0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Re: Време е за сбъднати желания!( 09.06-15.06 )
« Отговор #180 -: Юни 11, 2008, 18:40:07 pm »
Здравейте момичета!Искам да ви помоля, да ме махнете от ловуващи и да ме сложите при очакващи!Датата ми е 22.06!Благодаря ви предварително!
*
« Отговор #181 -: Юни 11, 2008, 18:45:58 pm »

ОЧАКВАЩИ      :bfp:   

simoni                       05.06.
  Biserche                     09.06.
  sof                          13-14.06.
  shu6enceto                   14.06.
  siska_rs                     16.06.
  Nowilka                      17.06.   
  viki_vat                     18.06.
  tancheto                     18.06.
  Meggy                        18-19.06.
  malkoto_dqvolche             19.06.
  nomine                       20.06.
  Pipi_M                       24.06
  sunny_flower
   eveishan                    22.06

ЛОВУВАЩИ           :00001754:               

tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   nimikа
   parsi
   luba_boiko
   power
   elenakg
   qwertyasd
   ВиЛиЛи
   ivkaa80
   naskomimi

eveishan готова си миличка!!
« Последна редакция: Юни 11, 2008, 18:48:43 pm от bebebe »
« Отговор #182 -: Юни 11, 2008, 18:46:52 pm »
Здравейте, сладурки! Аз много рядко пиша тук, не знам дали ме помните....Минавам само да ви кажа да вярвате в чудеса, защото на мен ми се случи такова. Бях ви писала за фоликулометрията през май месец и заключението на докторката, че липсва овулация. Бях започнала да си чакам цикъла и следващата стъпка - инсеминация през юни. Обаче...тоя цикъл така и не дойде. Правих си тестове - все отрицателни. На лекар ходих, при една докторка, която дори без ехограф, само с обикновен гинекологичен преглед каза, че не съм бременна. Цикъла ми продължи да липсва. Моята докторка беше в отпуск и не можех да отида при нея. Та, когато вече се върна, реших първо за последно да направя тест, че да мога да й кажа кога е бил последния отрицателен. Обаче....той беше ++++.  8O Това се случва на 14 ден закъснение. Тъй като тя трябваше в петък да е на работа, а това се случва в сряда, се грабвам аз и отивам при един прехвалед доктор в Ямбол, който ме гледа с коремен ехограф и ми казва: "Мойто момиче, не си бременна. Тоя тест е нещо фалшив. Аз имам 20 години стаж и досега не съм грешил." Грабнах си багажа и дойдох в София при моята си дакторка от клиниката на Щерев, с която заедно се борихме със стерилитета. Жената ми пусна кръвни изследвания, видя ме с вагинален ехограф и каза: "Бременна си." От събота съм в София под наблюдение и през ден на кръвни тестове и прегледи. Имам си 7 мм сакче и ЧХГ 1300 от вчера. Имала съм много късна овулация, дори не можем да определим в коя седмица съм. Дори не мога да си спомня и кога сме правили секс...Абе, луда работа. Отвсякъде беше невъзможно забременяването ми - астенозооспермия на мъжа ми, хидросалпингс в дясна тръба при мен и доказаната липса на овулация....която е дошла по-късно...Пожелавам на всички вас, милички едно такова чудо като моето! Прегръщам ви много и ви стискам палци!  :bighug:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #183 -: Юни 11, 2008, 18:49:23 pm »

ОЧАКВАЩИ      :bfp:   

simoni                       05.06.
  Biserche                     09.06.
  sof                          13-14.06.
  shu6enceto                   14.06.
  siska_rs                     16.06.
  Nowilka                      17.06.   
  viki_vat                     18.06.
  tancheto                     18.06.
  Meggy                        18-19.06.
  malkoto_dqvolche             19.06.
  nomine                       20.06.
  eveishan                     22.06
  Pipi_M                       24.06
  sunny_flower

