0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания!( 09.06-15.06 )
« Отговор #260 -: Юни 13, 2008, 10:11:13 am »
Кайли, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие!
Танита, страхотна новина, мила!
« Отговор #261 -: Юни 13, 2008, 10:11:52 am »
Добро утро и от мен!
Ама така ми се спи тая сутрин........ Лелееееее, направо едвам гледам.  8)
Вие как сте милички? Нещо настроението ви не е много на ниво?!  :?

Аз днес както се очертава ще имам доста работа, но ще минавам да ви наглеждам.

Симонииииии - аз пак ще питам!!!!! Какво стана с твоя тест?????  :crossfingers:
Що се спотайваш така бе душа, кажи какво става с теб?

Новилка, Мегги, Дани, Галичка, Хриси, dgina, silvi4ka, mikivl, Clevergirl_75, saraapl, Iffi.13 и всички останали, които не мога да изброя - а не искам да пропусна някого! КЪДЕ СТЕ? Какво става с вас? Защо не пишете?

Душата, аз съм тук. :P
Абе тук си, ама почти не пишеш нищо
Какво да пиша бе душа. Почти всички симптоми на бременност са ми изявени. От сутринта и нещо край пъпа така ме дърпа,че на моменти е болезнено. Имам чувството,че ми се появява втори пъп под моя си.
*
« Отговор #262 -: Юни 13, 2008, 10:16:02 am »
Добро утро на всички в днешния петък 13-ти.  :D Първо искам да ви благодаря за прекрасните пожелания и да ви кажа, че ме направихте много щастлива с вашите мили думи! Разпръсквам бременни бацили навсякъде и стискам палци на всички вас.

Всъщност пиша тук и поради една друга причина. Моето забременяване си беше чудо, но пък другото чудо, което ме сполетя е още по-голямо. БЕБЕТАТА СА ДВЕ!!! Имам си две плодни сакчета - разнояйчни близнаци. На тази новина вече не знаех какво да кажа. Само се хилих глупаво. На 23 юни съм на повторен преглед в София, за да видим имам ли и две сърчица. Та, ето, чудесата се случват, направо се стоварват върху главите ни.  :D Прегръщам ви всички и се моля за вас. :bighug:

Танита благодарим ти за чудото!!!!!!!!!!!! Дано да споходи всички нас! Бъди щастлива мила! И най-вече лека и безпроблемна бременност!!!
*
« Отговор #263 -: Юни 13, 2008, 10:16:55 am »
Добро утро на всички в днешния петък 13-ти.  :D Първо искам да ви благодаря за прекрасните пожелания и да ви кажа, че ме направихте много щастлива с вашите мили думи! Разпръсквам бременни бацили навсякъде и стискам палци на всички вас.

Всъщност пиша тук и поради една друга причина. Моето забременяване си беше чудо, но пък другото чудо, което ме сполетя е още по-голямо. БЕБЕТАТА СА ДВЕ!!! Имам си две плодни сакчета - разнояйчни близнаци. На тази новина вече не знаех какво да кажа. Само се хилих глупаво. На 23 юни съм на повторен преглед в София, за да видим имам ли и две сърчица. Та, ето, чудесата се случват, направо се стоварват върху главите ни.  :D Прегръщам ви всички и се моля за вас. :bighug:

Танита благодарим ти за чудото!!!!!!!!!!!! Дано да споходи всички нас! Бъди щастлива мила! И най-вече лека и безпроблемна бременност!!!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #264 -: Юни 13, 2008, 10:25:39 am »
кайли,

танита, това че бебенцата са две е най-хубавото нещо, което съм чувала напоследък.Още веднъж ЧЕСТИТО!
07.10.2009
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #265 -: Юни 13, 2008, 10:33:38 am »
Добър ден и от мен мили мой красавици!!!
Първо честит пожден ден Кайли, най-скоро време да получиш своят очакван подарък.
:babyflips:    :drunk:  много весело да си изкарате
Аз съм вече на линия днес откривам лова, два дни полежах вкъщи, но днес всичко вече е наред да се надяваме де.
Мимче радвам се че си сред нас вече,  :bighug: :bighug:
На всички които са с лелки, да ги изгоните бързо а тези които чакат да не идват въобще, защото е петък 13 и гадината трябва да се излъжеее.
Много много целувки на всички.
Танита честито мила, леки 9 месеца и много много щастие.

