Здравейте мили момичета,
аз съм от скоро регистрирана тук и с интерес следя полезната информация, която споделяте.
с моя съпруг работим по въпроса да си създадем едно прекрасно бебче...
и реших да се включа при вас
Ние не се пазим от около 7-8 месеца, но трябваше да излекувам първо една упорита раничка, наложи се лазерно обгаряне по препоръка на моята гинеколожка, че е по-надеждно за нераждали жени. Научих много информация по въпросите за ову-то и забременяването и вече втори месец се занимаваме по-целенасочено с бебеправенето
Първия месец май не оцелихме, макар че действахме в дните на ову. Интересното беше че имах някои по-различни и по-нетипични симптоми преди датата на МЦ - много чувствителни зърна, повече отпадналост, няколко дни преди МЦ от следобяд до вечер - тъпо пробождане и лека болка ниско в корема, сякаш нещо ме натиска отвътре и на моменти - гадене... това ме накара да се надявам, но уви... Като ми дойде, МЦ /точно на датата/ беше по-силен и ми стана много мъчно, защото си мислех че може нещо хубаво да е било напът..., а да не се получило имплантирането
Но... със силна вяра - напред. Следя ову-то чрез БТ и с тестове, но за този месец имам малко съмнения за датата на овулация, понеже във фертилните дни има два пъти спад на БТ и покачване след това, по-скоро се базирам на теста... този месец няма да си давам големи надежди, само ще чакам спокойно...
Ще се радвам да ме включите във вашия списък, сега съм в очакване
Поздравявам всички с най-сърдечни пожелания да бъдете лъчезарни и много обичани и всяка от вас по-скоро да получи своето мечтано бебче - този прекрасен Божи дар и неповторима радост