0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ето и моята графика - elenakg
« -: Юни 09, 2008, 13:01:13 pm »

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Re: ето и моята графика - elenakg
« Отговор #1 -: Юни 09, 2008, 13:20:48 pm »
Здравей elenakg и добре дошла :D
С радост ще помагаме с каквото можем, но ще ни бъде по лесно, а също и на теб ако започнеш да мериш БТ и да нанасяш стойностите, а дотогава е най-хубаво да вземеш тестчета за овулация, зада я засечеш и оползотворите, което ти желая най-искрено и дано скоро да видиш двете чертички :D
Ако имаш някакви въпроси, несе притеснявай- питай, ние сме насреща :D
Късмет и скорошен успех :wink:
« Отговор #2 -: Юни 09, 2008, 13:43:26 pm »
здравейте,
предварително благодаря за подкрепата
принципно сме още в началото на бебеправенето така, че ще ми от полза да ми разясните накратко за БТ

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #3 -: Юни 09, 2008, 13:49:36 pm »
Здравей мила и добре дошла, какво по точно искаш да знаеш за БТ.
БТ трябва да я мериш винаги по едно и също време или поне приблизително по едно и също време, като преди това трябва да си спала поне 3 часа без да ставаш, по БТ не можеш да разбереш кога ти е ОВ а само да констатираш че е минала и то поне няколко дни след това, ако те интересува още нещо порови се в сайта там пише всичко.Успех с бебеправенето.Вземи си и тестове за да си по сигурна за ОВ.

« Отговор #4 -: Юни 09, 2008, 13:52:57 pm »
мерси за отговора
аз уж съм чела (преди да го почнем), ама сега сме в една еуфория и всичко ми изхвърча.
тестовете за овулация кога ги правите

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #5 -: Юни 09, 2008, 13:53:32 pm »
Заповядай,  :D,
също и в библиотеката можеш да намериш още много информация,която ще ти е от полза.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=797&Itemid=13
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=790&Itemid=13

Успех :wink:
« Последна редакция: Юни 09, 2008, 13:56:20 pm от Dime »
*
« Отговор #6 -: Юни 09, 2008, 13:55:30 pm »
Щом сега започвайте не се тормози веднага с мерене на температурата, но  с тестчетата можеш да започнеш, но кога зависи от продължителността на цикъла ти. Пиши колко дни е, ние ще те ориентираме по-точно, но при всички положения можеш да започнеш след 10-11 ден. Прави ги следобяд и гледай 3-4 часа преди това да не си пила течности. Успех.

« Отговор #7 -: Юни 09, 2008, 14:00:33 pm »
28 дни ми е цикала, редовна съм до часове  :wink:
овулацията по изчисленията на календара, а и по мой ми я дава от 10 до 13
по това време ли да правя тестовете?
и аз мислех да не се впрягаме още от първия месец с изчисленията, не искам таткото да гледа часовници и да се шашка
мислех ако не се получи веднага (надявам се точно на обратното) тогаво да почна с мерения и т.н
ама приемам всякакви съвети, защото страшно много искам бебе

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #8 -: Юни 09, 2008, 14:14:12 pm »
Мила моят цикъл също е 28 дни ,но ОВ ми беше на 14-15 ден но това е много индивидуално, затова предлагам да започнеш тестове от 9-10 ден на МЦ и да ги правиш до минус (от-до-)Успех.

« Отговор #9 -: Юни 09, 2008, 14:20:11 pm »
ако съм ви разбрала правилно, трябвало е да почна с тестовете за овулация от днес
този месец ще го караме на късмет (дано го имаме), а от следващия почвам да меря БТ и с тестовете

*
« Отговор #10 -: Юни 09, 2008, 14:26:17 pm »
Да, след като цикъла ти е на 28 дни, почвай тестовете от 10 ден от - до -. Но определено си мисля, че не е нужно то първия месец да почнеш да се тормозиш с тестове и мерене на температура. Просто имай предвид, че ову-то е около примерно 13-16 ден и гледайте да правите секс около тези дни и просто се отдайте на удоволствието.

« Отговор #11 -: Юни 09, 2008, 14:32:58 pm »
мерси момичета за съветите
дано при всички ни се получи
« Последна редакция: Юни 09, 2008, 15:38:00 pm от elenakg »

*

lawyer

« Отговор #12 -: Юни 09, 2008, 14:39:43 pm »
elenakg,  :welcome_1:
Пожелавам ти да не се задържиш много дълго в отбора на чакащите и съвсем скоро да се похвалиш с  :bfp:
а до тогава, ние сме тук и можеш да споделиш и да попиташ всичко, което те вълнува, всички тук са много отзивчиви и мили.
За начало от мен: за да се ориентираш кога е Моментът, освен засичане на ову-то с тестове, може и да започнеш да измерваш температурата (в библиотеката на сайта е описано точно как се правиа също и в закованата темичка при графиките);
най-упорито се бебеправи :bed: в деня непосредствено преди овулация, в деня на самата овулация и в деня след нея, като ден-два въздържание преди това са желателни, за да се понатрупа по-голяма група от плувците  :00001754:
До тук момичетата са ти казали полезни неща.
За начало - това...дано съвсем скоро чудото да ти се случи.
« Отговор #13 -: Юни 13, 2008, 14:38:00 pm »
Извинявай elenakg,
Понеже приемаш всякакви съвети, ще ти кажа. Не си създавай проблеми, когато нямаш. За стерлитет се говори след 1 година.
« Отговор #14 -: Юни 16, 2008, 12:48:58 pm »
мерси, знам си аз
не се шашкам за нищо

« Отговор #15 -: Юни 16, 2008, 20:25:58 pm »
Както прецениш.