0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания!( 09.06-15.06 )
« Отговор #220 -: Юни 12, 2008, 16:23:07 pm »
Поооомоооооооощщщщщщщщщщщ!!!!
Боли ме корем цял ден - кажете нещо???
Снощи кръст!!!!!
 8O 8O 8O
*
« Отговор #221 -: Юни 12, 2008, 16:45:08 pm »
Обикновено при болки в корема бремените пият но-шпа. Но е най добре да се обадиш на док.
« Отговор #222 -: Юни 12, 2008, 16:51:43 pm »
Здравей viki_vat,
трудно е да се каже за коремните болки, защото може да бъдат причинени от различни фактори. Къде ги усещаш? Кога очакваш да ти дойде /по-скоро да не ти дойде/ :)

Аз миналия месец два дни преди датата на МЦ от следобяд до късно вечер усещах доста тежест и пробождане ниско в корема, сякаш нещо ме натиска силно отвътре и направо не можех да си намеря място, но това беше по-различно и нетипично от досегашните ми менструални симптоми... обаче ми дойде :(  за МЦ обикновено ме боли чак когато тръгне истински...

Погледнах графиката ти и виждам че добре сте се потрудили този месец  :), дано да имате успех и смущенията в корема да са симптом за нещо хубаво  :goodluck:
~ ~ ~
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #223 -: Юни 12, 2008, 17:02:36 pm »
Болката може да е както симптом за ПМС - така и за другото  :) дано да е второто, но кога все пак трябва да не ти дойде?

Симониииииии - защо не казваш какво стана с тоя тест днес????
*
« Отговор #224 -: Юни 12, 2008, 17:43:48 pm »
Здравейте, сладурки! Аз много рядко пиша тук, не знам дали ме помните....Минавам само да ви кажа да вярвате в чудеса, защото на мен ми се случи такова. Бях ви писала за фоликулометрията през май месец и заключението на докторката, че липсва овулация. Бях започнала да си чакам цикъла и следващата стъпка - инсеминация през юни. Обаче...тоя цикъл така и не дойде. Правих си тестове - все отрицателни. На лекар ходих, при една докторка, която дори без ехограф, само с обикновен гинекологичен преглед каза, че не съм бременна. Цикъла ми продължи да липсва. Моята докторка беше в отпуск и не можех да отида при нея. Та, когато вече се върна, реших първо за последно да направя тест, че да мога да й кажа кога е бил последния отрицателен. Обаче....той беше ++++.  8O Това се случва на 14 ден закъснение. Тъй като тя трябваше в петък да е на работа, а това се случва в сряда, се грабвам аз и отивам при един прехвалед доктор в Ямбол, който ме гледа с коремен ехограф и ми казва: "Мойто момиче, не си бременна. Тоя тест е нещо фалшив. Аз имам 20 години стаж и досега не съм грешил." Грабнах си багажа и дойдох в София при моята си дакторка от клиниката на Щерев, с която заедно се борихме със стерилитета. Жената ми пусна кръвни изследвания, видя ме с вагинален ехограф и каза: "Бременна си." От събота съм в София под наблюдение и през ден на кръвни тестове и прегледи. Имам си 7 мм сакче и ЧХГ 1300 от вчера. Имала съм много късна овулация, дори не можем да определим в коя седмица съм. Дори не мога да си спомня и кога сме правили секс...Абе, луда работа. Отвсякъде беше невъзможно забременяването ми - астенозооспермия на мъжа ми, хидросалпингс в дясна тръба при мен и доказаната липса на овулация....която е дошла по-късно...Пожелавам на всички вас, милички едно такова чудо като моето! Прегръщам ви много и ви стискам палци!  :bighug:
Мила Танитка, аз вече съм ти честитила на едно друго място, но просто не се стърпях. Желая ти лека и безпроблемна бременност и най- сладкото здраво бебче на финала. Много ама много се радвам за вас и ти стискам палци!  :bighug: :bighug: :bighug:
Аз от доста време не съм писала , но нямам с какво да се похваля. Май последните два месеца се излагаме. От много работа не ни остава време за бебеправене.
На всички желая много късмет и чудеса , като това на Танитка.

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #225 -: Юни 12, 2008, 17:58:51 pm »
това си е направо стархотно-голямо и искрено честито-чудеса все пак стават   и ми е много  готско като прочета за такива случки-особено в ден като днешния ,когато ми дойде
Лека бременост Тани :bighug:

*
« Отговор #226 -: Юни 12, 2008, 18:01:03 pm »
Чакам на 17 - 18,06
Иначе никога не ме е болял така кръст или корем!
Имам понякога болезнини ПМС, но те винаги са много силни, един ден преди или в деня в който ми идва обикновенно и са нетърпими /пия аулин/.
А сега не знам - вчера само кръст а днес и корем - цял ден!От 2-3 дни пулсиращи болки /пробождания/ ниско долу предимно в дясно.
Това е!Малко съм притеснена!!! :oops:
*
« Отговор #227 -: Юни 12, 2008, 18:08:12 pm »
Здравейте момичета.Отдавна не съм писала,понеже ми е скофтено заради резултата от ЦС и неискам да ви развалям и вашето настроение.Иначе новото от днес е че взех резултата от спермогромата и той е ок-та това поне е добре.Много ви обичкам и ми липсвате :)Като изляза от дупката ще пиша повече. :bighug:

*
« Отговор #228 -: Юни 12, 2008, 18:09:35 pm »
Леле колко съм зле :oops:-ЧЕСТИТО на новите бременелки.Всичко най-най...

*
« Отговор #229 -: Юни 12, 2008, 18:16:42 pm »
Чакам на 17 - 18,06
Иначе никога не ме е болял така кръст или корем!
Имам понякога болезнини ПМС, но те винаги са много силни, един ден преди или в деня в който ми идва обикновенно и са нетърпими /пия аулин/.
А сега не знам - вчера само кръст а днес и корем - цял ден!От 2-3 дни пулсиращи болки /пробождания/ ниско долу предимно в дясно.
Това е!Малко съм притеснена!!! :oops:

мила иди по-скоро на лекар, защото ако си бременна може и да е проблем с плода, но ние няма как да знаем. от кой град си? аз с цялото си сърце ти препоръчвам (ако си в съфия) да отидеш в токуда. там има непрекъснато дежурен и ще ти обърнат внимание. но ако си сигурна че си бременна - отиди веднага на лекар. пожелавам ти успех и пиши какво е станало :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #230 -: Юни 12, 2008, 20:04:00 pm »
Танита мила честито и от мен....Аз снощи как съм ти изпуснала постинга.....пратила си то докато пишех и....бързах за мъжлето и....Както и да е
Ти си доказателство,че чудесата наистина се случват и....даде надежди на много от нас...Леки 9 месеца и...отбивай се да ни виждаш...ще се радваме да споделим с теб,когато се случи нашето чудо :wink:
« Отговор #231 -: Юни 12, 2008, 20:32:07 pm »
Здравейте и от мен, утре започвам стимулация с мерионал. Някои мже ли да ми каже нещо повече за това лекарство, защото никаде не намирам информация. Благодаря ви предварително. Страхотни сте.
*
« Отговор #232 -: Юни 12, 2008, 21:21:20 pm »
Утре ако болките продължават ще звънна на доки!
Сега съм се издула като плондер и продължава да ме боли корема!
Не знам дали съм бременна, мисля че е прекалено рано да ми покаже! Ако ми закъснее тогава ще направя тест!
мерси за подкрепата и лека вечер на всички!
 :bighug:
« Отговор #233 -: Юни 12, 2008, 22:18:51 pm »
Соф :bighug: :balk_21:Но следващият месец ти обещавам ,че ще я прогоним лелката :D
Адашке,продължавам да се моля за теб.Дано Бог е благосклонен  :crossfingers:
Танита ,честито,леки  :cloud9:
На всички които не чакат лелката ,успех .