ЛОВУВАЩИ           :00001754:               

tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   Raliuna
   nimikа

parsi
   luba_boiko
   power
   elenakg
   qwertyasd
   ВиЛиЛи
   ivkaa80
   naskomimi

Готово мила eveishan  вече си в очакващите!Дано дочакаш  :bfp: !Аз продължаавам да очаквам,но така ме болят яйчниците на моменти сякаш лелята всеки момент идва! Още не е дошла де....има надежда :wink:

« Отговор #184 -: Юни 11, 2008, 19:22:25 pm »
Танитаааа, помним те, разбира се, как няма да те помним? Честито, миличка! Толкова се радвам за теб! Това твоето си е наистина чудо на чудесата! Благодаря ти, че сподели с нас твоето щастие! Лека бременност, мила и след 9 месеца да си гушнеш малкия, здрав, сладък бебок  :bighug:
Don't worry, be hippy
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #185 -: Юни 11, 2008, 19:39:27 pm »
Танита много се радвам!Честито!Желая ти много спокойствие и изпълнени с усмивки дни!
Когато вярваш,че нещо може да ти се случи е по -вероятно наистина да ти се случи..така че вярвайте в чудото момичета!!!
 :bighug:  :blowingdust: :blowingdust2: :bighug:

*
« Отговор #186 -: Юни 11, 2008, 19:53:41 pm »
Tanita13 Честито!!!Желая ти лека и безпроблемна бременност!Дано и на нас се случи "ЧУДОТО",което те е споходило!Ето още едно доказателство,че когато силно искаш и вярваш в нещо-то се случва!!!!
*
« Отговор #187 -: Юни 11, 2008, 19:58:58 pm »
Здравейте, сладурки! Аз много рядко пиша тук, не знам дали ме помните....Минавам само да ви кажа да вярвате в чудеса, защото на мен ми се случи такова. Бях ви писала за фоликулометрията през май месец и заключението на докторката, че липсва овулация. Бях започнала да си чакам цикъла и следващата стъпка - инсеминация през юни. Обаче...тоя цикъл така и не дойде. Правих си тестове - все отрицателни. На лекар ходих, при една докторка, която дори без ехограф, само с обикновен гинекологичен преглед каза, че не съм бременна. Цикъла ми продължи да липсва. Моята докторка беше в отпуск и не можех да отида при нея. Та, когато вече се върна, реших първо за последно да направя тест, че да мога да й кажа кога е бил последния отрицателен. Обаче....той беше ++++.  8O Това се случва на 14 ден закъснение. Тъй като тя трябваше в петък да е на работа, а това се случва в сряда, се грабвам аз и отивам при един прехвалед доктор в Ямбол, който ме гледа с коремен ехограф и ми казва: "Мойто момиче, не си бременна. Тоя тест е нещо фалшив. Аз имам 20 години стаж и досега не съм грешил." Грабнах си багажа и дойдох в София при моята си дакторка от клиниката на Щерев, с която заедно се борихме със стерилитета. Жената ми пусна кръвни изследвания, видя ме с вагинален ехограф и каза: "Бременна си." От събота съм в София под наблюдение и през ден на кръвни тестове и прегледи. Имам си 7 мм сакче и ЧХГ 1300 от вчера. Имала съм много късна овулация, дори не можем да определим в коя седмица съм. Дори не мога да си спомня и кога сме правили секс...Абе, луда работа. Отвсякъде беше невъзможно забременяването ми - астенозооспермия на мъжа ми, хидросалпингс в дясна тръба при мен и доказаната липса на овулация....която е дошла по-късно...Пожелавам на всички вас, милички едно такова чудо като моето! Прегръщам ви много и ви стискам палци!  :bighug:
Танита честито и лека бременност!
*
« Отговор #188 -: Юни 11, 2008, 20:32:00 pm »
Ехааа,Танита това наистина на чудо намирисва.Честито миличка, и леки девет месеца.Много спокойствие и много щастие след девет месеца ти желая.
Танче, айде дано да са хубави тези симптоми.
STL, това за Мукосолвана се чудя дали да не пробвам.....Някой има ли мнение относно тази част от плана.
Мацки как е настроението.На мен ми стана хубав че си имаме още една бременелка и още едни потенциални симптоми.А дано!!!!
*
« Отговор #189 -: Юни 11, 2008, 20:33:19 pm »
Blue angel, Sunny flower - добре дошли при нас.Дано не чакате дълго двете чертички
*
« Отговор #190 -: Юни 11, 2008, 20:35:38 pm »
Ъъъъ,Миме, ти що така само се плясна в ловуващи и нищо не каза.КАкво стана при докитата в болницата.Всичко наред ли е при теб?
*
« Отговор #191 -: Юни 11, 2008, 20:42:41 pm »
Tanita13 честито мила много готино ми стана като прочетох историята ти дава ми много надейда.Желая ти една спокоина бременност
На останалите със симтомите им  :crossfingers:

