0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Време е за сбъднати желания!( 09.06-15.06 )
« Отговор #380 -: Юни 15, 2008, 15:57:51 pm »
Здравейте мацки!
Много благодаря на всички ви за чудесните пожелания, А дано да се сбъднат!!!!
Ние вчера излизахме с приятели - изкарахме си страхотно :)
Днес обикаляхме по магазините да си избираме кухня... е уж си избрахме, до края на седмицата трябва вече да сме я поръчали пък да видим :)
Приятна вечер от мен, и Краси наистина ако не ти представлява трудност, направи ни ти новата темичка  :lol:
Рузка тихичко честито и от мен!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #381 -: Юни 15, 2008, 16:53:56 pm »
Здравейте, момичета!
Аз тези дни нямам много време да чета и пиша, но мислено съм с вас.
Мисля, че успях да наваксам с четенето, но не съм сигурна дали запомних всичко :D, което щях да ви пиша.
Разгледах снимките на Любчето, много са хубави, весели и щастливи, дано да изкарат добре медения месец и се похвалят съвсем скоро с +++ тест.
Честито на Краси, имаш много лека ръка, защото такава седмица не помня да е имало от няколко месеца.Пожелавам ти много лека бременност и здраво  :babyflips:.
Леки  :cloud9: и здрави бебчета на Танита, помним те разбира се.Твоята история много ме развълнува, защото не само е чудо, а двойно.
Стискам палци на момичетата, които имат закъснения, съвсем скоро да видят  :bfp: .
А нас дето ни споходи лелката и този месец, здраво залостваме вратата и никакви лелки вече.
Сигурно ще забравя някого, затова  :bighug: ви всички. Много ми липсвате, когато не мога да влизам във форума.

*
« Отговор #382 -: Юни 15, 2008, 18:02:24 pm »
Здравейте, не съм писала май скоро, обаче много работа имах и почти не съм сядала на компа.

Краси, пускай новата тема, че тази седмица ми е ред и ми се ще и аз да съм от +++.

Роси, както казва Вили, не сме ги пускали :-).

Рузка, и на мен ми се иска да ти честитя, дано до няколко дни потвърдиш резултата.

Да ви кажа по въпроса за сватбите и букетите. Преди да се омъжа де що имаше сватбва хващах букетите наред, но все не се женех. Мисля, че имах около 7-8 хванати букета. На поредната сватба на братовчедката  на моя мъж мисля, че беше, даже и не се наредих да го хващам, щото реших, че явно с хващане не става. Иначе си бяхме заедно доста отавна с мъжа ми, но все отлагахме жененето. И накрая на тази сватба не се наредих за букета и след няколко месеца се оженихме. Само не искам да ви развалям поличбите :-).

А днес станах кръстница на една малка сладурана, която ми е почти адашка. Утре сигурно ще сложа и някоя снимчица да видите и вие.

Айде стига толкова съм писала, че се поувлякох. Дано у другата седмица завалят пак +++ резултати, а и тайничко се надявам и аз да съм сред тях, че да се зарадвам за рожденния ден, че одъртях вече.

Лека вечер и много целувки и прегръдки от мен.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #383 -: Юни 15, 2008, 18:14:32 pm »
Да Meggy ред ти е вече, стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17.

ПП. Най-сетне календара работи  :lol:.
*
« Отговор #384 -: Юни 15, 2008, 18:29:27 pm »
Да Meggy ред ти е вече, стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17.

ПП. Най-сетне календара работи  :lol:.

Много силно стиснати палци и от мен!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #385 -: Юни 15, 2008, 18:32:06 pm »
Адашке,стикам ти много силно палци.Така искам да си следващата щастливка :crossfingers:
Меги и за теб се отнася миличка :bighug: :crossfingers:Нека имаш най-прекрасният подарък за р.д.
*
« Отговор #386 -: Юни 15, 2008, 19:33:12 pm »
Елфи, Бебебе и Роси, освен да ви благодаря много друго не ми остава :-)

*
« Отговор #387 -: Юни 15, 2008, 20:01:22 pm »
[Меги-миличка наистина силно ти желая за рожденния ден :bfp: :youwoman:
Целувам ви всички!

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #388 -: Юни 15, 2008, 21:46:34 pm »
Хм, къде сте всички?Аз днес имам време, ама няма с кого да си побъбрим.
Май ще гледам TV.
« Отговор #389 -: Юни 15, 2008, 23:25:28 pm »
Лека нощ на всички!Ще чакам с нетърпение Краси да пусне седмичната,че все си мисля,че с нейната лека ръка като започне седмицата и аз ще се отчета с  :bfp: все пак лелка още няма! :crossfingers: :grouphug2: