0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
цветна бременност
« -: Юни 15, 2008, 20:28:54 pm »
моля някоя от вас да ми каже какви са симптомите за цветна бременност.имам самнения за такава защото цикьльт мие доста редовен а миналият и този месец ми закусня с 5 дни доиде ми и 2-та месеца на 1 и сьща дата и е много слаб и оскьден(по принцип използвам тампони а тези 2 месеца почти не сам ги ползвала защото дори и с мини об  ми беше некомфортно и сухо) с на цвят розово кафеникав на моменти и много ярко червен продьлжителност има няма 2 дни днес е третия ден сутринта прокьрвих леко  с яркочервен цвят и това беше от оттогава нищо.от известно време сам много санлива ходя по често до wс и нещо ми се гади но не ми се поврьща.миналия месец правих тест беше отрицателен сега все го отлагам.на какво може да се далжи и дали не е нещо гинекологично.другата седмица ще ходя на лекар и сте направя теста за да сам сигурна.
Re: цветна бременност
« Отговор #1 -: Юни 15, 2008, 20:48:02 pm »
Има и малка вероятност да е бременност,но трябва да го потвърдиш с тест.Ако обаче проблема е друг,най-вероятно се дължи на някакъв хормонален дисбаланс.За мен най-вероятна причина би могла да бъде повишен пролактин,защото точно същото ми се е случвало и това беше причината.Но за да не гадаеш напразно,иди на лекар,той ще прецени и ще ти назначи нужните изследвания!
Успех и не се тревожи напразно,а се консултирай с лекар.