0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Re: Време е за сбъднати желания!( 09.06-15.06 )
« Отговор #300 -: Юни 13, 2008, 14:38:12 pm »

Благодаря за пожеланието,но се съмнявам много да е станало нещо.  :?

Нали знаеш мила докато няма лелка, надежда има, а пък и имаш от онези хубави симптомчета  :crossfingers: така че имай вяра, ние сме с теб. :balk_21:

Да ама тези симптоми може да са просто наближаване на лелището. Така че вече не вярвам. А и имам усещането че нищо не е станало. :(

ААА не без лоши мисли, мисли само най-доброто, и вярвай защото има надежда и чудеса, вече си имам и примери. Хайде мила мисли си само за хубавото нещо, без да мислиш за лошата вещица.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #301 -: Юни 13, 2008, 14:42:05 pm »
Здравейте, имам проблема с нета или по- скоро с форума, не мога да пробия да ви пиша, но днес май ще стане. Аз нещо като че ли се разболявам. Лошо ми е днес сутринта главата ме заболя ужасно, чак ми се гадише и си повърнах де! Иначе тестовете си продължават да са си отрицателни. Много ми се искаше този месец да е моя, ама.....Явно горе не мислят като мен. Една приятелка с която не се бяхме чували ми се обади вчера и вика- Айде, няма ли бебе. НЕ!И и казах че леко почвам да се притеснявам....и няма да ви казвам че утешителните клишета заваляха....Била съм мислела само за това и затова хурмоните ми спирали забременяването...и знаете ги всички тези ужасни клишета...не го очаквах от нея....ужассс някакъв! За какво ни е някои да ни успокоява, когато това не ни помага и те също го знаят много добре. Вярно е че наистина има доста голяма доза и под съзнателно влияние, но ни мислим само позитивно и се молим да стане по скоро, тогава защо говорят че по тоя начин го спираме... 8O :o :xПовече няма да слушам приятелски съвети...просто ще си действаме..

А, и нещо смешно, сутринта Ема ме пита кога ще дойде най- накрая бебето, а покрай нас много приятелки с бебета, а з питам кое бебе, а тя ми отговоря е, онова дето го правите? И се обръща към баща си и му вика- ти, кога ще го направиш, защо не го правиш.... :wink:беше много забавно като гледах Ангел как се цъкли какво да и отговори! 8) :lol:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #302 -: Юни 13, 2008, 14:50:15 pm »
Симони, Емка е невероятна сладкишкаааа - само така за мъжете, те трябва да носят отговорността и да се червят пред децата  :D :D :D :D :P

« Отговор #303 -: Юни 13, 2008, 14:50:45 pm »
A адашке,ти на тези тестове много много не се доверявай :)Дано ме зарадваш след няколко дни.Кога си на док?
Соф ,ти как си миличка?
Фаталуоман,мисля ,че ако отложите инсето другият месец наитина ще се чувстваш по неспокойна.Направи така както ти подсказва сърцето. yahoo_17
Симонка,Новилка Вики ват,Съни,Меги и всички които сте в очакване на двете чертички успех.Нека това е вашият месец :crossfingers:
Танита,честита ти двойна радост.
ruzhka ,тихичко честито.
*
« Отговор #304 -: Юни 13, 2008, 14:54:25 pm »
ruzhka - тихичко честито!!!
Аз званях на доки - каза утре да направя тест и в понеделник на преглед!
Мисля че е много рано за тест - чакам да не ми дойде на 17-18,06!!!
Но щом док казва....
А освен това на 18,06 заминаваме на море - в Тунис и съм малко притеснена!!!
Кръста продължава да ме боли, както и ниско долу - пулсиращо, подръпващо!!!
Дано вече не си въобразявам!

аз също не го чакам моето на 17.05 и мисля утре да правя теста.
Ще ти стискам палци,но съм сигурна че при теб е станало :P :P
Дано!!! От твоята уста в божиите уши!!!
И на теб ти пожелавам приятни емоции утре сутрин!!!
Тъй като нямя да мога да се включа пак - ще пиша чак кам 26,06!!!
Стискайте ми палци утре сутрин!!!
« Отговор #305 -: Юни 13, 2008, 15:00:39 pm »
viki_vat :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Кайли ,честит рожден ден .Желая ти цялото щастие на земята и сбъдване на всички мечти.

