Здравейте момичета!!!!!!!!!!!
Сиолина,честита бременност и ти пожелавам много зздраве и щастие!!!
Меги,Честит Рожден Ден,миличка!!!!Да си жива,здрава,щестлива и ти пожелавам да ти се сбъдне това,което най-много желаеш!!!От все сърце!!!!А за другото мноого съжалявам!
Новилче,с теб съм и аз.Дано днес да си направила кръвния и 5 пъти дано да е++++++!!!!
Краси,миличка,благодаря ти от все сърце.Не знам как ми дойде тва на акъла,ама ти си такава заразителна късметлийка,че не можах да устоя на желанието за надежда!!
Другите момичата,да не ви изброявам поименно
,много ви обичам и вас всичките,да знаете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А за мен-В Гърция беше много яко,аз не бях ходила и на двамата с мъжа ми ни беше много яко!!!Снимахме се много,по после може да ви цъкна някоя снимчица в албумчето!Обаче ми се случи нещо МНОГО странно!Сутринта още като тръгвахме ме наболяваше коремчето,ама като все едно ще ми се ходи до тоалетната,всъщност доста ме наболяваше и аз си разтворих 1 Аулинче,та да не ми разваля екскурзийката тоя зор
и така всичко утихна и даже го забравих.Обаче като спряхме в първия град да се разходим(не му запомних името
)усетих нещо странно,че става,абе усещането беше все едно ще ми идва,ама си помислих че е от пътуването нещо,щото все пак трябва да ми дойде след 10 дни!Обаче на следващото спиране след 2 часа като отидох до ОО видях,че има малко кръв
.Направо ми призля! :?Щото беше много рано и грам не очаквах такова чудо не си носих превръзки,пък и веднага ми минаха всички възможни болессти през главата.Яко се ошашавих!!!!Обаче бум в една аптека и ще си копувам превързочни материали.Добре ама ги няма никъде изложени та да ги посоча на продавачката.Иначе аз говоря сравнително добре английски ,но точно думата за превръзки не я знам.Е да,ама тя говореше пък съвсем мъъъъничко английски и като почна едно обяснение :DКазвам и аз- за жени,за кръв,за всеки ден и за определни дни от месеца,а тя ме пита на таблетки или сироп
,казвам не не,не е медикамент,а тя крем ли е,дневен или нощен
,казвам не е това и тя ми бута в ръцете едив интимен гел,смях отново
.Сетих се и и казвам от хартия или нещо такова и пак по-горното обяснение,а тя аааааааа да и ми вади от един шкаф превръзките!!! :DИ аз доволна и тя доволна.Та купих си най-накрая аз за 4евро превръзки и доволна към някоя тоалетна!И какво да видя там-тя ми дала нощни,ама дълги колкото ръката ми до лакътя,но в аптеката доволна,че все пак се разбрахме ,кой дати гледа! :DКакто и да е!
Добре обаче след 2-3 часа това кървене спря,така както се и появи! 8OИ сега няма нищо!!!Да имате идея какво става с мен???И когато се говори за зацапване например при :oops:имплнтация
:oops:то какъв цвят е тогава кръвта?
уф,извинете че е толкова дълго,ама наваксвам и за вчера!!!