*
« Отговор #192 -: Юни 11, 2008, 20:52:19 pm »
Танита, честито и от мен, хубаво е това, което казваш за чудесата и ние понякога на това се надяваме. Леки 9 месеца ти желая.

Мимче, не така на бързо, толкова ни липсваше, а сега просто в ловуващите. Дори и да си в кофти настроение, нали знаеш, ние сме на среща  :lol:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #193 -: Юни 11, 2008, 21:17:01 pm »
Здравейте, милички!
Наистина съм в лошо настроение и изобщо и нещо вече като че ли много ми дойде.
Имам нужда от почивка от лекари и изобщо....
Не е чак толкова лошо положението, общо взето е хубаво, че направих толкова много изследвания без пари-радвам се, че няма да пия вече щитовидните лекарства и нямам диабет, проблеми със инсулина, урина, кръв и т.н....
Но аз ви писах в петък за лошите ми резултати- този естрадиол- нула- направо ме побърка.....
Също съотношението между лх и фсх е лошо, но пък доктора каза, че е така, защото лх ми е ниско и иска да види надбъбречните хормони, защото е вероятно лх д се подтиска от андрогените...
На всичкото отгоре се оказа, че имам поликистоза - аз съм си писала в бележки..
Въпреки, че незнам- може и да ми помогнете малко- в десен яйчник на девети ден имам доминантен фоликул-11мм, а в ляв - цели 6 :(, но и при тях има доминантен - 8мм...
Това добре ли е и все пак има ли някаква надежда да евентуална ову...
Незнам, успокоявам се с факта, че никога не ми е пропускало цикъл и не ми е бил по дълъг от 30-33 дни, незнам... и може би не съм чак такъв тежък случай на поликистоза..
Днес ми взеха тат и мат и отново естрадиола и лх и фсх да видим дали има предпоставки за ову...
Просто съм съкрушена...
Най-вече заради това, че за пръв път се доверих на лекар, "лекувах се" 6 месеца, от което ми се повижи ТСХ....
Оказа се, че въобще не е било нужно това лечение, да не говорим за пазенето...
Тз не е бил толкова противопоказен за забременяване и по принцип зимата е висок, а лятото е нисък и бил много променлив хормон...
Дори и да се е налагало някакво лечение е можело да се замени лекарството със заместител, с който не е било нужно това пазене от 6 месеца...
Яд ме е...
Яд ме е за загубеното време, тровене и на всичкото отгоре още по-лошите резултати...
Защото това ми дойде като удар-март месец си пусках тези хормони и не бяха много добре(все пак по-добре от сега), но се успокоявах, че заради щитовидните хормони другите ще са малко разбутани докато не настъпи това равновесие...
А то....още по-зле...
Просто ми писна от всичко и от всички..
Бях решила да ходя и при Даскалов, но вече не ми се занимава с нищо...
Хубавото е, че се опитвам да се успокоявам и май напоследък малко по-спокойно приемам нещата...
Все пак вече сме си самички и се обичаме :)
Та така, милички, общо взето още не съм наясно с нещата си, защото днес ме изписаха без да са ми излезли надбъбречните хормони и днешните(ох, дано са по-добре) и евентуално като ида към края на седмицата да си взема епикризата се надявам докторът да ми обясни какво ще правим от тук нататък и как са ещата около мен..
Много, много ви обичкам и ви благодаря, че мислихте за мен и ме подкрупяхте, аз не мога без вас и си ви четях редовно, но не знаех къде съм и какво да правя и какво да ви пиша...
Пък и не исках да развалям хубавите настроения...
Много, много ви обичкам и ви прегръщам, милички!
Целувам ви и обещавам, че ще се опитам да се взема в ръце и да не ви изоставям..
Прегръщам ви! :grouphug: :grouphug: :grouphug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #194 -: Юни 11, 2008, 22:05:58 pm »
Tanita13 , честито миличка !
Наистина стават чудеса !
Вярвайте !

