Plumera ,благодаря ти за отговорите и съветите,1 ви опит ми е .Аз навсякъде тук пиша зверска стимулация,но всъщност д-рът ми каза че протоколът е бил "стандартен",понеже никой не е предполагал че яйчниците ми няма да реагират.Но беше 13 дневна с 300 ед Гонал, и Синарел.Първоначално беше 10 дневна ,после я удължиха ,но напразно,за Маркес обаче никой не ми е говорил.
Но аз сега като си гледам изследванията ,виждам че ФСХ ми е високо,те обаче не се съобразиха с резултатите,сега като се замисля май не ги и погледнаха.
Не обвинявам д-ра, той вложи много усилия, но стремежа им да обслужат много хора едновремнно води до недооглеждане...и може би грешки.
Наистина д-р Александров беше категоричен,че нищо не може да им повлие(на яйчниците ми ),защо и по какво съди за това- той е видял яйцеклетката...Но странното е че аз имах 31 дневен цикъл преди стимулацията,предизвикан от противозачатъяните,наистина МЦ-21 на таблетки и още 10 дни след това - следвщ МЦ??Ужасно беше- док. каза че не е виждал такова нещо , но пък и не спря стимулацията,а я започнахме....Не знам.Ние с мъжа ми ще се видим пак с него - тогава бях много
афектираня-сълзи в гърлото и в очите , не чувах много,но това че резултата ще е подобен го чух!! :(Мисля да опитаме и др варианти,но не сега....емоционално съм съкрушена.Благодаря на всички че се включиха- все пак има светлина в тунела.