Здравейте, не съм писала май скоро, обаче много работа имах и почти не съм сядала на компа.
Краси, пускай новата тема, че тази седмица ми е ред и ми се ще и аз да съм от +++.
Роси, както казва Вили, не сме ги пускали
.
Рузка, и на мен ми се иска да ти честитя, дано до няколко дни потвърдиш резултата.
Да ви кажа по въпроса за сватбите и букетите. Преди да се омъжа де що имаше сватбва хващах букетите наред, но все не се женех. Мисля, че имах около 7-8 хванати букета. На поредната сватба на братовчедката на моя мъж мисля, че беше, даже и не се наредих да го хващам, щото реших, че явно с хващане не става. Иначе си бяхме заедно доста отавна с мъжа ми, но все отлагахме жененето. И накрая на тази сватба не се наредих за букета и след няколко месеца се оженихме. Само не искам да ви развалям поличбите
.
А днес станах кръстница на една малка сладурана, която ми е почти адашка. Утре сигурно ще сложа и някоя снимчица да видите и вие.
Айде стига толкова съм писала, че се поувлякох. Дано у другата седмица завалят пак +++ резултати, а и тайничко се надявам и аз да съм сред тях, че да се зарадвам за рожденния ден, че одъртях вече.
Лека вечер и много целувки и прегръдки от мен.