0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #580 -: Юни 21, 2008, 12:17:08 pm »
Меги, мила Желая ти да си много здрава, че няма ли здраве, няма радост! Много усмихната и обичана. Изживей си пълноценно деня в един от най-красивите градове в България с любимите хора. А бебчето като види колко си усмихната и добра, няма въобще и да си помисли за друга мама, а ще дойде направо при теб  :bighug: :balk_21: :bighug:!
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #581 -: Юни 21, 2008, 12:28:26 pm »

ЧРД мила Меги-желая ти здраве,щастие,любов и най съкровените ти мечти да станат реалност!

*
« Отговор #582 -: Юни 21, 2008, 12:33:28 pm »

В днешния прекрасен ден ви пожелавам поне по-едно такова малко слънчице! :D

« Отговор #583 -: Юни 21, 2008, 12:35:57 pm »
Здравейте момичета!!!!!!!!!!!
Сиолина,честита бременност и ти пожелавам много зздраве и щастие!!!

Меги,Честит Рожден Ден,миличка!!!!Да си жива,здрава,щестлива и ти пожелавам да ти се сбъдне това,което най-много желаеш!!!От все сърце!!!!А за другото мноого съжалявам!

Новилче,с теб съм и аз.Дано днес да си направила кръвния и 5 пъти дано да е++++++!!!!

Краси,миличка,благодаря ти от все сърце.Не знам как ми дойде тва на акъла,ама ти си такава заразителна късметлийка,че не можах да устоя на желанието за надежда!!

Другите момичата,да не ви изброявам поименно :D,много ви обичам и вас всичките,да знаете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А за мен-В Гърция беше много яко,аз не бях ходила и на двамата с мъжа ми ни беше много яко!!!Снимахме се много,по после може да ви цъкна някоя снимчица в албумчето!Обаче ми се случи нещо МНОГО странно!Сутринта още като тръгвахме ме наболяваше коремчето,ама като все едно ще ми се ходи до тоалетната,всъщност доста ме наболяваше и аз си разтворих 1 Аулинче,та да не ми разваля екскурзийката тоя зор :oops: :D и така всичко утихна и даже го забравих.Обаче като спряхме в първия град да се разходим(не му запомних името :oops:)усетих нещо странно,че става,абе усещането беше все едно ще ми идва,ама си помислих че е от пътуването нещо,щото все пак трябва да ми дойде след 10 дни!Обаче на следващото спиране след 2 часа като отидох до ОО видях,че има малко кръв 8O.Направо ми призля! :?Щото беше много рано и грам не очаквах такова чудо не си носих превръзки,пък и веднага ми минаха всички възможни болессти през главата.Яко се ошашавих!!!!Обаче бум в една аптека и ще си копувам превързочни материали.Добре ама ги няма никъде изложени та да ги посоча на продавачката.Иначе аз говоря сравнително добре английски ,но точно думата за превръзки не я знам.Е да,ама тя говореше пък съвсем мъъъъничко английски и като почна едно обяснение :DКазвам и аз- за жени,за кръв,за всеки ден и за определни дни от месеца,а тя ме пита на таблетки или сироп :D,казвам не не,не е медикамент,а тя крем ли е,дневен или нощен :D,казвам не е това и тя ми бута в ръцете едив интимен гел,смях отново :D.Сетих се и и казвам от хартия или нещо такова и пак по-горното обяснение,а тя аааааааа да и ми вади от един шкаф превръзките!!! :DИ аз доволна и тя доволна.Та купих си най-накрая аз за 4евро превръзки и доволна към някоя тоалетна!И какво да видя там-тя ми дала нощни,ама дълги колкото ръката ми до лакътя,но в аптеката доволна,че все пак се разбрахме ,кой дати гледа! :DКакто и да е! :D
Добре обаче след 2-3 часа това кървене спря,така както се и появи! 8OИ сега няма нищо!!!Да имате идея какво става с мен???И когато се говори за зацапване например при :oops:имплнтация :? :oops:то какъв цвят е тогава кръвта?
уф,извинете че е толкова дълго,ама наваксвам и за вчера!!! :D
« Отговор #584 -: Юни 21, 2008, 12:42:52 pm »
Ей,забравих.
Лауер,честит ти рожденник,миличка и успех днес на инсето!!!Дано днес да стане вашето чудо!!!!!!!!
Дано!Стискам ви палци!!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #585 -: Юни 21, 2008, 12:48:46 pm »

В днешния прекрасен ден ви пожелавам поне по-едно такова малко слънчице! :D

:good_post: Дай Боже всеки му!
07.10.2009
*
« Отговор #586 -: Юни 21, 2008, 13:11:04 pm »
Вили аз при първата си бременност не съм имала зацапване изобщо,но от това което чета мисля че е розовичкаво на цвят :DХайде дано да е това-от сърце ти го желая :crossfingers:

