седмица аз съм отпускар човек! Споделих на шефа, че ме мързи и искам малка да си отдъхна в къщи и той излезе душа човек и ме пусна! Но! Обещавам да ви хвърлям по едно око, когато мога! Ще отида при мама на гости! Там се почива най-добре!
За сега ви пожелавам слънчева и усмихната седмица! Аз ще поизчистя в къщи, че като оставя утре мъжо сам кой знае каква кочина ще заваря като се прибера в петък! После пак ще намина!