така -днес бях пак при д-р Владимиров-отново съм на кломид и вероятно прегнил после-опитваме пак по ест път да видим какво ще стане.
Коментирах с него въпроса за церв. слуз-отговорът му е че -да -кломида има този ефект да намалява церв слуз.
Решение -ами няма категорично доказано ефикасно за случай като моя -впредвид че опитваме по ест път - но при асистирани методи чрез гонадотропини се компенсира проблема.При мен каза че с поликистозния яйчник засега е това .
За Мукосолвана каза че няма доказани твърдения -в смисъл че едва ли ще ми помогне като пия ,но едва ли би навредил ,ако смятам че ще е полезен- и се чудя дали да не го започна.
макар че думите на д-ра бяха ,че проблема не е във втечняването на секрета ,а в намалянето му като количество-т.е като го няма в достаъчност и да е по втченен това няма да помогне.
green apple-за това ://www.doppelherz.de/produkte/1582.html-мисля че все пак си трябва конултация с лекар-при опити за забременяване приема на каквито и да е витамини трябва е контролиран.