0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #480 -: Юни 20, 2008, 08:56:26 am »
Добро утро на всички  :D

отне ми половин час за да наваксам, ма много пишете :balk_172:

ЧЕСТИТО на всички нови бременни, пожелавам ви леки 9 месеца и здрави бебчета на финала  :babbycarrage:

NOWILKA примен тестовете отчетоха + резултат чак на 6 ден от закъснението, така че щом я няма лелката споко  :D  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #481 -: Юни 20, 2008, 09:08:47 am »

NOWILKA примен тестовете отчетоха + резултат чак на 6 ден от закъснението, така че щом я няма лелката споко  :D  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

А ти до шестия ден правила ли си други тестове? Имам предвид че вече 4 при мен са отрицателни и дадох клетва,че не влизам в аптека за тестове повече. Писна ми от тая една черта. Направо ми вади очите вече.  :x
*
« Отговор #482 -: Юни 20, 2008, 09:21:22 am »
Добро утро и от мен!
Новилка не те ли човърка да пуснеш един кръвен а/? хайде примерно да не е сега , ами в понеделник ако лелището (дай боже) го няма! нова седмица ,нов късмет!  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Абе Любето кога се прибира , нещо много ми липсва тука?
 светличи - горе главата , както казваш бебетата да стават... preggo :balk_602:

Красико благодаря ти!  :bighug: :bighug: :bighug:

аз да се отчета ,че след дуфастона вече лелището дойде! супер ще има нов ловен сезон! дано този да е последният... :wink:
*
« Отговор #483 -: Юни 20, 2008, 09:22:16 am »

А ти до шестия ден правила ли си други тестове? Имам предвид че вече 4 при мен са отрицателни и дадох клетва,че не влизам в аптека за тестове повече. Писна ми от тая една черта. Направо ми вади очите вече.  :x

да правих и аз имах -. можеш да ми видиш графиката

момичета трябва ми помощ. някоо знаели какво да правя при възпален нерв. боли ме, но ако е станало бебчето.........знам че личната пак няма да има направления и не ми се хохи при нея, тази седмица ми отказа вече направление. какво да прая :help1:

« Отговор #484 -: Юни 20, 2008, 09:30:48 am »
Биби кой нерв те боли? Аз знам ,че нерв не се разсрива,не се затопля. С една дума сам минава. На мен ми се беше схванал вратът зимата и една седмица си носих главата на една страна. :oops:
А доколкото графиката ти виждам само сегашния месец. Незнам как се гледа за старите месеци. Помогни ми.

Росси много искам кръвен ама кажете къде да отида в събота или неделя в София да си го пусна?
*
« Отговор #485 -: Юни 20, 2008, 09:41:11 am »

Росси много искам кръвен ама кажете къде да отида в събота или неделя в София да си го пусна?

аз не съм от София и наистина нямам представа . можеш да го пуснеш или днес или в понеделник - даже в понеделник ще е по-добре сигурно ( нали все пак нова седмица , нов късмет!) Дано да е +++++
*
« Отговор #486 -: Юни 20, 2008, 09:54:16 am »
NOWILKA и при мен е на врата, а това за графиката незнам как става

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #487 -: Юни 20, 2008, 10:04:21 am »
Добро утро, сладури! Днес няма ли някоя да се похвали?!
Нови, Меггс? Хайде, момичета, ваш ред е!
Биби, нерв наистина минава от самосебе си, но ако държиш да вземеш нещо, аз съм вземала Диклак гел и Диклак хапчета - едновременно. Бях се секнала пред кафемашината и тогава ходих сгъната на две до аптеката. Мина ми за 1-2 дена.
На всички ловуващи, очакващи, почиващи и тръпнещи - пожелавам един прекрасен и усмихнат ден!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #488 -: Юни 20, 2008, 10:16:14 am »
Здравейте, момичета!

Виждам няма новини от Меги. Нови, мила помисли за кръвен тест и стига се измъчва.
Ама според мен си бременна вече, затова я по-спокойно, че ще се появи едно такова диво бебче като майка си :D.