:bighug:
*
« Отговор #195 -: Юни 11, 2008, 22:28:40 pm »
Вили, виждам те.Кво се кокориш, кажи нещо.
Абе хора Ифи не съм я мяркала от сума време.Някой знае ли нещо за нея.Последно не беше съвсем добре,кисти...депресия...
*
« Отговор #196 -: Юни 11, 2008, 22:31:57 pm »
Миме, не мисли за загубеното време, което е останало назад в миналото.Мисли за настоящето и за бъдещето.При това позитивно. Всеки греши,сгрешила си с избора на лекар-тва се случва почти навсички.Важното е, че отсега нататък всичко ще е наред.Това е!Вярвай!
« Отговор #197 -: Юни 11, 2008, 22:53:18 pm »
ТАНИТА13,толкова много надежда ми даде с историята за твоето чудо,че едва ли можеш да си го представиш.Развълнувах се все едно на мен се е случило!Направо невероятно,и ето на пак,когато най-малко дори въобще не си го очаквала!!!!Благодаря ти че сподели това с нас!!!!!!!Пожелавам ти най-прекрасната бременност и здравичко и послушничко бебче!Хайде и ти да ни наплюеш сега!!!!!!!!!
Краси,ти направи невероятна седмична тема!!!!!!!!!!Толкова много +++++++++++!!Страхотна си!!!!!!!1Другата седмица пак ти ни направи темичката,така хубаво влачиш крачета!!!!!!!!!!!!!!!
Мими,въпреки всичко ми звучиш добре!!!!!Ако това ще те успокои,аз загупих почти 2 години при един доктор,уж правихме нещо ,а никаква не сме я свършили,само издадох сума ти пари и толкова!Поне си поела по правилния път!
Лауер мила,съжалявам много!Прегръщам те и ти си знаеш,че ние сме с теб!!!

Момичета,НАДЕЖДА ИМААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!
Много ви обичам всички до една,да знаете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #198 -: Юни 11, 2008, 23:03:14 pm »
Танита честитоооооооооооо!!!Лека и безпроблемна бременност и накрая едно прекрасно и здраво бебче!
Мими вдигни глава и давай само напред!След всичко,което си изминала дотук си си взела вече поука и си крачка по-близо до най-прекрасния момент,който чакаш толкова време!Мисли позитивно,обичай и искай силно това,в което вярваш и то ще се случи! :grouphug:
На всички останали сладки сънища и дано всички симптоми да се окажат бременни!С всички хубави резултати в седмичната ни тема живота става някак по-лек и приятен  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #199 -: Юни 11, 2008, 23:17:14 pm »
Танита 13 - как да не те помним - помним те и още как! ЧЕСТИТО ви чудо, лека и безпроблемна бременност ти желая!   :goodluck: :goodluck: :goodluck: