0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

След като разгледах километрични списъци от мнения за този и онзи лекар, в резултат на което в главата ми все 1 е вилняло торнадо реших да посетя д-р Мариана Райчева...Въпросът ми е - дали все още работи в МЦ "Вита" и кои са и актуалните координати???Питам, защото съм чела доста мнения за нея и едни казват 1 адрес, други друг 8O ...Ще ми трябва и телефон да си запиша час...
 :oops: Молбата ми е към тези, които имат по-скорошна информация и са я посещавали- как да я намеря, защото вече ми е спешно и неотложно!!
Благодаря предварително за съдействието!!

Здрасти, Саморасличе  :D
Отговарям ти тук, а не на бележката- Д-р Райчева е АГ-доктор на моя приятелка (която няма проблеми със забременяването) и е доволна от нея. Не знам дали става за нашите проблеми, обаче. Иначе д-р Райчева си работи във Вита - www.vita.bg близо е до жп гара Подуене (всъщност, съвсем близо). Ако имаш проблем с ориентацията, ползвай www.bgmaps.com
Дано да успееи да се ориентираш и късмет :balk_21:
*

крис

tuko 6to govorih s neq. Tq raboti v MC Hestia - tel e 9622077, li4niqt i mobilen e: 0888370990. Za sujalenie ne raboti s kasata. A vuv Vita samo pravi operacii-ne preglejda. Uspeh!

Пишете на кирилица, моля!
« Последна редакция: Април 07, 2009, 14:45:17 pm от Tarja »