0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #260 -: Юни 18, 2008, 10:07:14 am »
Добро утро!Добър ден!
....я няма и при мен!За съжаление правих тестче сутринта и е отрицателно..но пък гадницата все още я няма
Успешен ден момичета!

*
« Отговор #261 -: Юни 18, 2008, 10:07:28 am »
Здрастиииииииииииии
Вилиии,честита ти рожденничка и айде, не се ослушвай, ами я правете баба.
Роси, стискам палци чудот да се поояви до есента без АРТ-ове.
Меги, неска само палци ша стискам да знайш.
Новилче, душо, ти да не ходиш девет месеца с превръзка и се да чакаш , ааа?хиххи
Аре поздрави и целувки на цялата банда.Поради липса на мое , отивамда гушна бебечо на една френдка, че ми е много насрано.
*
« Отговор #262 -: Юни 18, 2008, 10:08:13 am »
Танче , и ти ли рожбе?Нищо, след някой друг ден ще покаже +++ тестчето.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #263 -: Юни 18, 2008, 10:09:47 am »
Здравейте мои мили красавици!!!!
Нали си знаете много ви обичам ама всичките  :bighug: :grouphug2:
Leilа миличка много съжалявам, извивявай за въпроса, но пак съм щастлива защото звучиш много обнадеждено, и не си загубила вярата, ние сме с теб  :balk_21:
ВиЛиЛи честита годишнина на майка ти да е жива и здрава- много скоро да я зарадваш с едно внуче, то и моята майка тази година става на 50, ама септември дано и аз да я изненадам, защото вече чека с нетъпрение.
Меги мила  :crossfingers: хубаво е че си решила да изчакаш и да небързаш,  :bighug:, а по въпроса с ментата и спрайта и аз съм за, много добре ми действа, а за Търново, даже ти завиждам, много ми се живее там, такова спокйствие има в този град.
NOWILKA   много много  :crossfingers: :crossfingers: и никаква лелка, никакви проверяваници, защото няма да дойде!
rossy  :crossfingers: :crossfingers: и за теб мила.
Аз на 23 съм на док, да видим какво ще каже, малко съм притеснена, но каквото сабя покаже!
Мимче  :bighug: бъди повечко оптимист и вдигни главата какви са тези приказки а  :balk_149:(за вчера):balk_21:
Ох искам на вскички да пожелая един прекрасен ден!
Симани мила къде си??? Оздравайвай бързо, пък дано вирусът да е от онзи готинят на NOWILKA  :lol:

*

bibica

• 532
« Отговор #264 -: Юни 18, 2008, 10:12:25 am »
Момичена, нещо дълго време Галичка я няма  :ask: :ask:

*
« Отговор #265 -: Юни 18, 2008, 10:24:04 am »
Момичена, нещо дълго време Галичка я няма  :ask: :ask:

Вярно, загуби се нещо.

*
« Отговор #266 -: Юни 18, 2008, 10:24:53 am »
Новилче, душо, ти да не ходиш девет месеца с превръзка и се да чакаш , ааа?хиххи

:good_post:

*
« Отговор #267 -: Юни 18, 2008, 10:26:32 am »
Меги мила  :crossfingers: хубаво е че си решила да изчакаш и да небързаш,  :bighug:, а по въпроса с ментата и спрайта и аз съм за, много добре ми действа, а за Търново, даже ти завиждам, много ми се живее там, такова спокйствие има в този град.

Чак да живея там не, че с тези баирииииии, не ми се мисли. Аз в Русе живея на един голям баир и ми се увижда, макар че с кола се придвижвам, а пък в Търново е направо ад. Там само за разходка :-)

« Отговор #268 -: Юни 18, 2008, 10:28:21 am »

Ами при тези ---------- до утре най- късно ще е празна тая превръзка. :oops: :oops: :oops:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #269 -: Юни 18, 2008, 10:39:34 am »
абе Нови, нали знаеш,че при бременните се изостря обонянието? може затова да не ти понася парфюма вече :)
07.10.2009
« Отговор #270 -: Юни 18, 2008, 10:42:31 am »

