0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Витамин Е и Дуфастон по схема
« -: Юни 11, 2008, 11:38:23 am »
Вече бях писала,че преди 2 год ми бяха изписали дуфастон и витЕ за регулиране на цикъла и недоразвита матка.Пих го няколко месеца и Ц ми се нормализира.От този месец док ми изписа същата схема,защото пак започнаха закъсненията и каза,че матката е по-добре,но все още не както трябва.Някои имал ли е подобни проблеми и пил ли е по подобна схема тези лекарства.Дали това е причината да не мога да забременея.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Витамин Е и Дуфастон по схема
« Отговор #1 -: Юни 11, 2008, 22:43:33 pm »
Вече бях писала,че преди 2 год ми бяха изписали дуфастон и витЕ за регулиране на цикъла и недоразвита матка.Пих го няколко месеца и Ц ми се нормализира.От този месец док ми изписа същата схема,защото пак започнаха закъсненията и каза,че матката е по-добре,но все още не както трябва.Някои имал ли е подобни проблеми и пил ли е по подобна схема тези лекарства.Дали това е причината да не мога да забременея.

По принцип при нередовен цикъл естествено че има някакъш проблем за забременяването (но не е и задължително!) аз например също съм с нередовен цикъл и съм на дуфастон.Засега съм в " почивка " от него за 2 месеца.. и ми закъсня-отдавам го на това че не пия дуфастон.Но по принцип имаш ли понятие да имаш друг проблем-Овулацията например редовна ли е?Това е другия проблем който мове да съществува ако има трудно забременяване..Трябва да се консултираш с доктора си мила :)успех и дано скоро се избавиш от тези проблеми :)
« Отговор #2 -: Юни 16, 2008, 11:20:46 am »
 По колко витамин Е ти предписа док?Каква беше схемата?
*
« Отговор #3 -: Юни 18, 2008, 19:32:11 pm »
И мен ме интересува как пиеШ витамин Е и по колко мг ?