Соф, добре дошла радвам се, че си си починала добре и си заредена с нови сили.
Биби мисля, че може да го затоплиш нерва, тази седмица имахме в кабинета поне 4 случая, които ходеха като робокоп от схванати вратове.Освен това, което Соф е написала може да вземеш за отпускане на мускула Мидокалм 150мг, 2 по 1 т.

Айде чао от мен, че пак много ангажименти днес.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #489 -: Юни 20, 2008, 10:19:42 am »
Здравейте мили мой красавици!
Чудесна седмица пълна само ++++++++ така да е всяка!
Нови развам се че още лелка няма, ако можеш отиди в понеделни на едно кръвно тестче.
Мег също и за теб, щом няма лелка, в понеделки ще се похвалиш  :crossfingers: Мег дано си си намерила хотел, на мен много ми хареса Гранд Хотел Янтра- препоръчва само.
svetal4y зарежи ги всички, и даже и нервите мила, както казваш трябва да мислим само за бебчета които ни чакат.  :bighug:
Аз също съм с очила от 2-ри клас, няма страшно, неболи както каза svetal4y, но това е носим си кръста които си е наш.
Соф радвам се че си сред нас!!!
Адрияни - супер , и аз искам Бремемни бомби и хайде момичета немълчета а вадете ++++
Много хиляди целувки от мен.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #490 -: Юни 20, 2008, 10:34:51 am »
Здравейте и от мен!Пожелавам един слънчев ден изпълнен с много положителни емоции и много ++++ тестове!
« Отговор #491 -: Юни 20, 2008, 10:39:12 am »
А доколкото графиката ти виждам само сегашния месец. Незнам как се гледа за старите месеци. Помогни ми.
Влез в Овулационния календар в ляво под лични графики има поле графики на потребители.Пишеш името и ти излизат всички графики на този потребител

*

lawyer

« Отговор #492 -: Юни 20, 2008, 10:46:35 am »
И аз да се включа в темата за сбъднатите желания, макар и не като очакваща, а като ловуваща. Ама нали, за да има какво да се чака, трябва да се половува и късметът е нужен точно тогава.
Та...да си кажа, утре ми е третото инсе, точно на рожденния ден на моя човек...иска ми се да се превърне в най-желания подарък :wink:
Успех на всички!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #493 -: Юни 20, 2008, 10:50:08 am »
 :bighug: :crossfingers: :crossfingers: ще се превърнеш и силно ще го разадваш, и хайде без лов няма какво да дочакаме. :dance2:

« Отговор #494 -: Юни 20, 2008, 10:52:37 am »
Влез в Овулационния календар в ляво под лични графики има поле графики на потребители.Пишеш името и ти излизат всички графики на този потребител

Много ти благодаря миличка. :P
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #495 -: Юни 20, 2008, 11:08:42 am »
Красиии, вече ти си назначена за поддържане на списъците! Моля те да ме сложиш в ловната група!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #496 -: Юни 20, 2008, 11:24:59 am »
И аз да се включа в темата за сбъднатите желания, макар и не като очакваща, а като ловуваща. Ама нали, за да има какво да се чака, трябва да се половува и късметът е нужен точно тогава.
Та...да си кажа, утре ми е третото инсе, точно на рожденния ден на моя човек...иска ми се да се превърне в най-желания подарък :wink:
Успех на всички!
Успех утре и след 14 дни да зарадваш любимия с 2 хубави чертички!
« Отговор #497 -: Юни 20, 2008, 11:37:58 am »

Много ти благодаря миличка. :P
Пак заповядай.Стискам палци в понеделник да е +++++
« Отговор #498 -: Юни 20, 2008, 11:40:09 am »
Видях, че до нас има лаборатория на БОДИМЕД. дАНО ДА РАБОТЯТ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. :( Още утре ще се тествам. Дали ще е реален резултата? 8O В смисъл утре не би трябвало да ме излъже кръвния ако неми е дошло.Достатъчно време мисля е минало.?!
*
« Отговор #499 -: Юни 20, 2008, 11:47:44 am »
И аз мисля, че кръвният е разумно решение и никак не е рано за него. Стискам палци  :crossfingers: