0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #240 -: Юни 18, 2008, 08:19:09 am »
Добро утро на всички бъдещи и настоящи мами :balk_5: bibica  преди месяц бременноста ми завърши с миссед (8 г.с),сега съм на  изследвания,искам да минат поне 2 редовни цикъла и тогава почваме :cuddle: :balk_46:,чакам резултатите от хламиди -тест ,дано да няма  :balk_113:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #241 -: Юни 18, 2008, 08:42:15 am »
Бисерче, какво става с теб, миличка?
Чакаме новини и дай Боже да ни зарадваш!
:bighug: :hug2: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #242 -: Юни 18, 2008, 09:02:10 am »
Добро утро.
За мен не е много добро, защото тази сутрин съм като парцал, не стига че ме боли корема, ами тази сутрин от новите противозачатъчни така ми се гади..... лелееееееее!!! Сега два-три дена все така ще съм... ужасно.
Лейди - много се радвам че не забравяш да ни навестяваш понякога. Чакаме с нетърпение да ни кажеш девойка или мъж очакваме :)
Мими, споко душа и аз като теб пропуснати месеци няколко... тъй че, не се ядосвай, гледай напред и мисли за деня в който желанието ти ще се сбъдне  :wink:
Вили - да ти е жива и здрава мама, много скоро да я направите баба!!!!  :lol:
Новилче, я опиши как се чувстваш днес. Какво означава "адски ми е зле"?
Меггииииииииии - днеска е твой ред да се отчетеш с резултати!!!!!!!!! Цяла седмица чакам този момент  :crossfingers: :crossfingers:
Бисерче - кажи как си? Какво правиш?
Роузи - ти как си миличка?? Много кратички са ти постовете. Какво става при вас?

Ей, поувлякох се малко, извинете ме, желая ви приятен и спорен ден!
*
« Отговор #243 -: Юни 18, 2008, 09:06:05 am »
Здравейте, компания  :lol: :lol: :lol:

Пак се посмях докато ви чета. Новилка там имаш един пост от вчера дето много ми харесва, така те искам с настроението, нищо че тази сутрин пак ти е лошо, нали знаеш, дано да е от онова 9-месечното :-). Продължавай с доброто настроение въпреки всичко. А горкия ти мъж сигурно се чуди какво и става на тая мойта жена  :lol:

Светалче, и аз като теб не съм голям фен на морето, но все пак си е хубаво там. Размчетали сте се снощи с Вили и Роси за биричка, плаж, море, еххххх ... Аз може да сменя биричката с ментичка и спрайтче и да се включа в компанията. И аз не знам дали ще видя почивка тази година, че милото има много работа, но сега си мисля да отскочим събота - неделя до Търново, че много го обичам този град.

Ей, Вили, щях да забравя да честитя рожденния ден на майка ти, тя много млада :-). Айде пожелавам й скоро да я направиш баба.

Елена, защо такова кофти настроение, недей така, моля те, няма за какво :-)

Бисерче, мернах те да четеш. Какво става с теб, не си писала отдавна. Дано е така заради хубави неща.

Leila, съжалявам затова, което си преживяла, но се радвам, че гледаш напред и съвсем скоро ще подновите опитите, надявам се, че този път всичко ще е ОК.

Мимче, надявам се, че продължаваш с доброто настроение. Не му мисли за графики и други подобни. Правилно си разбрала  :wink:, може да имаш ову и без графиката да показва, особено като има няколко фоликула пък съвсем не е показателна. То и аз уж не й вярвам много, но пък ето този месец нещо уж се държи както трябва, само дето упорито пада тази БТ последните два дни, но няма значение. Аз не пускам нежелани гости.

Краси, вашите чудеса ни карат да вярваме, че и при нас може чудото да стане, когато най-малко очакваш.

Айде успешен ден ви желая и дано днес пак някой се похвали с +++ тесст.

Целувки на всички

« Отговор #244 -: Юни 18, 2008, 09:07:47 am »
Добро утро.
За мен не е много добро, защото тази сутрин съм като парцал, не стига че ме боли корема, ами тази сутрин от новите противозачатъчни така ми се гади..... лелееееееее!!! Сега два-три дена все така ще съм... ужасно.
Лейди - много се радвам че не забравяш да ни навестяваш понякога. Чакаме с нетърпение да ни кажеш девойка или мъж очакваме :)
Мими, споко душа и аз като теб пропуснати месеци няколко... тъй че, не се ядосвай, гледай напред и мисли за деня в който желанието ти ще се сбъдне  :wink:
Меггииииииииии - днеска е твой ред да се отчетеш с резултати!!!!!!!!! Цяла седмица чакам този момент  :crossfingers: :crossfingers:
Роузи - ти как си миличка?? Много кратички са ти постовете. Какво става при вас?

Какво да ти кажа. Лошо ми е ,повръща ми се. Спи ми се. Имам чувството че ниско долу имам балон,който ще се спука всеки момент. :(
*
« Отговор #245 -: Юни 18, 2008, 09:08:59 am »

Ааааа, не бързам още, понеже не съм сигурна кой ден да очаквам (между 18-20), така че няма да бързам с тестовете в никакъв случай. Така че днес ако има новини от мен, може да са само лоши. Нещо май взеха да се появяват гадните ПМС, но ще видим какво ще стане.

*
« Отговор #246 -: Юни 18, 2008, 09:09:43 am »
Добро утро момичета.
Вилили честита ти рожденничка. Да ти е жива и здрава и още най-малко 50 рожденни дни да й празнувате.
Рузка- благодаря за отговора.
Аз да се отчета. Сутринта БТ-37.10 ама стоя в дупата ми само 4 минути. :o Много ми е лошо. Не можах да си сложа и парфюм днес. Адски ми е зле. Лелище няма. Но съм сигурна,че днес е моя ден да ми дойде. Снощи пак правих тест и беше ------- :bfn:
Какво става с мен вече не зная. Писна ми.  :balk_145: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
А от партито си тръгнах мноооого рано. Еми пак ми стана лошо.
А снощи милото ме посреща на вратата скръстил ръце на буква "Ф" и ме пита: "Абе ти пияна ли беше като ми звънна?"
А аз,нали съм остата му отговарям:" А един пияница стика в къщата. Това си ти".

не се отчайвай. когато забременях чак седмица след закъснението имах +++ тест.

Вили честита та ти рожденничка и да я зарадваш скоро с внуче  :D

*
« Отговор #247 -: Юни 18, 2008, 09:10:07 am »
Добро утро.

Какво да ти кажа. Лошо ми е ,повръща ми се. Спи ми се. Имам чувството че ниско долу имам балон,който ще се спука всеки момент. :(

Мииии, те не са толкова лоши тези симптоми, знае ли човек от къде ще изкочи заека.
Айде стискаме ти палци всичкиииии  :lol:

*
« Отговор #248 -: Юни 18, 2008, 09:13:53 am »
Добро утро момичета! Вчера ме нямаше а вие сте писали тоооооооолкова много!
Хриси ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемна бременност!
Новикла  :bighug:
Вискънче нали знаеш че хубавите неща се случват когато най-малко очакваме! ПОжелавам ти го!
Краси много ти е лека ръката - назначаваме те да започваш новата седмица всяка седмица , :wink:  докато тук не остане никой - ако продължава с това темпо  докато дойде време за бебчо тука може да няма никой ! :lol:  :bighug: :bighug:

