Здравейте, компания!
Не съм тиха днес, просто бях първа смяна и от там проблеми с колата и цял ден по улиците и вечерта се прибрах прибита като куче и хапнахме и си викам да драсна някой ред на бързо.
Всички сте ми стискали палци днес, но за мое най-голямо съжаление ще ви разочаровам. Съвсем по график тази сутрин си ми дойде. Бях убедена съвсем след като снощи започна адкото главоболие и на сутринта бях неприятно изненадана. Затова и не исках да пиша сутринта, че да не започвам кофти деня. Честно да ви кажа този път дори не успях да се разплача, само на няколко пъти очите ми се навлажниха. НО за да не драматизирам нещата тази сутрин веднага се обадих в Плевен да си запиша час за доц. Конова и да си направя имонологични. Вече съм напълно убедена, че наесен минаваме към тежката алтилерия - инвитрото. Сега ще направим още едно инсе и на есен с песен
. Малко си развалих настроението за рожденния ден, но само за малко. След Плевен се обадих да резервирам хотел в Търново и напук на всичко, което бе боли отивам за два дни там да се разходя. Така че няма място за отчаяние, идва нов цикъл и ...
Много ви благодаря за всичко. Прегръчщам ви силно