*
« Отговор #234 -: Юни 13, 2008, 00:08:09 am »
Поооомоооооооощщщщщщщщщщщ!!!!
Боли ме корем цял ден - кажете нещо???
Снощи кръст!!!!!
 8O 8O 8O
Аз що останах с впечетлението че си бременна? Имаше една лентичка в подписа ти , че си в 3г.с. Но явно е грешка.А за болки в корема ако не си бремена по добре да се обадиш на личния лекар.Успех!
*
« Отговор #235 -: Юни 13, 2008, 00:11:26 am »
Здравейте.Днасе много набързо минавах, че имах доста работа, и не сварих да пиша.Надявам се че всички сте добре.
ВикиВат,когато започнах да правя опити, в началото никакви симптоми не усещах лелята идваше и си отиваше, идваше и си отиваше.Сега от няколко месеца се побъркаха какви ли не симптоми-имплантационни, ПМС, бременни-уж, де!НЕ знам-имам чуството че организма ми ми се присмива на моменти.Така, че ако можеш не обръщай много внимание да не си внушаваш и да не страдаш повече после.Ако са някакви странни и много силни болките-обади се на док.
« Отговор #236 -: Юни 13, 2008, 06:55:11 am »
Добро утро и от мен!Аз днес за съжаление съм загубила вчерашното си ведро настроение.
Сигурно е така, защото днес БТ пада, а честно да си кажа колкото и да се стараех да не се надявам не успях, защото този месец се потрудихме с любимия.Но какво да се прави. :(
Съжалявам, че от сутринта помрачавам и вашето настроение,но понякога се отчайвам срашно много и имам нужда да споделя, а вие най-добре можете да разберете!Прегръщам ви и обичам много!!! :grouphug: :balk_21:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #237 -: Юни 13, 2008, 07:41:46 am »
Добро утро и от мен!Аз днес за съжаление съм загубила вчерашното си ведро настроение.
Сигурно е така, защото днес БТ пада, а честно да си кажа колкото и да се стараех да не се надявам не успях, защото този месец се потрудихме с любимия.Но какво да се прави. :(
Съжалявам, че от сутринта помрачавам и вашето настроение,но понякога се отчайвам срашно много и имам нужда да споделя, а вие най-добре можете да разберете!Прегръщам ви и обичам много!!! :grouphug: :balk_21:
Миличка! :bighug: :hug2: :bighug:
Много те обичкам и съм с теб, да знаеш!
Искам да те успокоя и да ти дам надежда, все пак не е дошла лелка, нали?
Мога само да те прегърна силно и да ти дам цялата си вяра и надежда(колкото и мъничка да ми е :(), за да не си тъжна. :grouphug:
Пък знаеш ли - може да е затишие пред буря :wink:
Прегръщам те и те целувам! :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #238 -: Юни 13, 2008, 08:20:09 am »
Добро утро и от мен. Шушенце, я не се ядосвай. Другия месец ще стане. А пък и не вярвай много на БТ докато лелката не дойде. Нали така.! 8) Аз какво да кажа освен,че се скъсвам от бачкане,за капак събота и неделя съм на английски от 08.30 до 14.30 часа. Просто думи нямам вече. Снощи мъжо ми се хвали,че на двама негови колеги жените им бременни. Стана ми гадно като го видях как го каза, но какво да направя! Не мога да хвана яйцето си ,да го изкарам и да го напоя с човечета за да хване. Нали така?!
Хубав ден от мен. :P
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #239 -: Юни 13, 2008, 08:23:35 am »
Добро утро и от мен!
Ама така ми се спи тая сутрин........ Лелееееее, направо едвам гледам.  8)
Вие как сте милички? Нещо настроението ви не е много на ниво?!  :?

Аз днес както се очертава ще имам доста работа, но ще минавам да ви наглеждам.

Симонииииии - аз пак ще питам!!!!! Какво стана с твоя тест?????  :crossfingers:
Що се спотайваш така бе душа, кажи какво става с теб?

Новилка, Мегги, Дани, Галичка, Хриси, dgina, silvi4ka, mikivl, Clevergirl_75, saraapl, Iffi.13 и всички останали, които не мога да изброя - а не искам да пропусна някого! КЪДЕ СТЕ? Какво става с вас? Защо не пишете?