*

simoni

• 352
« Отговор #306 -: Юни 13, 2008, 15:05:03 pm »
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЧКИ И ДАНО ПОДАРЪКА ДА Е ОНЗИ ЗА КОИТО СИ МЕЧТАЕТЕ! :happy_birthday_1: :babyflips: :ballons: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :cheerleader: :coke: :crossfingers: :coke: :bighug: :drunk: :band: :sbabygirl: :cul2: :cul2: :cul2: :hbirth: :party: :blowingdust2: :occasion13: :wine: preggo yahoo_17 :balk_7: :balk_19: :balk_20: :balk_12: :balk_12: :balk_12: :balk_47: :wave: :trash: :trash:
ЕМИ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, НА БРЕМЕНИТЕ ЧЕСТИТО, ЛЕКА БРЕМЕНЕЙКА :lol: :P :) :wink:Дано скоро и ние....старите кучета/кучки- хихихи :P :wink:
« Отговор #307 -: Юни 13, 2008, 15:08:10 pm »
Rouzi-anna благодаря за хубавите пожелания и  :crossfingers: и на теб много късмет и скорошна радост  :)

Аз искам да ви попитам някой ползвал ли е тестове за бременност Престо, за тях пишат че е възможно да отчетат резултат на 7-8 ден след евентуално зачеване, но като гледам досега във форума май много рядко се случва да се покаже + резултат преди датата на МЦ и закъснение.

Вие ползвали ли сте Престо? Чудя се дали има смисъл да пробвам един тест 2 дни преди датата... или да си чакам да ми закъснее...  :ask:
~ ~ ~
*

simoni

• 352
« Отговор #308 -: Юни 13, 2008, 15:08:43 pm »
Ей, мацки, гледа ли ли сте го това внимателно, сега се загледах супер ме изкефи... :drunk: Как пада готино онова малкото човече...супер са го измислили, пада но продължава да си порка....дали да не си спретнем един купон довечера, отдавна не сме се събирали...на по чашка, само си ревем една на друга, аре довечера на по чашка, вицове и...още нещо, обмяна на пози за бебета.....? :lol: 8) :wink:
*

simoni

• 352
« Отговор #309 -: Юни 13, 2008, 15:11:07 pm »
Съни, ако ти се препишква тест, давай. Аз мисля че каквото и да е, добър не добър....щом се чудиш го направи, препишкай един престо, па след два дена препишкай друг. :wink: Действай, щом си стигнала да се чудиш значи искаш, а щом искаш трябва да го направиш, аз ти казвам да го направиш! :lol:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #310 -: Юни 13, 2008, 15:14:24 pm »
ооох момичета,аз пък да ви кажа, тая мойта БТ хич не се покачва.Днес ми е 14 ден, а М последните 2-3 месеца е 25-26 дни.Не  би ли трябвало вече да имам ову?Вече нищо не разбирам, ако продължава така не знам ...
07.10.2009
*
« Отговор #311 -: Юни 13, 2008, 15:16:57 pm »
ОЧАКВАЩИ  
 :bfp:
hrisig
vladyhka
Nataly*
vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
roksi77
svetal4y
Osianа
Meggy
rossy *
любопитка  
Мимка
Deskata0177
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
prettily
Sof
radost_I
Luba_boiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl
nerony
_Elfita_
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata
tani77
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
ВеТи
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
biberonka
siska_rs
parsi
ВиЛиЛи
naskomimi
power
mishan
elenakg

НАШИТЕ УСПЕЛИ МАМИ   preggo

veni_I_koci
bebence
5ja
dianka
Andreaivano
Mary
Saule_Nova
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
ladybebi
sisilia
summersun
DivaRoza
adi
happymery
mpia
pukanka
Григчо
stellla
sesano
anika 85
krasiko

Реших да дръпна предния списък. Имаше две повтарящи се имена в очакващите и бременните, та ги изтрих от очакващи. Дано бързо да намалим горния и да увеличим този отдолу :)
« Последна редакция: Юни 13, 2008, 15:19:24 pm от nomine »
« Отговор #312 -: Юни 13, 2008, 15:28:27 pm »
Съни, ако ти се препишква тест, давай. Аз мисля че каквото и да е, добър не добър....щом се чудиш го направи, препишкай един престо, па след два дена препишкай друг. :wink: Действай, щом си стигнала да се чудиш значи искаш, а щом искаш трябва да го направиш, аз ти казвам да го направиш! :lol:

