0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, ще се радвам ако някой ми помогне да се ориентирам към добър гинеколог в София - става дума за годишен профилактичен преглед и цитонамазка.

От известно време имам силно болезнен цикъл, болки ниско в кръста, и по не само по време на цикъл, а почти непрекъснато през месеца, а от скоро и понаболване в яйчниците. Досега ходих на годишни прегледи при д-р Мазнейкова, но чакането при нея, а и противоположните отзиви, леко дръпнатото й държане, ме спират да отида пак там.

Гледах в сумата ти форуми и виждам добри отзиви за д-р Георги Коларов, д-р Тюфекчиева и д-р Мариана Райчева - някой има ли препоръки? Благодаря на всички.
Не мога да ти дам отзиви за някой от тези лекари, защото не съм ги посещавала, но се ориентирах към д-р Райчева, за да видя как е при нея...Пуснах тема даже какви са актуалните и координати и докато чаках проведох собствено издирване!!
Актуалният адрес на д-р Райчева обаче вече не е в МЦ"Вита"...Жената, която ми вдигна в центъра беше изключително любезна и ми даде мобилен телефон, на който се свързах с акушерката и си записах час за преглед на 06.02...После ще пиша впечатления !!Ако искаш нейни координати, пиши ми съобщение

*

Anonymous

Здравей. Аз лично имам лапароскопия при Тюфекчиева в МД. Имам отлични впечатления, много спокойна и коректна лекарка. Мисля че за тези нещо, които искаш да правиш, трябва да я търсиш в частния и кабинет. все пак избора си е твой. Лично пък тези изследвания, си правих при д-р Стоян Борисов в "Св.Панталеймон" в центъра. Също е добър специалист в това отношение. Желая ти успех.
*
Aз лично съм пациент на д-р Тюфекчиева и съм много доволна от нея. Прави ми хистероскопия. За мен тя е отличен диагностик когато се касае за полипи, миоми и др. подобни. Но при нея също доста се чака, тъй като наплива е огромен.

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
ДА д-р Т=фекчиева и според мен е добра.Наистина има доста хора при нея,но тя никога не връща хора без час-отиваш и ще те вмъкне сред другите пациентни или ще отидеш малко преди да срвърши работното и време.
<br />