0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
здравейте много ми липсвахте всички ама се местих нямах интернет после работата и все не ми остава време да ви пиша. NOWILKA хайде с теб съм стискам палци честито на всички с +++.искам да ви се похваля и с моите +++ чертички ходих на доктор и тя потвърди.пожелавам на всички да се сбъдне най-красито желание.радвам се за всички бъдещи мамчета лека бременност и успех на всички които опитват
Здравейте, сладурани / малко се позагубих тия дни, но нещо така ме свиваше корема, че съвсем ми се отщя всичко, а вие как сте Новилка,аз се извинявам за въпроса,може вече да си писала, но тест правили Бибка, прегръдки
Сиолина - честито и от мен! Леки и много сладко бебче на финала Новилче, миличка, много ще ти стискам палци утре щом се реши най-после да направиш един кръвен тест. Аз вероятно няма да мога да пиша, за това от сега пак да кажа - че ще съм безумно щастлива ако си бременна - Ти и Мегги - за вас ми е най-насърце дори аз да трябва да чакам още няколко месеца, искам вие да сте следващите мами!!! Много силно ви гушкам и ви го пожелавам от цялото си сърце! Аз днес ще си тръгна в 14ч и може би чак в неделя по някое време ще мога да ви видя какво правите, за това ви желая още много ++++ тестове да се явят тук в идните дни. На всички които Нечакат - На всички които ловуват - а дано тоя месец да го хванете яйцето. Мила Краси - имаш златна ръчичка!!!!!!!!!!! Аз такова нещо не си спомням от как съм тук сред вас приятелки мои!!! Благодаря ти че ни ощастливяваш така!!!!!
Здравейте милички!Искам да пожелая много късмет на ловуващите и естествено на всички очакващи!!! Аз днес имам зацапване и това означава,че лелката ще дойде всеки момент .Но какво да се прави-нов месец ще дойде с нова надежда!!!Целувам ви всички и много благодаря за стиснатите палци!!