Благодаря Симони  :)
май наистина ще пробвам тестче през уикенда  :wink:, събота или неделя ... :lol:
така или иначе другата седмица ще си покаже ще имам ли червени гости - неканени, по-добре да имам един малък сладък гост в коремчето, добре дошло да ми прави компания за 9 месеца  :lol:
~ ~ ~
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #313 -: Юни 13, 2008, 15:33:24 pm »
Рузка - мила тихичко честито! Утре или в неделя препишкай пак едно тестче и ела да ни кажеш какъв е резултата :)
sunny_flower - дето вика Симони, то като те гложде отвътре - по-добре си направи, ама не се отчайвай ако не е +, защото го правиш с ясното съзнание че дори не ти е закъсняло и може просто да не отчита все още теста правилно :) УСПЕХ!!!
Софи - къде си днес????
Симони - аз съм за купона довечера, само дано да имам нет вкъщи  :lol: ше си донесеме и пиячка и мезенце  :lol:
« Отговор #314 -: Юни 13, 2008, 15:36:49 pm »
ооох момичета,аз пък да ви кажа, тая мойта БТ хич не се покачва.Днес ми е 14 ден, а М последните 2-3 месеца е 25-26 дни.Не  би ли трябвало вече да имам ову?Вече нищо не разбирам, ако продължава така не знам ...

Power, моя цикъл също обикновено е около 26 дни и миналия месец след 15-16 ден ми се повиши, този месец пак след 14я ден, дори изразено след 16ден започна да ми се повишава БТ.
Мисля че няма причини да се тревожиш все още, възможно е да предстои повишаване в близките дни  :balk_103:
~ ~ ~
*
« Отговор #315 -: Юни 13, 2008, 15:57:31 pm »
ОЧАКВАЩИ  
 :bfp:
hrisig
vladyhka
Nataly*
vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
roksi77
svetal4y
Osianа
Meggy
rossy *
любопитка  
Мимка
Deskata0177
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
prettily
Sof
radost_I
Luba_boiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl
nerony
_Elfita_
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata
tani77
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
ВеТи
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
biberonka
siska_rs
parsi
ВиЛиЛи
naskomimi
power
mishan
elenakg

НАШИТЕ УСПЕЛИ МАМИ   preggo

veni_I_koci
bebence
5ja
dianka
Andreaivano
Mary
Saule_Nova
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
ladybebi
sisilia
summersun
DivaRoza
adi
happymery
mpia
pukanka
Григчо
stellla
sesano
anika 85
krasiko

Реших да дръпна предния списък. Имаше две повтарящи се имена в очакващите и бременните, та ги изтрих от очакващи. Дано бързо да намалим горния и да увеличим този отдолу :)

мен нещо ме няма в списъка на чакащите ++++++ 8O
*
« Отговор #316 -: Юни 13, 2008, 16:09:57 pm »
ОЧАКВАЩИ   :bfp:

hrisig
vladyhka
Nataly*
vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
roksi77
svetal4y
Osianа
Meggy
rossy *
любопитка 
Мимка
Deskata0177
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
prettily
Sof
radost_I
Luba_boiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl
nerony
_Elfita_
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata
tani77
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
ВеТи
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
biberonka
siska_rs
parsi
ВиЛиЛи
naskomimi
power
mishan
elenakg
viki_vat

НАШИТЕ УСПЕЛИ МАМИ    preggo

veni_I_koci
bebence
5ja
dianka
Andreaivano
Mary
Saule_Nova
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
ladybebi
sisilia
summersun
DivaRoza
adi
happymery
mpia
pukanka
Григчо
stellla
sesano
anika 85
krasiko

Извинявай, мила, но го взех от първа страница. Включвам те, но ти пожелавам бързо да се преместиш  :balk_103:
*
« Отговор #317 -: Юни 13, 2008, 16:13:18 pm »
много благодаря!!! :bighug:
*
« Отговор #318 -: Юни 13, 2008, 16:20:02 pm »
И друг път съм се чудила дали списъкът е актуален, има момичета, които не са се появявали от месеци, а да не товорим за такива, чиито имена ми се струва, че виждам за първи път...
Надявам се, че тези, които не са писали отдавна, са вече бременни и много заети :)
*
« Отговор #319 -: Юни 13, 2008, 16:30:08 pm »
Привет момичета и от мен.
Кайли, честит рожден ден.Бъди жива и здрава, много обичана и съвсем скоро и родител!
Рузка-тихичко честито и от мен.Сопкойствие  и усмивки само!
Момичета днес Ифи13  се жени.
Да са живи и здрави, достатъчно мъдри, достатъчно авантюристи, и много много да се обичат както и да имат най-прекрасните дечица на света.
ХАйде усмивка от мен!