Ами при тези ---------- до утре най- късно ще е празна тая превръзка. :oops: :oops: :oops:
Новилка да ни държиш в течение ,ок? :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #271 -: Юни 18, 2008, 10:45:55 am »
Здравейте мои мили красавици!!!!
Нали си знаете много ви обичам ама всичките  :bighug: :grouphug2:
Leilа миличка много съжалявам, извивявай за въпроса, но пак съм щастлива защото звучиш много обнадеждено, и не си загубила вярата, ние сме с теб  :balk_21:
ВиЛиЛи честита годишнина на майка ти да е жива и здрава- много скоро да я зарадваш с едно внуче, то и моята майка тази година става на 50, ама септември дано и аз да я изненадам, защото вече чека с нетъпрение.
Меги мила  :crossfingers: хубаво е че си решила да изчакаш и да небързаш,  :bighug:, а по въпроса с ментата и спрайта и аз съм за, много добре ми действа, а за Търново, даже ти завиждам, много ми се живее там, такова спокйствие има в този град.
NOWILKA   много много  :crossfingers: :crossfingers: и никаква лелка, никакви проверяваници, защото няма да дойде!
rossy  :crossfingers: :crossfingers: и за теб мила.
Аз на 23 съм на док, да видим какво ще каже, малко съм притеснена, но каквото сабя покаже!
Мимче  :bighug: бъди повечко оптимист и вдигни главата какви са тези приказки а  :balk_149:(за вчера):balk_21:
Ох искам на вскички да пожелая един прекрасен ден!
Симани мила къде си??? Оздравайвай бързо, пък дано вирусът да е от онзи готинят на NOWILKA  :lol:
Мерси  Бибичка :thankyousign: :balk_5:На теб и на всички успешен ,усмихнат ,слънчев,прекрасен ден !!

« Отговор #272 -: Юни 18, 2008, 10:47:51 am »
Добро утро!Добър ден!
....я няма и при мен!За съжаление правих тестче сутринта и е отрицателно..но пък гадницата все още я няма
Успешен ден момичета!
Танче на теб  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

*

bibica

• 532
« Отговор #273 -: Юни 18, 2008, 11:01:37 am »
Меги мила  :crossfingers: хубаво е че си решила да изчакаш и да небързаш,  :bighug:, а по въпроса с ментата и спрайта и аз съм за, много добре ми действа, а за Търново, даже ти завиждам, много ми се живее там, такова спокйствие има в този град.

Чак да живея там не, че с тези баирииииии, не ми се мисли. Аз в Русе живея на един голям баир и ми се увижда, макар че с кола се придвижвам, а пък в Търново е направо ад. Там само за разходка :-)
Ние си нямаме байри затова ми харесва, а милото беше три месеца там на курс, и всяка съмота и недял пътувах натам, а и след морето това е задължителната дестинация, много ми харесва. Много искам да видя и Русе, нашите са ходили и са много очаровани от там.  :P

« Отговор #274 -: Юни 18, 2008, 11:14:47 am »

Ние си нямаме байри затова ми харесва, а милото беше три месеца там на курс, и всяка съмота и недял пътувах натам, а и след морето това е задължителната дестинация, много ми харесва. Много искам да видя и Русе, нашите са ходили и са много очаровани от там.  :P

Някай няма ли да похвали с нещо весело, например че е бременна????????? :lol: :P :lol:
*

bibica

• 532
« Отговор #275 -: Юни 18, 2008, 11:18:41 am »
NOWILKA  и аз искам такава новинка, ама от теб мила  :lol:

*
« Отговор #276 -: Юни 18, 2008, 11:19:24 am »

Някай няма ли да похвали с нещо весело, например че е бременна????????? :lol: :P :lol:

Мислиш ли, че не искаме да се хвалим, но си трае, че да е по-интересноооо :-)

Да, харесва ми Русе, само дето няма къде да се ходи много много. Не, кръчни и такива работи, ами сред природата. Това му е кусура.

« Отговор #277 -: Юни 18, 2008, 11:19:46 am »

Чакаме ти ни го кажеш :balk_111: :balk_121: :balk_68:

« Отговор #278 -: Юни 18, 2008, 11:32:03 am »

Дай боже. Още ми го няма. Тръгна някакво силно течение,което май не е на добре. :?
*

bibica

• 532
« Отговор #279 -: Юни 18, 2008, 11:34:06 am »

Дай боже. Още ми го няма. Тръгна някакво силно течение,което май не е на добре. :?

БЪРЗО КАЗВАЙ, НЕ НИ ДРЪЖ В НАПРЕЖЕНИЕ!!!!