« Отговор #266 -: Юни 13, 2008, 10:34:47 am »
Здравейте, момичета!
Кайли, Честит рожден ден, мила Дано и твоето чудо да стане скоро и догодина на рождения ти ден да има едно плачещо мъниче до теб!!!
Танита, честита двойна радост, миличка Твоето чудо е двойно чудо - дай, Боже, всекиму! Още веднъж лека, спокойна и усмихната бременност!
Новилка, Вики_Ват, и другите момичета със бременни симптоми, стискам палци наистина да са такива и след няколко дни да ни се похвалите с двете чертички!
Фаталуман, :bighug: съжалявам, миличка! Най-добре, според мен, да не отлагате инсето от другия месец - ще си почиваш, докато чакаш положителния резултат и после, докато си бременееш  :hug2:! Сега никакви почивки! Едва ли отлагането ще те облекчи психически, по-скоро ще се обвиняваш, че нищо не правиш... така си мисля аз. Почивай си с положителни мисли и много вяра! Виж, чудеса стават и твоето няма да закъснее! Прегръщам те силно!!!
Хубав ден, момичета, и прекрасен уикенд, че ще ме няма тук да ви честитя. Искам като се върна в неделя, поне 5 двойни чертички...
« Последна редакция: Юни 13, 2008, 10:45:03 am от ВеТи »
Don't worry, be hippy
*

bibica

• 532
« Отговор #267 -: Юни 13, 2008, 10:35:21 am »
Добро утро и от мен!
Ама така ми се спи тая сутрин........ Лелееееее, направо едвам гледам.  8)
Вие как сте милички? Нещо настроението ви не е много на ниво?!  :?

Аз днес както се очертава ще имам доста работа, но ще минавам да ви наглеждам.

Симонииииии - аз пак ще питам!!!!! Какво стана с твоя тест?????  :crossfingers:
Що се спотайваш така бе душа, кажи какво става с теб?

Новилка, Мегги, Дани, Галичка, Хриси, dgina, silvi4ka, mikivl, Clevergirl_75, saraapl, Iffi.13 и всички останали, които не мога да изброя - а не искам да пропусна някого! КЪДЕ СТЕ? Какво става с вас? Защо не пишете?

Душата, аз съм тук. :P
Абе тук си, ама почти не пишеш нищо
Какво да пиша бе душа. Почти всички симптоми на бременност са ми изявени. От сутринта и нещо край пъпа така ме дърпа,че на моменти е болезнено. Имам чувството,че ми се появява втори пъп под моя си.

Нови хайде тези дърпания да са едно прекрасно сбъдване на мечтите ти :lol:

Танита още веднъж често двайно щастие мила!!!!
« Последна редакция: Юни 13, 2008, 10:38:20 am от bibica »

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #268 -: Юни 13, 2008, 10:43:23 am »
Новилкааа, ето видя ли че имало какво да ни споделиш  :lol: Дано мила тези симптоми съвсем скоро да се олицетворят в две тлъсти чертички на тестчето  :wink:

Танита - Още веднъж честито! Две сакчета!!!!! Боже аз сигурно щях да припадна ако бях на тое място от вълнение и изненада :) Желая ви цялото щастие на света и ДВЕ прекрасти здрави бебчета
« Отговор #269 -: Юни 13, 2008, 10:48:24 am »
Новилкааа, ето видя ли че имало какво да ни споделиш  :lol: Дано мила тези симптоми съвсем скоро да се олицетворят в две тлъсти чертички на тестчето  :wink:

Танита - Още веднъж честито! Две сакчета!!!!! Боже аз сигурно щях да припадна ако бях на тое място от вълнение и изненада :) Желая ви цялото щастие на света и ДВЕ прекрасти здрави бебчета

Мила, аз спрях вече да се надявам че ще видя двете чертички. Вече течението ми е жълтеникаво и го очаквам да стане червено :( много скоро. А и коремът ме боли. Абе просто днес не ми е ден.

Танита Честито мила.
На рожденничката й желая здраве, щастие и да се сбъднат всичките й мечти.
« Отговор #270 -: Юни 13, 2008, 10:51:59 am »
Абе ще взема да направя едно тестче днес за всеки случай? :(
« Отговор #271 -: Юни 13, 2008, 10:54:00 am »
момичета да ви питам втори ден ми закаснявя правих тест преди два дни отрицателен  все още я няма лелка  според вас има ли смисъл от нов тест :?
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*

bibica

• 532
« Отговор #272 -: Юни 13, 2008, 10:55:44 am »

Хайде чакаме с нетърпение :crossfingers: :bfp:от сърцеее

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #273 -: Юни 13, 2008, 11:00:23 am »
Я, направи, пък каквото покаже. Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Рузка и ти - давай с теста!
« Отговор #274 -: Юни 13, 2008, 11:03:32 am »
не е ли скоро да го повторя
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
« Отговор #275 -: Юни 13, 2008, 11:04:51 am »
Добро утро мили момичета!

КАЙЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
Пожелавам ти да бъдеш много обичана и щастлива и да получиш най-прекрасния подарък - мечтаното сладко бебче!!!  :babyflips:
 :happy_birthday_1:

NOWILKA, стискам палци за теб  :crossfingers:, дано симптомите които имаш да се окажат за бременност - много, много късмет!!!!!   :goodluck:

На всички - повече усмивки и весело настроение!!!
~ ~ ~
« Отговор #276 -: Юни 13, 2008, 11:37:01 am »
Добро утро и от мен :wink:
снощи с бъдещия татко бая поработихме и да се похваля, че нито капчица изтървах, доволна съм от себе си
сега почвайте и за мен да стискате палци
Само дето от 5 дни насам съм с подуто коремче и болки ниско долу, а ми се и гади. Но ще си чакам търпеливо лелката на 26, дано пропусне да мине.
Целунки на всички и успешен ден

Браво за вас, :balk_103: продължавайте все така да се трудите старателно и разбира се с много любов и дано по-бързо да оцелите с ловуването  :00001754:
И аз като теб съм сравнително нова в ловуването, втори месец бебеправим и разбирам отлично твоите вълнения като начало на едно толкова ентусиазиращо начинание и очакване.
Наистина е много добре че успяваш да задържиш вълшебната течност, може би си запозната с това че е желателно да оставаш да лежиш поне 30мин и повече с повдигнато дупе върху възглавница, аз дори лежа известно време с крака подпрени на стената  :lol:, мисля че така се улесняват спермитата да се придвижат по-навътре... ако не си го пробвала може да опиташ някой път  :lol: но все пак всичко е късмет.

На всички очакващи и ловуващи -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  :goodluck:
~ ~ ~
« Отговор #277 -: Юни 13, 2008, 12:19:00 pm »
 с краката още не съм, ама сме голями шмешки
Не го вади веднага, а като стане бързо бъха възглавница. И като му видя физономията ми става супер готино, такава любов и надежда, че е станало.
Аз не се вманиячавам в това, само се моля да стане бързичко.
Довечера го правим и с вдигане на крака.
Успех на всички и скоро да се местим в другата тема.

« Отговор #278 -: Юни 13, 2008, 12:30:41 pm »
Не го вади веднага, а като стане бързо бъха възглавница. И като му видя физономията ми става супер готино, такава любов и надежда, че е станало.

С краката само внимавай да не стане като при мен.  :lol: :lol: Момичета, помните ли в моята темичка дето ви писах мъжо ми къде беше заспал? :lol: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #279 -: Юни 13, 2008, 12:33:52 pm »

С краката само внимавай да не стане като при мен.  :lol: :lol: Момичета, помните ли в моята темичка дето ви писах мъжо ми къде беше заспал? :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=1&topic=26834.0

прочети тук и без да ми се смееш.