Здравейте, имам проблема с нета или по- скоро с форума, не мога да пробия да ви пиша, но днес май ще стане. Аз нещо като че ли се разболявам. Лошо ми е днес сутринта главата ме заболя ужасно, чак ми се гадише и си повърнах де! Иначе тестовете си продължават да са си отрицателни. Много ми се искаше този месец да е моя, ама.....Явно горе не мислят като мен. Една приятелка с която не се бяхме чували ми се обади вчера и вика- Айде, няма ли бебе. НЕ!И и казах че леко почвам да се притеснявам....и няма да ви казвам че утешителните клишета заваляха....Била съм мислела само за това и затова хурмоните ми спирали забременяването...и знаете ги всички тези ужасни клишета...не го очаквах от нея....ужассс някакъв! За какво ни е някои да ни успокоява, когато това не ни помага и те също го знаят много добре. Вярно е че наистина има доста голяма доза и под съзнателно влияние, но ни мислим само позитивно и се молим да стане по скоро, тогава защо говорят че по тоя начин го спираме...
:xПовече няма да слушам приятелски съвети...просто ще си действаме..
А, и нещо смешно, сутринта Ема ме пита кога ще дойде най- накрая бебето, а покрай нас много приятелки с бебета, а з питам кое бебе, а тя ми отговоря е, онова дето го правите? И се обръща към баща си и му вика- ти, кога ще го направиш, защо не го правиш.... :wink:беше много забавно като гледах Ангел как се цъкли какво да и отговори!