На всички НЕ чакащи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Вили честита ти рожденничка ПОжелавам и много здраве и скоро дая  зарадваш че ще става баба!
Aз да се отчета - вчера бях на ендокринолог - изписа ми едни хапченца и започвам да ги пия от утре. след 45 дни пак ще изследвам хормоните на щит.жл. Днес спирам дуфастона за да ми дойде гадната лелка и да открием ловния сезон  :lol:. Правихме и спермограма , на моят му изписаха да пие някакви витамини за подобряване на спермограмата ,че нещо малко се е отклонила! той ще ги пие 3 месеца! Писна ми от всичко май май сега ще си ловуваме без много да му мислим - ако стане -стане , а ако не на есен ще се насочим към АРТ процедура. засега е това ! дано чудото се случи!
Пожелавам на всички по едно-две малки чудеса в скоро време!
ПРЕГРЪЩАМ ВИ!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #249 -: Юни 18, 2008, 09:15:48 am »
ВиЛиЛи Честита рожденичка  :balk_5:!!Да ти е жива и здрава и дано да стане баба  в най-скорото време :D :D

*
« Отговор #250 -: Юни 18, 2008, 09:17:04 am »
[quote author=NOWILKA link=topic=28467.msg430361#msg430361 date=1213769267

[/quote]

ама мацко видях ти графиката - мисля че е много възможно тук скоро да се похвалиш с ++ резултат. Защо не пуснеш един кръвен тест?
« Отговор #251 -: Юни 18, 2008, 09:21:16 am »
rossy  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #252 -: Юни 18, 2008, 09:28:07 am »
rossy и ти си съмнителна.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #253 -: Юни 18, 2008, 09:29:47 am »

ама мацко видях ти графиката - мисля че е много възможно тук скоро да се похвалиш с ++ резултат. Защо не пуснеш един кръвен тест?
[/quote]

Ема аз не мисля че съм бременна. Сега пак ходих то 00 и се взирам като идиот. Това ме побърква. Нещо и тежко дишам от няколко дни. Абе,м...а му стара. :x
« Отговор #254 -: Юни 18, 2008, 09:30:45 am »

[/quote]

Абе то и аз видях твоята графика- ти по-ми намирисваш на бремелинка. :PА ти кръвен правила ли си?
*

Vickson

• 1201
« Отговор #255 -: Юни 18, 2008, 09:31:46 am »

Тези симптоми хич не са лоши, опитай се малко да се успокоиш, кой ден закъснение ти е днес?
*

Vickson

• 1201
« Отговор #256 -: Юни 18, 2008, 09:33:28 am »
Ааааа, не бързам още, понеже не съм сигурна кой ден да очаквам (между 18-20), така че няма да бързам с тестовете в никакъв случай. Така че днес ако има новини от мен, може да са само лоши. Нещо май взеха да се появяват гадните ПМС, но ще видим какво ще стане.
Добре си решила, така е по-добре  :) значи продължавам да стискам яко палци и да се моля за теб  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #257 -: Юни 18, 2008, 09:34:15 am »

Тези симптоми хич не са лоши, опитай се малко да се успокоиш, кой ден закъснение ти е днес?

Трябваше най-късно вчера да ми дойде. Аз си ходя иначе с превръзка :oops: щото го чакам всеки момент.
*
« Отговор #258 -: Юни 18, 2008, 09:46:19 am »
Добре си решила, така е по-добре  :) значи продължавам да стискам яко палци и да се моля за теб  :crossfingers: :crossfingers:

Продължавай, продължавай :-)

*
« Отговор #259 -: Юни 18, 2008, 10:02:11 am »

Абе то и аз видях твоята графика- ти по-ми намирисваш на бремелинка. :PА ти кръвен правила ли си?
[/quote]
аз ли? да правих и беше "-" Закъсняваше ми вече 4-5 дни и лекарката каза да пия дуфастон 10 дни. тестовете бяха отрицателни всичките ! сега спирам дуфастона за да ми дойде ..няма начин!
Бях писала на 16-ти че надеждите рухнаха този месец , а на всичкото отгоре с това закъснение загубихме 1 цял цикъл...как ме е яд само.....