« Отговор #587 -: Юни 21, 2008, 13:23:29 pm »
Уф,Парси,розовичко беше 8O,ама хем искам,хем не искам да си мисля такива обнадеждаващи неща,че после да не се разочаровам.Даже по-скоро ме е страх да не е нещо лошо.Например преди 10ина години ми се е случвало да текне малко кръвчица,но по време на секс и беше раничка.Но сега даже предната нощ не сме правили секс,та да е от това.Влизам ся в едни филми,дето няма излизане от тях.А видя ли ми щуравата графика 8O :lol:,тоя месец става нещо странно или нещо лошо,ама и идея си нямам какво!
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #588 -: Юни 21, 2008, 13:32:23 pm »
Вили, дано да е това, най-желаното от всички ни.
Лауер, успех на инсето.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #589 -: Юни 21, 2008, 13:34:43 pm »
Ами Виленце аз много от температурни графики не отбирам,ама като ти гледам сърчицата по-това време мнооого ми харесваш :D :D :D

*
« Отговор #590 -: Юни 21, 2008, 13:36:05 pm »
Ами Виленце аз много от температурни графики не отбирам,ама като ти гледам сърчицата по-това време мнооого ми харесваш :D :D :D
П.П. А и щом Краси те е сложила в очакващи хм...

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #591 -: Юни 21, 2008, 13:40:33 pm »
вили,чувала съм,че при инпл. БТ спада, а така като ти гледам графиката твойта тогава е паднала.Не разбирам много,но дано да е това :crossfingers:
07.10.2009
« Отговор #592 -: Юни 21, 2008, 14:16:39 pm »
Зсравейте, момичета!
   Честит рожден ден на тези ,които днес празнуват!
БиЛиЛи - това зацапване май ми звучи като предвестник на нещо хубаво, :bori_010: дано стискам палци! :crossfingers:
  Пожелавам ви на всички един прекрасен летен ден, нали днес е първия ден от лятото!  :cheerleader:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #593 -: Юни 21, 2008, 15:07:19 pm »
Здравейте момичета!Честито на празнуващите!Пожелавам много здраве,щастие и  :bfp:
*
« Отговор #594 -: Юни 21, 2008, 15:26:42 pm »
Здравейте. Първо да честитя на Тини и Съни. Леки и безпроблемни  :cloud9: и здрави бебчета на финала.
А сега да ви разкажа - вчера бях при Даскалов. Щях да се спукам от притеснение докато вляза. Не за друго - просто знам, че всичко се почва на ново. Ама няма начин. Не тр. вече да има отказване.
rouzi-anna, беше права. Много е внимателен. Прегледа ме и написа един куп изследвания които тр. да пуснем. Също каза, че тр. да се прави нова ЦС. И след това ще мислим какво следва да се прави.
Абе да ви питам - каза ми генетичните изследвания двата да ги правим. Правилно ли съм разбрала. Те си взимат за тях кръв в Медикус-Алфа и ги пращат в София да ги иследват. З-то момичето на регистратурата малко се учуди. Но аз така разбрах. Ако пък тр. ще звънна и ще питам. Хайде, че ще отивам да работя.
Мисля , че първо трябва да направиш консултация с генетиците , които работят в Медикус алфа-те да назначат какво да се изследва-в лабораторията на същата клиника вземат кръв и те я изпращат в София и след 2-3 седмици в зависимост от това какво са ти назначили-ще си получиш резултатите!

Да, да. Въпросът ми е дали знаете дали правилно съм разбрала дали са за двамата. Другото те си го знаят наистина. И още нещо - добре ли е другите да ги направя в Хронолаб.

Другите изследвания може да ги направиш където ти е удобно-аз съм ги правила в Писанец!
А генетичните съм ги правила само аз!
Но при всеки е индивидуално-ако док се съмнява за нещо може да ги е назначил и за двамата!
« Отговор #595 -: Юни 21, 2008, 15:44:53 pm »
 8O :oops: :?Момичета,мерси за пожеланията,ама сега пък имам 3-4 кафеникави капки!
Егати,кво става с мен? :?Ама просто НЕ МОЖЕ да ми дойде толкова рано!Никога в тоя живот не се е случво,то е вярно,че винаги има първи път,ама айде не на мен и не сега!  :xуф..........
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #596 -: Юни 21, 2008, 15:56:42 pm »
mpia, благодаря ти. Като се обадя в понеделник да питам за изследванията, ще попитам и за това. Няма какво да се чудя и да гадая
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #597 -: Юни 21, 2008, 16:08:02 pm »
Вили-според мен се обърни след уикенда към док.Успех!

« Отговор #598 -: Юни 21, 2008, 16:09:46 pm »
ВиЛиЛи,колко по-рано ще ти дойде,ако тези капки са М?
« Отговор #599 -: Юни 21, 2008, 16:11:42 pm »
10 дни по-рано ,при цикъл от 26 дни! :?